Anabolske Steroider Bivirkninger

Anabolske Steroider Bivirkninger

Write By: admin Published In: De steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-10 Hits: 2292 Comment: 0

Som med enhver farmakologiske agenter, anabolske steroider har en række bivirkninger, erhvervelser, som ikke indgår i planerne atleter bruger anabolske steroider.

Overveje de vigtigste:

1. Lukningen af væksten områder af koglekirtlen i de lange knogler, som hæmmer delingen af ben og forhindrer yderligere stigning i knoglernes længde. Denne effekt er ikke reversibel, så de unge er nødt til at indse præcis, hvad de er.

2. Hæmning af sekretion af testosteron i overensstemmelse med lov af feedback (hypothalamus og hypofysen i hjernen modtage oplysninger om indholdet af visse hormoner i kroppen, indførelsen af en ekstern kilde af steroider de reagerer på et fald i udskillelsen af GnRH, LH og FSH, hvilket igen undertrykker den endogene testosteron produktion). Sådan en bivirkning er typisk for alle grupper af anabolske steroider, men graden af undertrykkelse af hver steroid har sin egen. Løsningen på disse problemer er at udarbejde en passende efter et kursus af terapi (dette aspekt er omhandlet i en separat artikel).

3. Leveren skader, der er forbundet med forbruget alkylerede af 17-alfa medicin (methandienone, oxymetholone, stanozolol, turinabol, osv.) nævnt steroider udstyret med en methyl-gruppe i 17-position, som forhindrer umiddelbar forfald, når de passerer gennem leveren, og i besiddelse af en vis grad af toksicitet i forhold til det. Værd at nævne er, at toksiske skader kan kun forekomme i tilfælde af anvendelse af store doser anabolske steroider. Hvis vi taler om metandienone, toksisk dosis er 80 mg og derover. En undersøgelse af betydningen alkylerede af 17-alpha steroider på atleter har virkelig vist sig at være en giftig virkning mod en leveren, men med en fornyet gennemgang af de testede grupper af idrætsudøvere ikke afsløre nogen læsioner, som viser, reversibilitet af effekt og en god evne til leveren for at komme sig. En række af medicin klasse af medicin, er i stand til at fremskynde den genoprettende processer i leveren, de er behandlet i artiklen på PBC.

4. Stagnation af galde, mens de tager anabolske steroider har en direkte sammenhæng med øget proteinsyntese i leveren, der fører til overdreven produktion af galde, hvilket resulterer i overdreven strækning af galdeblæren og dets kanaler. Resultatet af dette fænomen er smerter i højre hypochondrium, og i særligt alvorlige tilfælde, gulfarvning af hud og sclera af øjet (på grund af høje bilirubin). Denne effekt er reversible efter ophør af behandling, eller det kan undgås ved at tage choleretic lægemidler (Holenzim, jeg, Dancehall, Febichol, Nicodin, Tsikvalon, samt stoffer som Papaverin antispasmodics, der vil øge galdegangene hjælpe med udskillelse af galde) i løbet af en cyklus af at tage steroider.

5. Gynækomasti er et helt almindeligt problem, som kom til udtryk på banen. Det er en godartet stigning i mælkekirtlerne hos mænd på grund af vækst eller glandulær, eller bindevæv, eller fedtvæv. Der er flere typer af gynækomasti:

a) vækst af kirtelvæv uden at øge fedt (ledsaget af kløe og smerter ved palpation, nogle gange en hvidlig udledning fra brystet). Ofte sker, når stærkt oppustede niveau af prolaktin.

b) Den blandede type viser gensidig vækst og glandulær og fedtvæv. Nogle gange med en overvægt af vækst kirtler (sker ofte, når du misbruger anabole steroider, der er tilbøjelige til aromatisering uden brug af aromatasehæmmere, det er også muligt at hvidligt udflåd fra brystvorten).

Og til tider har domineret udviklingen af fedtvæv, i dette tilfælde kirtelvæv er ofte erstattes af bindevæv (skaber et skelet af bindevæv fyldt med fedt), så skal du reducere størrelsen af gynækomasti er kun muligt kirurgisk.

c) Pseudogynecomastia er manifesteret som udvikling af kun fedtvæv i to forskellige typer: 1. Ensartet vækst af fedt i brystet; 2. Nodal udvikling, ledsaget af væksten af fedt knuder omkring brystvorter.

Der er stadig ikke enighed om effekten af prolaktin på udvikling af gynækomasti. Det menes, at prolaktin direkte provokerer sin udvikling, et andet synspunkt indikerer, at prolaktin spiller en understøttende rolle i høj grad øger følsomheden af væv til østradiol. I alle tilfælde, fra de ovenstående oplysninger kan det konkluderes, at når anabolske steroider, der er tilbøjelige til aromatisering (stand, under påvirkning af den aromatase til at forvandle sig til østradiol), bør du tage aromatase-hæmmere, og brugen af 19-eller lægemidler (stimulerer sekretion af prolaktin) terapi dofaminomimetikov at undertrykke sin vækst.

6. At tage anabolske steroider øger niveauet af LDL eller "dårlige kolesterol", mens en høj langsigtet stigning i LDL øger risikoen for åreforkalkning, som i fremtiden vil koste en atlet slagtilfælde eller hjerteanfald. Derfor er der behov for at tage stoffer, undertrykke LDL (apotek retsmidler, fiskeolie, Hørfrøolie, nødder, fisk).

7. Protein syntese på grund af aktiviteten af anabolske steroider sker ikke kun i skeletmuskulaturen, men også hjertemusklen, hvilket medfører fortykkelse af hjertekamrene (som regel den venstre) over 13 mm med en samtidig reduktion i diastolisk størrelsen af ventriklen. Mens mangel af kapillærer i den voksende væv af myokardiet kan opstå nekrose af dens celler, med en gradvis udskiftning af løst bindevæv, der forværres sacramenot og kan forårsage et hjerteanfald. Også, øger risikoen for pludselig død af et hjerteanfald med passende genetisk disposition. Det er derfor vigtigt, at forberede sig på hjertet til fremtidige belastninger (primært for begyndere, der ønsker at bruge anabolske steroider, efter en måned klasser). Nødvendigt at bruge lægemidler til at forbedre hjertets funktion (antihypoxic præparater forbedring af stofskifte i myokardiet, kalium og magnesium), samt regelmæssige undersøgelser af myokardiet for eventuelle ændringer (EKG og ultralyd). Vær især opmærksom på dette aspekt af atleter bruger anabolske steroider sammen med væksthormon, som undersøgelser af finske forskere viser den største stigning i myocardial præcist, med fælles brug af anabole steroider og væksthormon.

8. Steroid acne er meget almindelige bivirkninger i løbet af en cyklus af anabolske steroider. Det er et resultat af en øget produktion af talg, der fører til betændelse i hårsækkene. Desværre midler til total kontrol af sådanne problemer ikke eksisterer, men forbruget af medicin for at reducere sebum. Så det giver mening brugen af antiseptiske midler, hæmme udviklingen af patogene mikroflora på hud.

9. Alopeci (eller skaldethed) er forbundet med en ændring i et gen, der er placeret på X kromosomet, der siger om den iboende natur af de problemer, ændringer i genet, der er relateret til den manglende beskyttelse af hårsækken fra virkningerne af dehydrotestosterone (DHT), som forårsager tab af hår i hovedet. Baseret på den beskrivelse af problemet kan det konkluderes, at steroider kan fremskynde balding proces, men ikke er blevet den vigtigste grund. Der er en klasse af lægemidler hæmmere af 5-alfa-reduktase, der hæmmer omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron, reducere koncentrationen af sidstnævnte i de væv i kroppen, men da dihydrotestosteron er af stor betydning i reguleringen af seksuel adfærd, hæmmere af 5-alfa-reduktase kan resultere i nedsat libido.

10. I tillæg til alopeci, øgede niveauer af DHT, kan også medføre, at forstørret prostata med passende genetisk disposition, igen rejser spørgsmålet om brugen af stoffer, inhibitorer af 5-alfa-reduktase. Deres modtagelse, er det tilrådeligt at koordinere med din læge, da det er nødvendigt at vurdere fordele og ulemper for potentiale brug.

11. Risikoen for blodpropper, er også en mulig følge af forbrug af steroider på grund af øget dannelse af blodpropper. Dette forhold kan medføre hjerteanfald eller slagtilfælde i alderen atleter. Dette problem er nemt løst ved brug af antikoagulanter i løbet af kurset.