Steroider og Bodybuilding

Steroider og Bodybuilding

Write By: admin Published In: De steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-10 Hits: 968 Comment: 0

For nylig, i den kreds af mennesker, der er involveret i power sport, er meget ofte de samtaler, der er om steroider, om deres brug på deres skade, hvor man kan købe sådan anvendelse osv., Imidlertid er der mange atleter, især begyndere og Amatører, selv har ingen idé om, hvad steroider er, og hvorfor bliver de kaldt anabole.

Anabolske steroider er stoffer, der efterligner virkningen af testosteron og DHT (mandlige køn hormon). Disse stoffer fremskynder vækst af muskelvæv ved at øge proteinsyntesen i cellerne. Det er derfor steroider er blevet så populære i bodybuilding. Normalt, efter en omgang træning, muskler, de en restitutionstid på omkring 48 timer, dog under indflydelse af anabolske steroider, er dette tal kan reduceres til to.

I overensstemmelse hermed, er den muskel vækst vil ske dobbelt så hurtigt, men i betragtning af den kendsgerning, at anabolske steroider blokere virkningen af kortisol af harmoni, der bruger proteiner som brændstof til muskelarbejde (i konsekvens af dette, i virkeligheden, i musklerne efter stress og revner vises), at processen med at deres vækst kan fremskyndes, selv i 3-4 gange. Således, atlet, der bruger steroider kan få op til 10 pund af muscle per måned, afhængigt af intensiteten af sin træning.

Der er også bivirkninger såsom: forbedret udholdenhed; øget styrke, styrke knoglevæv og reducere fedtdepoter. Alle de ubestridelige fordele af anabolske steroider, de har dog også ulemper bugne.

Mange fans af bodybuilding, lærte om de mirakuløse virkninger af steroider, få disse medikamenter, og begynder at acceptere dem. I en kort periode af tid, de begynder at se positive forandringer i din krop, men med dette, står de over for de bivirkninger af disse "wonder drug".

Mens de tager steroider, at folk bliver mere aggressiv, hvilket kan føre til uhensigtsmæssige handlinger, i nogle mennesker, forhøjet blodtryk, næsten hver anden, du modtager acne i ansigtet og på kroppen, øger niveauet af kolesterol, som igen kan forårsage en sådan sygdom som åreforkalkning, i så ung en alder brugen af steroider medfører et stop i væksten, fordi organismen skifter fra udvikling af knogle, muskel.

Efter at have taget anabolske steroider bivirkninger er langt værre end under receptionen. Resultatet af blodgennemstrømningen i en stor mængde af det mandlige hormon testosteron, det naturlige udvalg stopper, og organer, der producerer det, testiklerne atrofi. Det kan forårsage impotens og infertilitet. Så du bedre tænke to gange, før du forgifte din krop med kemikalier

Selvfølgelig er alt dette kan undgås, men du er nødt til at følge en række regler, som Du kun kan fortælle specialist. Derfor steroider bør kun tages i henhold til instruktionerne og under vejledning af en læge, der specializiruetsya på sport farmakologi. Efter alle de anabolics er primært designet til fagfolk, og ikke for Amatører. Så, før du begynder at tage anabolske steroider vil helt sikkert huske alle de ovennævnte læse.

Måske dette vil modvirke, at Du har et ønske om at tage dem alle og øge dine muskler på en naturlig måde, og kan kun bidrage til at gøre dem korrekt og for at beskytte sig mod katastrofale konsekvenser. Men husk, at 100% garanti for at Du ikke kan give.