Levering Oplysninger

Hvordan ser du skibet?
Vi leverer vores produkter over hele verden og alle pakker er afsendt meget diskret.
- Vores organisation eller andet, der ville indebære farmaceutiske indholdet af pakken er aldrig brugt i vores forsendelser.
- Emballage typer er ændret løbende for at opnå max antal levering succes!
- Størrelsen af vores pakker er aldrig større end, hvad der ville forårsage unødig mistanke. Hvis ordren er for store til at passe ind i en pakke, vil automatisk blive opdelt i to eller flere pakker (alle for én Forsendelse, Håndtering gebyr).
- Vi har også genbrug oprindelige papkasser til emballering af forskellige produkter, der passer ind i ( fordi vi er økologisk orienteret virksomhed, og fordi denne måde er der mere mulighed for at levere held)
- Forsendelser, der er sendt fra forskellige rederier punkter og forskellige Europæiske lande.

Hvordan bliver store/større mængder af ordrer, der er afsendt?
Hvis ordren er for stor til at passe en pakke, er vi garantere, at ordren vil blive opdelt i den nødvendige mængde af pakker for at nedsætte risikoen. Uanset hvor stor din ordre er, at vi berolige dig med det samme skøn niveau og ompakning, som anvendes til små og mellemstore ordrer.

Har du skib til P. O. Kasser og APO?
Vi gør skibet til PO Box. Vi sender ikke direkte til APO-adresse, som du kan bruge i dit hjem/fakturering info og din familie/venner kan omdirigere du produkter fra USA. Venligst forlade forsendelse info i kommentar-tråd af hver enkelt ordre. Denne måde, du vil have 99% levering succes.

Hvad koster forsendelse?
Forsendelse omkostninger afhænger af den rækkefølge, størrelse, normalt er det omkring 20-30 Euro.

Hvordan kan jeg ændre min ordre, efter den er blevet placeret?
Så længe din ordre er ulønnet, kan du redigere det ved at logge ind på din konto og vælge ordre-ID, hvorefter du klikker på REDIGER RÆKKEFØLGE. Hvis du allerede har betalt for ordren, men det blev ikke sendt endnu, og du ønsker at tilføje/fjerne en vare, bedes du oprette en billet og spørger kundeservice til at foretage de nødvendige ændringer. Vær altid i meddelelsen angive ordre ID som denne, at feedback hurtigere.

Hvor sender jeg min betaling?
Oplysninger om hvor man kan sende din betaling er fastsat efter du afgiver en ordre, og dens sendt direkte til din e-mail-adresse. Bemærk, følg betaling instruktioner omhyggeligt for at undgå unødvendig forsinkelse. I tilfælde af at du ikke har modtaget det, når markedsføring og ordre, bedes du kontakte os, og vi vil sende dig oplysninger via e-mail!

Hvor lang tid tager det for dig at modtage min betaling overførsel?
Betalinger, der er foretaget ved at overføre penge metoder er normalt behandlet inden for 2-3 hverdage, efter at vi modtager transaktionsdata fra dig. Hvis betaling er afvist af overførsel af virksomhed ( data ikke er korrekt), end vi sende dig en e-mail, og hele processen starter forfra igen, så vær forsigtig for at undgå forsinkelser! Hvis transaktionen er succesfuld, vil vi leverer inden for 24 timer efter bekræftelse, der blev modtaget!

Hvor længe er hele processen med bestilling og forsendelse?
Ordrebekræftelse med instruktioner om, hvordan at gøre betalingen er sendt til din e-mail automatisk, og umiddelbart efter du afgiver din ordre. Når betalingen er modtaget, vil vi behandle og afsende din ordre inden for 1 arbejdsdage. Leveringstid er normalt mellem 7 og 15 arbejdsdage, og til meget fjerne lande op til 25 arbejdsdage! BEMÆRK venligst, at hverdage er kun mandag til fredag, så før du bestiller, bør du have den klar i dit sind! Leveringstid omfatter tid, der er nødvendig for internationale regelmæssig luftpost, der skal også videregive dine skikke, så forventer vi at du accepterer dette som NORMAL LEVERINGSTID til og respekt for det! Tjek din BESTILLING HISTORIE online, og tæller dage før du skriver til os om leveringstid! Hvis det er over 15 hverdage, bedes du kontakte os, og sammen vil vi finde årsagen og løsningen!

Hvor vellykket er leveringstiden?
Vi sørger for, at alle pakker leveres med maksimal diskretion. Produkter, der er fjernet fra deres oprindelige kasser og ompakkes med storste omhu og forsigtighed, specielt for at minimere forsendelse volumen. Vores organisation er ikke angivet på nogen pakke og forsendelser, der er sendt fra forskellige rederier steder i Europa, der er etableret i forskellige lande, for at sikre maksimal diskretion og højeste sandsynligheden for resultater.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager ordre?
For kan ikke komme i 2 tilfælde:
1. Det kan være beslaglagt
2. Det kan være gået tabt i posten
For første tilfælde af at du nødt til at sende scannede beslaglæggelse brev til e-mail [email protected]
Hvis 30 dage tidligere, og har du ikke får hverken brev eller ordre kan du opdatere os i billetter med ordre/pakke, og vi vil udskibe hvis dette er sandt.
Kan jeg købe dine produkter via en anden måde, bortset fra den hjemmeside?
Da vi er specialiseret i internet-e-mail bestilling, vil vores tjenester er kun tilgængelige via vores hjemmeside.

Er dette selskab, legit, og jeg er jeg sikker på at gøre forretning med?
Vi forstår dine bekymringer på dette område, da der er mange ikke legit kilder på nettet og for forbrugeren er meget svært at udvælge den rigtige partner! Vi er fuldstændig legit, arbejde med succes i mere end 4 år, har online kundesupport på regelmæssig dagligt (mandag til fredag), og alle produkter er af høj kvalitet generiske produkter fra kendte apoteker. Vi er professionelle, mail-order apotek, skib ud af 100%, og holde en god kunde. Det er i vores interesse, at du er tilfreds med vores service, så du kan holde kommer tilbage til hele tiden af til dine behov! Du kan bestille med total fred i dit sind! Vi er gode samarbejdspartnere og du vil elske os til sidst, som mange andre gør, at ringe til os, bedste venner eller roid, himmelens gud, som gør os lykkelige, fordi vi er her kun for dig og på grund af dig!

Hvordan kan jeg kontakte dig?
Da vores tjenester er optimeret til at blive gennemført online og på verdensplan, er Du mere end velkommen til at kontakte vores afdelinger via vores hjemmeside. Vores kundeservice arbejder på en regelmæssig daglig basis og vi vil besvare din e-mail i 1 til 12 timer!

Er en signatur, der er nødvendige for shipping?
Vi giver registrerede e-mail service, så for du skal kvittere for pakken, men dette er ikke en grund til at blive bekymret, den eneste forskel er, at den registrerede pakken spores, resten af de procedurer, der er nøjagtigt de samme som for almindelig post.