Vilkår og Betingelser

Vilkår for brug
Jeg er ikke en lov håndhævelse officer, jeg er heller ikke tilknyttet en lov håndhævelse officer eller agentur. Jeg er ikke adgang til dette websted for at få oplysninger til brug mod hjemmesiden, det associerede selskaber eller enhver anden person eller enhed på enhver tænkelig måde. Jeg vil holde operatører af denne hjemmeside, eller nogen i forbindelse med denne hjemmeside skadesløs for enhver information, jeg finder heri. Jeg kender og forstår de love, i mit land og stat med hensyn til køb af receptpligtig medicin, og hvis jeg er forpligtet ved lov til at have en gyldig recept, jeg gør. For at bestille produkter eller tjenester fra os, du er nødt til at være mindst 18 år af alder.

Varer levering
Varen leveres af Registrerede Regelmæssig Luftpost, og er nødt til at være underskrevet ved ankomsten. I det usandsynlige tilfælde, at dine varer ikke er modtaget i god tid, bedes du kontakte os ved at skrive en ticket og oplys dit ordrenummer. Hvis du ikke er i stand til at citere det ordrenummer, som du bedes oplyse dit navn, leveringsadresse og den omtrentlige dato på din ordre. Vi vil forsøge at spore orden.

Leveringstid
Den gennemsnitlige leveringstid til Usa er 5-12 dage, at Europa er på 3-10 dage. I nogle sjældne tilfælde dine pakker kan være forsinket i processen med forsendelse, så lad os det vide, så vi kan forsøge at spore din pakke. Hvis du ikke modtager din pakke inden for 30 dage, og du ikke modtager en beslaglæggelse brev lad os vide. Vi vil give dig yderligere instruktioner.

Forsendelse info
Alle ordrer sendes inden for 1-5 dage, når dit kreditkort er blevet valideret, undtagen weekender og helligdage. I tilfælde af, at din ordre er delt op i to eller flere pakker, pakker bliver sendt med en hastighed på én dag. Da disse pakker er afsendt på forskellige dage, er der en chance for, at deres ankomst kunne være et par dages mellemrum. For at undgå bedrageri og for at beskytte vores værdifulde kunder vi leverer via Regelmæssig Luftpost.

For Aflysning
I tilfælde af behov for at annullere en ordre, du er i stand til at gøre det inden for 12 timer efter betaling afslutning. Du skal sende en mail til [email protected]com kræver din ordre annullering & indeholdende ordre #, dit navn, leveringsadresse. Ellers vil din ordre blive opfyldt & opkrævet hhv.

Betalinger på Atletisksundhed.com
For at betale, kan du bruge over hele verden accepterede kreditkort. Som en virksomhed, vi har ingen adgang til alle data på dit kreditkort. Når din bestilling er gennemført, og du er klar til at betale for det, vil du automatisk blive overført til SSL sikker (128 bit) - server. Betalinger med kreditkort, vil blive behandlet og godkendt straks på en sikker server.

Non-disclosure
Alle personlige oplysninger i Atletisksundhed.com websted, vil blive behandlet i henhold til Europæisk lovgivning. Data fra kunder Atletisksundhed.com web-site, ikke kan videregives på en officiel anmodning fra myndigheder i udlandet.

Fordringer Og Tilbagebetaling
Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 30 dage, og du ikke modtager en beslaglæggelse brev lad os vide. Vi vil give dig yderligere instruktioner. I det usandsynlige tilfælde, at en defekt eller forkert ordre er modtaget af Kunden, Virksomheden vil erstatte det umiddelbart efter vores efterfølgende modtagelse af de pågældende varer. Hvis dette ikke er muligt, vil vi gøre en fuld refundering af købsprisen. Skulle dine varer være beslaglagt af Told-og skattestyrelsen, vi er i stand til at udskibe din ordre, før du scanne brevet og de papirer, der er inde i det og sende dem til os på [email protected]com

International Tjeneste Love
Det er dit ansvar at afgøre, om Internet køb af narkotika i dit område er forbudt i henhold til lokale love.