BESTILLING, BETALING OG LEVERING

BESTILLING OG BETALING

Receptpligt

Bestilling af vores varer kræver ikke recept.

Masseordrer

Der er ingen begrænsninger på, hvor meget du kan bestille på én gang. Du bør dog indhente råd fra en dygtig fagmand om den mængde, du kan erhverve, da der kan være importbegrænsninger på de specifikke produkter i løs vægt.

Vi anbefaler at foretage et prøvekøb til førstegangskunder, og hvis du er tilfreds med vores ydelser, hjælper vi dig gerne videre.

Betalingsmuligheder

De vigtigste betalingsmuligheder, som vi accepterer, er:

•       Kreditkortbetalinger – Vi er en af de få online steroidbutikker, der accepterer større kreditkort. Vi foretrækker dog, at vores førstegangskunder ikke betaler for ordrer, der koster mere end €600 (KR 4.463) med deres kreditkort. Følgende betalingsmetoder anbefales i dette tilfælde.

•       Bankoverførsler – Kunder i Danmark kan bruge Uberweisung, IBAN og SEPA overførsler til at foretage betalinger til vores EU/DK bankkonto. (Du får 10 % rabat på alle ordrer, hvis du bruger SEPA-overførsler, da de ikke opkræves).

•       Bitcoin-betalinger – Disse kan tage op til et par timer at blive bekræftet, men betalinger kræver ingen bekræftelse, så de er fuldstændig anonyme. (Du optjener 10 % rabat på alle ordrer, hvis du bruger Bitcoin-betalinger, da de ikke opkræves).

Behandling af ordrer

Du vil først blive opkrævet, efter at din betaling er blevet valideret og bestået vores kontrol mod svindel. Derefter bliver ordren behandlet og klaret til forsendelse inden for 1-3 hverdage.

Rabatter

De nuværende rabatter, som vi tilbyder til vores kunder, er:

•       For ordrer af et hvilket som helst beløb betalt via SEPA bankoverførsler – får du 10 % rabat.

•       For ordrer af et hvilket som helst beløb betalt via Bitcoin-betalinger – vil du modtage 10 % rabat.

•       For ordrer med en værdi på mere end 500 € (ekskl. forsendelse) - får du 5 % rabat.

•       For ordrer med en værdi på mere end 1.000 € (ekskl. forsendelse) – får du 10 % rabat.

Derudover tilbyder vi forskellige slags sæsonudsalg, rabatter og kampagner.

Loyalitetsprogram

Vi er taknemmelige over for vores loyale kunder. Derfor giver vi tilbagevendende kunder særlige rabatter, efter at de har afgivet et bestemt antal ordrer hos os. For eksempel vil de modtage rabat på alle ordrer, der er afgivet efter deres første 10 ordrer, og derefter modtage en endnu større rabat på alle ordrer, der er afgivet efter deres første 20 ordrer, og så videre. Disse rabatter gælder for alle produkter til salg i vores butik.

Særlige rabatter

Vi tilbyder 15% rabat til professionelle atleter og medlemmer af militæret. For at få denne rabat, bedes du kontakte os, så sender vi dig mere information.

 

LEVERING

Destinationer

Vi kan sende til enhver adresse i Danmark og internationalt!

Varighed

Leveringstiden til danske adresser spænder normalt fra 10 til 15 dage i gennemsnit.

Forsinkelser

En forsinkelse i leveringen er mulig. Vi giver et estimat for forventet leveringsankomst baseret på vores statistikker og tidligere erfaringer, men det er underlagt nogle eksterne omstændigheder uden for vores kontrol, herunder posttjenestens effektivitet, toldbehandling og internationale transitruter, for at nævne nogle få.

Masseordrer

Vi kan acceptere store ordrer, selvom de kan opdeles i mindre pakker til levering, for at maksimere chancen for, at leveringen lykkes. Du vil kun blive opkrævet ét leveringsgebyr i dette tilfælde.

Skøn

Alle pakker er forsvarligt pakket ind og pakket ind på en iøjnefaldende måde for at sikre, at indholdet er beskyttet under forsendelse. Vores firmas navn eller noget andet, der ville afsløre indholdet af hver levering, er aldrig angivet.

Anfald

Hvis din pakke bliver konfiskeret af Toldvæsenet, vil vi enten omlevere indholdet (på vores regning) eller kreditere din konto til fremtidige køb på vores hjemmeside.

Vi sørger for en ny levering inden for tre hverdage, hvis du kan give os et beslaglæggelsesbrev fra postkontoret eller toldvæsenet om, at forsendelsen er blevet spærret.

Manglende eller beskadigede genstande

Giv os venligst besked så hurtigt som muligt, hvis du har problemer med din ordre, når den ankommer. Det er vigtigt, at du fotograferer alt, hvad du har modtaget, inklusiv pakkeetiketterne, og sender det til os. Det vil hjælpe os med at finde ud af, hvad der har forårsaget ulykken, og hvordan vi kan undgå det i fremtiden.

Vi modtager normalt resultaterne af en undersøgelse inden for to hverdage. Inden da kan vi muligvis tilbyde dig omlevering af de manglende varer, en delvis refusion, en kreditering mod et fremtidigt køb eller en rabatkupon som kompensation.

Genforsendelse

Hvis vi bliver nødt til at genforsende nogen af dine varer, vil vi gøre det med den største omhu for at undgå at forårsage dig yderligere gener.

Det er risikabelt at sende anabolske steroidprodukter til den samme adresse ofte, da toldvæsenet kan blive mistænksomt. Dette vil resultere i, at de inspicerer enhver international pakke, der sendes til din adresse i fremtiden, uanset om den er fra os eller ej, hvilket kan forsinke alle dine leverancer.

Derfor kan vi kræve, at du oplyser en anden modtageadresse end den, du oprindeligt oplyste, for at garantere, at de varer, der bliver sendt til dig, ankommer sikkert.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende bestilling, betaling eller levering, bedes du kontakte os via vores hjemmeside, og vores team vil med glæde besvare dem for dig.