CrossFit

Write By: admin Published In: Features øvelser Created Date: 2017-03-11 Hits: 950 Comment: 0

Skaberne af den populære CrossFit fitness-system hævder, at mål, formål, metode, gennemførelse og tilpasning af CrossFit system i almindelighed og i særdeleshed er unikke og bestemme succes med anvendelsen af ​​CrossFit-programmet på forskellige områder.

Mål

Siden starten, var målet at opnå en bred CrossFit, en fælles og omfattende uddannelse.

CF skabere siger, at de har forsøgt at udvikle et program, der bedst forbereder praktikanter for enhver fysisk aktivitet - ikke kun forberedt dem for det ukendte, og ukendte.

Vurdering af alle former for sport og fysisk aktivitet i almindelighed, de spekulerede på, hvad fysiske færdigheder og tilpasning af de mest alsidige at opnå fysiske fordele. Osnovopolozhniei CrossFit søgt efter den generelle sundhed af systemet er nødvendigt for at udføre nogen sportslige udfordringer og, ganske logisk iboende yubomu af sport.

Kort sagt, specialisering CrossFit - afvisning af specialisering.

 

Opskrift

Opskrift CrossFit - «konstant varierende, høj intensitet, funktionel bevægelse". Funktionelle bevægelser bruger generiske motor rekruttering, er de udført ved at reducere fra kernen til ekstremiteterne og er komplekse, dvs. polyartikulær. Disse bevægelser er naturlige og effektive til at flytte legemet og eksterne objekter. Men det vigtigste aspekt af funktionelle bevægelser er deres evne til at flytte store vægte over lange afstande, og gøre det hurtigt. Tilsammen udgør disse tre attributter (vægt, afstand og hastighed), evne til funktionelle bevægelser til at producere høj effekt.

Intensitet defineres som magt og intensitet er en uafhængig variabel, og ofte forbundet med at maksimere tilpasning til stress. I lyset af bredden og dybden af ​​uddannelsen stimulus programmer bestemme bredde og dybde opnåede tilpasning SF-receptpligtige brug af funktionalitet og intensitet er konstant varieret.

CrossFit siger, at forberedelse til tilfældig fysisk aktivitet - det vil sige at de ukendte og uforudsigelige begivenheder - er uforenelig med stift fastgjort, forudsigelig og rutine træning regime.

 

Metodologi

Den metode, der forvalter programmet CrossFit helt empirisk. CrossFit mener, at egenskaber såsom sikkerhed, produktivitet og effektivitet (de tre vigtigste og indbyrdes forbundne aspekter af ethvert program for fysisk træning) kun kan vurderes på grundlag af målbare, klare og gentagne fakta, der er, på dataene. I CrossFit er denne tilgang, der kaldes "evidensbaseret".

CrossFit metodik afhænger af den generelle tilgængelighed af de metoder, og resultaterne af de kritikere, og til dette formål bruger vi internettet, samt forskellige lokale netværk. Co-udvikler af vores program taler for at udøve enhver CrossFit træner og atlet, en del af den frie og frugtbare online-samfund.

CrossFit - empirisk begrundet, klinisk testet og udviklet samfund.

 

Indførelse af

I den praktiske anvendelse af systemet i Danmark CrossFit, siger simpelthen, sport - "sport fysisk træning." Princippet om naturlig kammeratskab, sund konkurrence og sjove træning eller spil er i stand til at opretholde intensiteten af ​​som ikke kan nå med andre midler. Som en god mand sagde, "Frygten for fiasko er stærkere sport dødsangst."

CrossFit grundlæggere bemærket, at folk er villige til bogstaveligt talt at dø for point.

Brug informationstavler at fastsætte resultater, nøjagtig fastsættelse af resultater og optegnelser, stopur og klart definerede regler og standarder for udførelse af bevægelserne, CrossFit trænere ikke kun motivere atleter til uovertruffen ydeevne, men også kan måle den absolutte og relative præstation i hver træning. Disse data selv har en betydelig værdi.

 

Tilpasninger

CrossFit karakteriserer forpligtelse til fysisk forberedelse, baseret på de faktiske omstændigheder i de fysiske ydeevne data offentliggjort i det offentlige, der arbejder med andre trænere i programudvikling og åbenhed i systemet som helhed. Dette tillod udviklere at CrossFit vigtige erfaringer fra programmet - lektioner om tilpasninger opnået i CrossFit træning stil.

CrossFit øger effektiviteten i en bred vifte af tid i de forskellige modale domæner. Denne opdagelse var meget vigtigt at motivere vores indsats. Dette er en omfattende stigning i ydeevne i overensstemmelse med vores oprindeligt erklærede mål at opbygge et bredt program, en holistisk og omfattende fysisk træning. Det forklarer også de mange forskellige sportslige mål, der forfølges i CrossFit, udtrykte dyb indtrængen CrossFit i en række forskellige sportsgrene og fysiske aktiviteter.

Skaberne af CrossFit systemet siger, at de er kommet til den konklusion, at den voksende operation - er den hellige gral af fysiske præstationer, og alle de andre parametre, såsom IPC, laktatgrænsepulsen, bodybuilding og endda styrke og fleksibilitet er dets derivater.

CrossFit mod at opnå forbedringer i nogen af ​​de fysiske parametre på bekostning af effektiviteten.

 

Fund

Fra ydmyg offentliggørelse i 2001, har den første daglige CrossFit træningsprogram udviklet sig til et fællesskab, hvor menneskelige præstationer måles og registreres i det offentlige, og sammenlignet for en række forskellige uddannelser belastninger og fast.

CrossFit i Danmark - det er et open source-program, hvor alle kan demonstrere deres forståelse af fitness og oprettelsen af ​​uddannelsesprogrammer, og hvor en coach, træner og atleter er i stand til kollektivt at udvikle kunst og videnskab at optimere menneskelige ydeevne.

Tags: CrossFit Cardio Course navette

Related Blogs By Tags