Klenprime 40

Producent: Eminence Labs

Produktkode: 506

Tilgængelighed: På lager

Pris: 16,15€
Ex moms: 16,15€
Tags: Klenprime 40

Køb Hotbol (Clenbuterol) i Danmark

_x000D_ _x000D_

Clenbuterol 40 er en hjælp til at tabe sig og for stigende kvalitet muskel masse. Dets aktive ingrediens, der er Clenbuterol Hydrochlorid, som er resultatet efter brug er langtidsholdbare. Dette er grunden til, at Clenbuterol er effektiv i reduktion af fedt tab, som en vejrtrækning assistent.

_x000D_ _x000D_

Clenbuterol ind i den klasse af lægemidler kendt som sympatomimetika. Denne klasse af narkotika gengiver effekter af hormonet adrenalin og noradrenalin.

_x000D_ _x000D_

Clenbuterol er en berømt stof Danmark anbefales som en decongestant eller bronkodilatator og normalt bruger, der lider af astma bronchiale. I dag er det imidlertid masse er den mest anbefales som en effektiv slankepille.

_x000D_ _x000D_

Hotbol (Clenbuterol) Online Pris Danmark

_x000D_ _x000D_

Clenbuterol betragtes som en effektiv skæring agent. Det er også kendt som bygge magert muskelvæv og brænde fedt. Clenbuterol er en effektiv, længerevarende bronkodilaterende, der bruges i forskellige steder for at helbrede lunge sygdomme og astma. Men, dette stof er også effektiv termogeniske agent og selektivt kan reducere fedt og øge muskelmasse væv. Sådanne bivirkninger af Clenbuterol 40 har gjort det til et bredt misbrugt medicin blandt mange brugere. På grund af selektive partitionering resultater, Clenbuterol er kendt blandt amatør-og professionelle atleter.

_x000D_ _x000D_

Mange professionelle atleter køb Clenbuterol online Danmark på grund af sin termogeniske evner. Det øger blodtrykket, og stimulere musklerne i hjertet, som fører til en forøgelse af temperaturen i kroppen

_x000D_ _x000D_

Hertil kommer, at Clenbuterol er særlig interessant for atleter, fordi det intense i aerob kapacitet. Det refererer til ilt af støtten i kroppens metaboliske proces. Simpelthen, Clen øger transporten af ilt gennem øget blodtryk. Dette steroid er også betragtes som en anabolsk agent, mens hans anabolisme effekten er fortsat under diskussion.

_x000D_ _x000D_

Hotbol (Clenbuterol) Dosering

_x000D_ _x000D_

Doseringen afhænger af kropsvægt og kan bestemmes ved måling af dens temperatur. Mandlige bodybuildere køb Clenbuterol Danmark og bruge 100-140 mcg per dag. For de kvindelige atleter er tilstrækkelig til at tage 80 til 100 mcg per dag. For begyndere anbefales at starte cyklussen med en tablet, og derefter øge dosis af en tablet hver dag, indtil den ønskede maksimale dosis ikke vil blive nået.

_x000D_ _x000D_

Varigheden af Clenbuterol cyklus, afhænger af de personlige mål for forbrugeren. Hvis det primære mål er fedt reduktion, det bedste resultat er overvåget, mens Clen er anvendt i en periode på 25 til 40 dage.

_x000D_ _x000D_

For at øge sin fedt-brænding virkning, en masse af brugere købe Clenbuterol med skjoldbruskkirtlen hormon - Cytomel. Denne blanding er ideel til skæring cyklus eller konkurrence forberedelse, når atlet har brug for at slippe af med uønsket fedt uden at give afkald kalorieindtag.

_x000D_ _x000D_

Hotbol (Clenbuterol) Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

De potentielle bivirkninger af Clen omfatter hovedpine, muskelkramper, rastløshed, kvalme, øget svedtendens, hjertebanken, forhøjet blodtryk, tremor og søvnløshed. Brugere, der har hjerte-kar-problemer bør udelukke denne medicin fra deres cyklus.

_x000D_
Pakke
Pakke 40 mcg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof clenbuterol hydrochlorid

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest