Fitness i vores liv

Write By: admin Published In: Features øvelser Created Date: 2017-03-11 Hits: 856 Comment: 0

Skønheden i den menneskelige krop har altid været på toppen af ​​popularitet, siden de dage i antikken. Det skal bemærkes, at forekomsten af ​​fitness har sin Resultatet var nogensinde tid. Selv før begyndelsen af ​​AD, de gamle grækere var i stand til at kombinere evnen til at opleve harmoni i dig selv og perfekt fysisk form. Denne form for aktivitet har været meget kun nogle få, som var villige til at afsætte uddannelse næsten hele tiden. Og under de olympiske lege selv stoppet slaget, blev al den opmærksomhed fokuseret på den klareste syn.

Med fremkomsten af ​​civilisationen øvelse blev langt mindre interesseret i menneskeheden, der forårsager lidelse og fysisk kondition, og sundhedsstatus. Og rigtige mad lod meget tilbage at ønske. I dette tilfælde den eneste løsning var at skabe en sport i en sådan retning, der ville hjælpe mennesker arbejder for at forbedre deres sundhed og fitness, uden at modtage nogen sportsresultater og resultater. Så tilbage i 1970'erne i USA var der en national bevægelse, der kaldes "fitness". Dette er en sports område har forenet mange mennesker. Selv i hæren fitness var en måde at opretholde den fremragende fysisk form. Også i Amerika var der Rådet under præsidenten for den pågældende fitness land, der eksisterer den dag i dag.
I vores land, er sporten ikke klaret sig meget dårligt. Hvert år i vinterperioden i næsten alle værfter blev skabt rulleskøjteløb og om sommeren mange glæde brugt deres tid på at spille fodbold eller volleyball. Alle de unge mennesker måtte vide klart og egne normer i TRP. Men tiden bevæger sig fremad uimodståeligt. Og i dag, sammen med andre lande, et fitness vinder sin popularitet. I mange byer er der masser af centre og fitnesscentre til sport og fitness. For mange mennesker er det blevet en bestemt livsstil.


På bare få år har ændret hovedet på folk, og investere penge i staten hans helbred er blevet en ganske naturlig procedure. Og prisen på besøg til sportsklubber er acceptabel. De mennesker, der endnu ikke er klar til at arbejde ud, som regel fører til sine argumenter om begrundelsen, at de gør det ikke tillader manglen på ekstra penge og fritid. Besøg den prestigefyldte fitness center, til at forbedre deres trivsel og sundhed er det ikke nødvendigt. Udover den høje pris på sådanne virksomheder ofte er forbundet med dyre moderne interiør, at tilstedeværelsen af ​​bruseafskærmninger med aftagelige håndklæder, uden hvilken det er muligt at gøre. Det betyder ikke noget, og det faktum, der vil være din fitness-aktiviteter. Her er de vigtigste faktorer - den regelmæssighed og nyde processen.
Selve ønske om at gøre fitness kan opstå af forskellige årsager: nogle ønsker at tabe sig, andre ønsker at opretholde en god form, andre bare tage fra, så stress, nogen kommer her af hensyn til at kommunikere med andre ligesindede. I klubberne atmosfæren er imprægneret med optimisme, mod og nogen opholder sig her, forbedrer deres selvværd og føler en succes. Efter flere sådanne møder, alle kan føle, hvor radikalt ændre sin livsrytme. Konstant interaktion med mennesker, der har et mål om at forbedre deres liv og helbred, det er meget gavnligt for den indenlandske udsigter.


Den mest dybtgående misforståelse er ideen om aldersgrænser i sporten. I praksis er det dog udviklet en lang række øvelser, som du dygtigt kan vælge helt for enhver alder og dit helbred. For eksempel, blandt disse sæt findes kardioprogrammy der styrker hjerte muskler og kredsløbssygdomme. Arbejdsprogram kraft tendenser til at styrke muskler og led, og danner den perfekte fysiske form. Derudover er der øvelser til at danne fleksible, styrke rygsøjlen og mange, mange andre. Og alle af dem er meget godt kombinere øvelser af forskellig art. Gøre det rigtige valg af øvelser, der er let at hjælpe dig fitness instruktør.


Den vigtigste fejl mange nybegyndere i fitness klasser er deres opfattelse af dette faktum som nogle foreløbige trin. Husk, at fitness - det er en lang og møjsommelig aktivitet på dem. Derfor psykologisk rigtige holdning er meget vigtig. Den eneste måde at opnå positive og varige resultater. I processen med regelmæssig træning manden selv begynder at lægge mærke til, at der fra den omhyggelige øvelse fitness er blevet for ham en vigtig del af livet.

Tags: Fitness sport fysisk kondition