Vilkår og Betingelser

Atletisksundhed.com forbeholder sig retten til at nægte at behandle eller afsende enhver ordre, der er foretaget i vores netbutik, hvis kunden ikke bekræfter, at de har accepteret og accepteret de salgsbetingelser, der er beskrevet nedenfor.

Derfor, før køberen afgiver en ordre hos os, bekræfter køberen, at de er bekendt med og accepterer at overholde vores virksomhedsbestemmelser specificeret her.

Købsbetingelser

Køberen skal være mindst 18 år gammel for at købe vores varer.

Hvis køberens land har andre love end vores, tager køberen det fulde ansvar, hvis nogen af lovene i deres eget land overtrædes.

Produkter transporteres på købers egen risiko og med den forståelse, at enhver retssag mod køberen for ikke at overholde reglerne og importlovgivningen i destinationslandet vil blive holdt i reserve.

Produktpriser

Priserne kan til enhver tid ændres uden varsel, fordi de er underlagt skiftende valutakurser.

Aflysning

Du kan kun annullere din ordre, før den er behandlet. Kontakt os venligst for at tjekke, om du stadig kan annullere din ordre, hvis behandlingen allerede er startet.

Produkttilgængelighed

Vores produkttilgængelighed kan ændre sig til enhver tid på grund af ændringer i vores beholdning eller lager, du vil blive underrettet, hvis nogen eller dine produkter er udsolgt, eller du vil blive erstattet med et dyrere mærke af det samme stof i din pakke.

Emballage

Vi pakker altid dine produkter i fotokarbonpapir, som røntgenstråler ikke kan se igennem, for at sikre en vellykket toldbehandling. Hvis du vil have dine varer forklædt som spil, souvenirs eller andet, så lad os det vide.

Leveringsforsinkelser

De leveringsdatoer, vi giver dig, er kun et skøn baseret på vores erfaring.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller tab forårsaget af tredjeparter, medmindre det var på grund af vores egen fejl. Når forsendelsesudbyderen har pakken, og den er i transit, kan der muligvis opstå forsinkelser på grund af de seneste forsinkelser med Covid-19 forsendelsesrestriktioner.

Garanti

Hver produktpakke har en udløbsdato trykt på ydersiden. Hvis du støder på ting, der er udløbet, så lad være med at bruge dem og kontakt os med det samme. Bortset fra dine rettigheder vedrørende kvalitet og egnethed til et bestemt formål, tilbyder vi ingen udtrykkelige eller underforståede krav eller garantier om noget, vi sælger, medmindre andet er angivet.

Ansvarsfraskrivelse

Vi fraskriver os ethvert ansvar for brugen af produkter, der tilbydes på denne hjemmeside. Denne hjemmeside (og andre websteder, der er linket til eller fra den) anbefaler eller anbefaler ikke brugen af anabolske/androgene steroider eller andre stoffer. Atletisksundhed.com, dets direktører og overdragere holdes uskadelige fra ethvert tab, kendt eller ukendt, forudset eller uforudset, som følge af brugen af dette indhold og køb af steroider.

Vi støtter, opmuntrer, besidder eller forsøger ikke at skaffe anabolske steroider eller andre kontrollerede stoffer, og vi kan ikke holdes ansvarlige for vores besøgendes eller kunders handlinger eller adfærd.

Fordi beskrivelserne og udtalelserne på denne hjemmeside kun er anbefalinger, er det ikke meningen, at de skal bruges som faktuelle lægeråd.