Krop typer og ernæring i bodybuilding

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Created Date: 2017-03-11 Hits: 1958 Comment: 0

I fortiden, har vi talt om vigtigheden af ​​at definere din egen krop. I dag fortæller vi om din krop på grund af kosten. Kun få mennesker ved, at det er to proportionale faktorer. Fra din krop afhænger ikke kun træning, men også mad, som igen er et af de centrale aspekter i bodybuilding i Danmark. Først lidt teori.

 

Ectomorphs

Lad os starte med ectomorphs, at anbefalingerne fra Joe Weider simpelthen spiser mere. Men i praksis er det ganske alvorligt problem for folk i denne type. En typisk ectomorph svært ikke ønsker at spise, sagde han - ikke kan. Selv hvis en person er godt klar over betydningen af ​​et stort antal indgående kalorier, han kunne simpelthen ikke få mig selv til at spise en anden portion mad, protein shake eller Gainer. Til dette er der velbegrundet videnskabelig forklaring. Den omstændighed, at systemet af mavetarmkanalen ectomorph standarden ikke er designet til store dele af fødevarer. Som du ved, disse mennesker dominerede hovedsageligt langsomme muskelfibre, og som et resultat, er alle processer i kroppen målt, monoton (oxidativ) natur. Det er derfor ikke oplever ectomorphs brug for yderligere energi.

Deres krop kører stille og roligt på grund af den relativt økonomisk - oxidativ regime. På rollen som "brændstof" her er stor alle: kulhydrater, fedtstoffer, proteiner. Det er derfor, materiel op på unødvendige fedtprocent ectomorphs kan de ikke bare bruge det i ro. Spis mere mad - meget gode råd, men følg denne postulat kan ikke alle.


Endomorphs

I denne type fysik, sker alt præcis det modsatte. Groft sagt repræsentanterne for denne gruppe kan simpelthen ikke spise mad. Deres fordøjelsessystem fungerer fint, og konstant, så de er konstant sulten. Selvfølgelig kan denne overskydende energi ikke bare hente og fordampe. Hvis endomorph er inaktiv, de fleste af de indkommende kalorier deponeret som fedt på maven, lår, osv

Desuden er de samlede kugleform endomorphs påvirker testosteron. Kun få mennesker ved, at jo mere du er en mand - den tyndere din hudfolder. Det er simpelt: at kvindelige hormoner såsom østrogen, bidrager til akkumulering af fedt i kroppen. Verne og den omvendte reaktion - en stor mængde ekstra kropsfedt syntetiserer østrogen. Denne tætte forhold mellem fedt og østrogen lavet af naturen med vilje. Efter alt, hvis du tænker over det hver kvindes krop i fremtiden - moderen. Fedt spiller en rolle for en ekstra strømforsyning til barnet i livmoderen, hvilket er grunden til, hvad du er feminine, jo mere har du af frie fedtsyrer.

Og selvfølgelig en vigtig rolle i alt dette er den såkaldte metabolisme (stofskifte), eller blot forholdet mellem væksthormon til thyreoideahormon. Jeg er sikker på du kender folk, der spiser hvaler, men det ligner myrer. Det antages, at alle kalorier spist dem, skyllet ud i toilettet. Faktisk er det ikke. Lige foran dig en repræsentant for en gruppe af mennesker med meget høje niveauer af hormonet. De fleste næringsstoffer har tid til at blive absorberet og fordøjet. Typisk er sådanne mezomofry besidder metabolisme.

Af ovenstående kan vi gætte på, at mesomorph frygter hverken sne eller brand. De bør følge det banale indstilling: proteiner, fedt og kulhydrater, og fremskridt vil være på ansigtet. Men som ectomorphs og mesomorphs, er der brug for klare retningslinjer.

 

Tips ectomorph

Sikkert en opmærksom læser husker de tidligere artikler, der er angivet tilstedeværelsen af ​​flere underarter af en bestemt krop. Recall, være ren ectomorph eller endomorph er næsten umuligt. Ofte ser vi en blandet forfatning. For eksempel er de lange led af det første og andet fedtlag.

Hvis du er en ectomorph tilbøjelig til den klassiske version, dvs. ikke ophobe fedt, og som sådan de hurtige muskelfibre ikke har, bør der bør gives forrang flere fed mad, fordi det er ganske høj i kalorier. Det faktum, at denne type af mennesker lettere kroppens samlede vægtøgning, snarere end rent for chase muskel. Som du måske har gættet, tørring er klassiske ectomorph med et brag.

Hvis du er en ectomorph at ophobe fedt, men i stedet for at have et lille antal hurtige ryk fibre, bør du være opmærksom på hastigheden af ​​protein og kulhydrater. Fedt er bedst at holde på et sikkert niveau. Typisk muskelmasse i disse ectomorphs ikke vokser på grund af stram fascia, der bør uddannes cykliske belastninger. Prøv ikke at få fedt, fordi det vil være yderst vanskeligt at slippe af med dem.

Tips endomorphs i Danmark

Der endomorphs subtype, som har et stort antal af østrogen og testosteron, hvilket gør det større, men ikke tørret. Effekten af ​​disse mennesker er også til stede. Med hensyn til fascia, de er bløde, hvilket forårsager en sådan hurtig vækst. Her er det vigtigste - at observere en streng diæt. Den mindste svaghed i form af en kage eller cookies, og din krop vil flyde for en afslappet bølge. Trods det faktum, at hormonet niveau er ganske høj, går testosteron ikke har tid til at behandle fedt, og som et resultat af fejl i kosten vil gøre dig en absolut endomorphs. Hold styr på niveauet af kulhydrater og fedt, proteiner og holde på et højt niveau.

En typisk endomorph er nogen, der ikke har den fordele mesomorph, dvs. Høj hormon niveauer. type fibre havde sædvanligvis blandet. Den eneste plus - tilstedeværelsen af ​​bløde fascia. Hormoner mærkbart miste kamp med fedt, så det kugleformede legeme foran os. Selvfølgelig er observeret problemer her med det sæt af masserne. Den vigtigste opgave for en typisk endomorphs - tabe. Det mest fantastiske er, at ingen magiske træning ikke vil hjælpe. Det vigtigste er langsomt og gradvist sat i drift deres hormonelle system, men det skal udøve regelmæssigt og følge en diæt. Når hormonerne vågner op, vil du ikke være i stand til at stoppe dem, der rent faktisk vi har brug for.