Sports Nutrition for nybegyndere bodybuilding

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Created Date: 2017-03-11 Hits: 1773 Comment: 0

En meget aktuelt emne i øjeblikket, det forkerte svar på at de fleste begyndere befinder sig. Langt størstedelen af ​​nyligt atleter i Danmark, satte hans sjæl ikke er i uddannelse eller en afbalanceret kost, og i udvælgelsen og køb af sport tillæg. Selvfølgelig, denne tilgang er grundlæggende forkert, fordi tilsætningsstofferne kaldes kosttilskud, deres mål - at hjælpe. Men vi er ikke så kategorisk og ensidig. Hvis vi betragter disse produkter som en hjælp, den første ting, som folk står over - et spørgsmål om valg. Arter sport ernæring meget, og vi taler ikke om den utrolige antal producenter, hvoraf nogle ikke er den mest samvittighedsfulde. I dag vil vi forsøge at bestemme, hvad sports ernæring er nødvendig for begyndere.

Fødevarer - en af ​​de tre "søjler" af bodybuilding

Alt, hvad vi gør - kræver, at vi den energi, vi får fra kun mad. Det er ikke kun om fysisk aktivitet, men også de processer af vækst, nyttiggørelse, etc. Det viser sig, at de fødevarer - en af ​​de vigtigste faktorer i bodybuilding, både amatører og professionelle.

Sport til gengæld giver os mulighed for at supplere vores normale kost, så den samlede mængde og kvalitet af fødevarer var perfekt. Ikke alle har evnen til at tage alle de nødvendige komponenter af fødevarer, såsom essentielle aminosyrer og kulhydrater med et lavt glykæmisk indeks.

 

Hvem har brug for sport kosttilskud?

Meget godt spørgsmål. Selvom alle de ovennævnte, kan vi trygt sige, at der er behov for kosttilskud kun for erfarne sportsfolk, der allerede har fået en anstændig mængde af viden, styrke og udholdenhed. Meget ofte de er taget i den såkaldte muskel plateauer (stagnation). Novice store flertal af sport ernæring produkter er ikke blot nødvendig. Men der er kosttilskud, som den skal være opmærksom på.

 

Additiver til begyndere i Danmark

1. Protein.

Selvfølgelig proteinet (proteinerne) brug for en nybegynder i første omgang, både under rekrutteringsprocessen for massen og i fedtforbrænding. Husk en gang for alle: musklerne - er et protein, og dermed ingen protein - ingen muskler. Forskellen i valg af protein vil være forårsaget af en oversigt over dine mål.

Hvis du skriver en vægt og dermed hører til den såkaldte ectomorph (tynd build), så vil du i virkeligheden, uanset hvilken form for protein forbruges. De mest egnede produkter er dem, der i tillæg til de proteiner har en vis mængde af kulhydrater og fedt. Denne kombination gør det nemmere at absorbere den samlede mængde protein. En god repræsentant for dette protein er Syntha-6 fra BSN. Hvis du kæmper med spæk, er det bedre at give fortrinsret til de såkaldte isolater. I deres endelige indhold af fedt og kulhydrater er ubetydelig.

Det er værd at bemærke, at mange af de nytilkomne er bange for at læne få overskydende kropsfedt procent, således at såvel lean på protein isolater. Dette er grundlæggende en forkert beslutning, fordi slankhed er forårsaget af det banale mangel på energi, dvs. - Manglen på fedt og kulhydrater. Tale i generelle vendinger, så den genindvinder bare de samme takket være disse komponenter, frem for proteiner.

2. Gainer

Ordet er en portmanteau gainer. vinde - modtagelse. Sikkert du har hørt bodybuilding ordsprog: «ingen smerter - ingen gevinst", som kan oversættes som "ingen smerter - uden resultat." I princippet udsagn er sandt, fordi smerten er ledsaget af muskelkraft svigt, tømning reserver ATP og CP, etc., men det er ikke en vægt Gainer. Foran os er en almindelig protein-kulhydrat-blanding for dem, der ikke kan få muskelmasse. Desuden Kreatin posletrenirovochnikami betragtet som den bedste, da der efter afslutningen af ​​træningen din krop har brug et rekordstort antal kulhydrater.

Det er værd at bemærke, at de, der kæmper med overdreven fedtprocent ikke bør tage Kreatin ur. Den eneste tilladte metode - umiddelbart efter din træning. Med hensyn til de foretrukne ectomorphs hardgainer og de kan føje til hver Gainer spise. Øget kropsvægt - garanteret. Vælg kun de produkter, der har en anstændig andel af kulhydrater i forhold til en enkelt servering (mindst 50 gram).

 

3. Isotonisk

Disse produkter er bedst kendt som kulhydrat drikkevarer. Det er værd at bemærke, at de er egnede til både at tabe sig og få en masse mennesker. Deres vigtigste mål - at sikre energi muskelfibre under længerevarende fysisk aktivitet. Kort sagt: de har brug for at drikke under træning.

Vi ved alle, at med ødelæggelsen af ​​glykogen i muskler, kroppen begynder at udskille cortisol, der forsøger at producere energi på den mest barbariske måde - Afmonter muskel protein til glukose. Det er derfor, det er vigtigt at overvåge deres energi udveksling. Desuden vil de normale glykogen niveauer tillade dig at inddrive hurtigere efter anstrengende motion, fordi igen, vil den energi udveksling være fint. Hvis du tager dem kun under træning, risikoen for overdreven fedt er simpelthen nul.

 

4. Vitamin og mineral komplekser

Måske er vigtigere end alle de ovennævnte additiv. Mange er opmærksomme på de fedtstoffer, proteiner og kulhydrater, helt glemmer vitaminer og mineraler, og det er fra dem, afhænger af den samlede absorption af disse stoffer. Desuden vitaminer spiller en central rolle i hele kroppen, fordi de er involveret i næsten alle livsprocesser, fra muskelkontraktion til fordøje maden vanskelig.

Generelt er disse komplekser forpligtet til at acceptere alle dem, der besøger fitnesscentret. De mest effektive specialiserede sport vitaminer såsom Optimen fra Optimum Nutrition eller Vitacore fra Maxler.