Sådan få muskler uden fedt

Write By: admin Published In: Features øvelser Created Date: 2017-03-11 Hits: 1919 Comment: 0

Et sæt af muskelmasse i Danmark - en meget tidskrævende og langsommelig proces. At opbygge stærke muskler er påkrævet tusindvis af timers træning i gymnastiksalen og i køkkenet. Det er nødvendigt at sove 8 timer om dagen og nøje følge kosten. For et sæt af muskelmasse, især hvis du er en ectomorph, du nødt til at investere en enorm mængde ressourcer. Men trods dette, meget ofte tør muskel gevinst kan ikke være, og har ikke fået novice bodybuildere muskel og fedtmasse.

Hvad er anabolisme?

Anabolisme - dette er en vækstproces. Desuden er det ikke kun væksten af ​​dine muskler, men din fedt. For at starte processen med anabolisme, kræver flere faktorer til varierende grader af individuel betydning, men uden de overskydende kalorier i din kost, du dybest set ikke kan starte den anabolske proces, og vil enten være i steady state (ikke at skrive og ikke tabe) eller katabolisme ( Du begynder at tabe). Desuden, hvis de overskydende kalorier du ikke er meget væsentlig, disse kalorier i fedt deponeres vil ikke, men hvis din krop er konstant forbruge mere, end han havde brug for at opretholde vitale funktioner og et sæt af muskelmasse, sammen med anabolisme af muskler du har der anabolisme fedt. Og jo større uberettigede overskydende kalorier, jo mere fedt anabolisme være synlig på din krop.

 


Gør anabolisme til katabolisme kompatibel?

Hvis anabolisme - denne vækst proces, katabolisme - processen med ødelæggelse. Katabolisme, anabolisme lignende, ødelægger ikke kun dit fedt, og muskler. Og katabolisme og anabolisme - to modsatrettede processer. Du kan ikke flytte både fremad og bagud på samme måde, som du ikke får både forbrænde fedt og opbygge muskelmasse. Derfor, folk med overvægt, der kommer i gymnastiksalen på samme tid i håb om at kaste overskydende vægt og få muskler, more sig urealistiske illusioner som katabolisme til anabolisme kombinere umulig, og dermed vægtøgning og tør på samme tid er simpelthen urealistisk.

 

Kan jeg opbygge muskler og ikke få fedt?

Som vi har lært, opbygge muskler, og "drive" fedt samtidig er umuligt. Det er imidlertid muligt at starte processen med anabolisme kun på musklerne, uden at forstyrre din kropsfedt? Mest sandsynligt er det muligt. Fat mennesker ikke har den imponerende kraft af data, selv i betragtning af, at de spiser en masse, men processen med anabolisme i fedt flyet går hurtigt. Hvis fede mennesker i Danmark viser sig at få fedt uden at få muskler på samme tid, bøllerne og bør få muskelvækst uden at øge antallet af synligt fedt. Hvordan til at gøre dette under normale omstændigheder? Kun gennem langsigtede eksperimenter på sig selv. For eksempel, med de 4000 kalorier du skriver, og muskler og fedt. I dette tilfælde er du nødt til at reducere mængden af ​​kalorier, så længe du ikke mærke til, at mængden af ​​fedt på kroppen ophører med at vokse. Kun på denne måde vil du opbygge muskler uden fedt. For at gøre dette, du har brug for et stort ønske og en jern selvkontrol.

 

Sådan få muskler uden fedt?

Tja, hvis du ikke har et stort ønske og jern selvkontrol? Så måske bodybuilding ikke passer dig. Du bedre gøre noget, der mere til din smag. Ballroom dans, for eksempel. Men alvorligt, så i et sådant tilfælde, er der en vej. Du kan endda fodres uden overskydende kalorier, men det vil øge muskelmasse, uden at påvirke mængden af ​​fedt og dermed i kroppen. For at gøre dette skal du have en meget højt niveau af testosteron. Hvorfor kvinder og babyer vokser ikke muskler som mænd? Fordi der er det vigtigste mandlige kønshormon, som er ansvarlig for muskel vækst. Nr testosteron. Hos mænd, det er, og det giver os mulighed for at få muskler. Det er imidlertid slet ikke på grund af høje genetiske og andre faktorer. Hvad skal man gøre i denne sag? Få de testosteron udefra. Kunstig testosteron. Vi taler om anabolske steroider, som har stor betydning for muskelvækst. Hvis din diæt, som vi sagde ovenfor, er ikke bestået, så er den eneste mulighed, der giver dig mulighed for at opbygge muskelmasse uden fedt, det er modtagelsen af ​​anabolske steroider. Du bør dog tænke to gange, før du begynder at tage steroider. Ja, deres skader stærkt overdrevet, men der er ikke den skade, og det faktum, at du vil højst sandsynligt ikke en professionel og vidste ikke, hvordan man korrekt forberede kurser. I dette tilfælde, du helt sikkert vil skrive "tør" vægt, men en måned efter seponering af steroider, du "vil fusionere" 90-95% af partituret. Steroider virkelig effektive i et sæt af "tør" muskelmasse, men steroider kan kun bringe skade til hænderne på en novice.

Tags: muskler uden fedt Anabolisme anabolisme til katabolisme

Same In Category

Related Blogs By Tags