Ernæring efter træning

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Created Date: 2017-03-28 Hits: 2451 Comment: 0

Hilsen til alle vores læsere! I dag vil vi komme ind på et af de vigtigste emner i bodybuilding - den rigtige mad efter træning. Du vil lære, hvad der præcist er, og hvor lang tid efter afslutningen af ​​studiet. Lær om vores krop funktioner, som dikterer disse regler. Desuden vil vi overveje nuancerne i post-workout ernæring, ikke kun for dem, der ønsker at tage på i vægt, men også for dem, der ønsker at tabe sig. Generelt vil det være meget interessant, mine venner, så lad os komme i gang!

Korrekt ernæring efter træning i Danmark


Som du ved, mad i bodybuilding - dette er en af ​​de vigtigste aspekter af en vellykket opførelse af smukke og stærk krop. Du kan ikke bare gå til gymnastik, træk det med jern og leve et normalt liv, med den sædvanlige, for en simpel lægmand, kost. Fødevarer er meget vigtigt. Hvad gør maden efter træning - det er generelt særskilt spørgsmål, som kræver detaljerede overvejelser og en god forståelse.

Efter at have trænet i hallen, lancerer vi en større biokemiske processer, der ideelt bør være afsluttet ved stigningen i muskelstyrke og volumen. Men vil det ske i virkeligheden, afhænger meget af, hvordan du kommer til at spise i almindelighed og efter træning i særdeleshed.

For at opbygge muskler du har brug for kulhydrater som kilder til energi og protein, som udgangsmateriale til nye muskelfibre. I overensstemmelse hermed den indlysende konklusion er, at efter træning ikke ville dårligt tanke op gode fødevarer rige på disse stoffer. Men spørgsmålet er, hvornår og hvor meget til at tage dem? At kende svaret på det, kan du til tider øge virkningen af ​​deres tunge træning i gymnastiksalen.

 

Betydningen af ​​kulhydrater efter træning


Så hvad kulhydrater efter træning er vigtig - det er et indiskutabelt faktum. Det er fortsat kun at forstå, hvad er kulhydrater og efter lidt tid, de skal bruge. Dette vi nu vende.

De mest egnede kulhydrater i træningsperioden posten vil være hurtige kulhydrater. De kaldes hurtigt, fordi de er enkle i komposition og hurtigt og let absorberes af kroppen. Hvorfor har vi brug netop sådanne kulhydrater? Faktum er, at når man træner hårdt og intenst, er du udsat for alvorlig stress din krop og muskler i særdeleshed. Energi forsyne kroppen efter en træning på det minimale niveau og hjernen modtager et signal om behovet for hurtig genopbygning det. Naturligvis vi her hastighed er vigtig, og at satsen for assimilation, fordi jo før skal vi fylde deres energireserver, vil hurtigere gendannelsesprocessen gå direkte muskelvækst.

Hvilke produkter kan kategoriseres som indeholder hurtige kulhydrater? Denne frugt, et udvalg af slik, hvidt brød, honning og rige mel produkter. I løbet af dagen, er selvfølgelig det bedre ikke at blive involveret, men efter træningen, vil de være simpelthen uerstattelige. Spis 70-100 gram kulhydrat hurtigt i 30-40 minutter efter klasser ende. Dette giver hurtig energi til din krop, bremse kataboliske proces og starte processen med inddrivelse.

Efter nogen tid, normalt omkring 1-2 timer efter en træning, når din mave er nødt til at komme sig efter træning stress, du kan læne sig op ad en fuld måltid bestående af protein og langsomme kulhydrater. Det kan være en bred vifte af korn, grøntsager og kartofler. Kulhydrater er indeholdt i dem, er langsomt og jævnt absorberes af kroppen, efterhånden fylder dine energireserver.

 

Vigtigheden af ​​protein efter træning


Proteiner, som du ved, er også en vigtig del af dit indlæg træning kost. Efter alt, dine muskler begynder at vokse, de har brug for et byggemateriale til dannelsen af ​​nye celler, end i virkeligheden er det protein. Men at spise protein umiddelbart efter træning ikke længere er berettiget.

Som vi sagde ovenfor, fordøjelsessystemet har brug for tid til at komme sig efter træning og begynde at fungere fuldt ud. Så under kraftig motion, er hele blodgennemstrømningen rettet hovedsageligt i musklerne og fratager opmærksom på andre indre organer. Som følge af dette, deres arbejde er mere brudt, og de er ikke i stand til at udføre det i sin helhed. I dette tilfælde, dette gælder for maven og fordøjelsessystemet som helhed.

Derfor henter din mave protein umiddelbart efter din træning, du giver det en for stor byrde, som han endnu ikke er i stand til at klare. Fordøjelsen af ​​proteiner og deres fordøjelse til aminosyrer, er processen tidskrævende og kan først ske, når maven ikke er klar til drift. På dette grundlag konkluderer vi, at der ikke anbefales at spise protein umiddelbart efter træning. Deres modtagelse vil være berettiget og nødvendigt efter 1-2 timer efter afslutningen af ​​besættelsesmagten.

Men du behøver ikke blive forstyrret, mine venner. Umiddelbart efter træning, kan og bør tage BCAA aminosyrer . Da aminosyrer - det er det færdige produkt af forarbejdningen af proteiner, de absolut ikke indlæse spiserøret og begynder straks absorberes ind i musklen. Denne teknik helt beskytte dig mod katabolisme og starter processen med muskelvækst i de første minutter efter træning. Men glem ikke hurtige kulhydrater, for uden dem, vil BCAA indsats i dette tilfælde være meget lille og vil gå til energiudnyttelse, og ikke at øge muskel.

 

Resumé


For at opsummere lidt op. Hvad du skal spise efter en træning, og efter et stykke tid?
Umiddelbart efter træning , i de første 30-40 minutter efter dens afslutning, lukke såkaldte "kulhydrat vindue" produkter rige på de hurtige kulhydrater og aminosyrer mulige.

Efter 1-2 timer efter træning fortsætte til fuld fødeindtagelse, som omfatter en langsom kulhydrater, proteiner og den minimale mængde fedt. Med det, hvis det allerede er aften, det er, 6-7 pm, det giver præference til proteiner i stedet for kulhydrater. På det tidspunkt, både morgenmad modsatte - spise flere kulhydrater. Dette kan forklares ved det faktum, at vores energi-udvekslingsprocesser i den sene eftermiddag er bremset, og det overskydende beløb af kulhydrat fødevarer, vil du sandsynligvis hofter eller mave som fedt. Om morgenen den samme, er vores krop klar til at modtage en stor mængde energi og kulhydrat mad, vil det kun gavne.

Inden vi går i seng , skal du sørge for at spise fødevarer med et højt proteinindhold, kun proteinet kasein bør være, det vil sige dem, der i lang tid at fordøje. Den mest almindelige produkt, rig på denne form for protein er ostemassen. Spis omkring 200-250 gram ostemasse i 1 time før sengetid, og du vil sikre dig en stabil aminosyre mønster i hele natten. Om ønsket kan osten erstattes med casein protein, er det mere bekvemt og mindre vil indlæse dit fordøjelsessystem, som det sker i form af en væske.

 

Ernæring efter træning vægttab i Danmark


Hvis du går til gymnastik med det formål at tabe sig, skal din post-workout ernæring være forskellig fra den ovenfor i opløbet. Så gør dine kulhydrat reserver for dig er acceptabel umiddelbart efter styrketræning. Hvorfor? Lad os se det i øjnene.

Træning i hallen, vil du brænde en enorm mængde energi, selvfølgelig, hvis du træner virkelig høj kvalitet, og ikke sochkuete. I første omgang, de første 20-25 minutter af træning, kroppen arbejder på at "kulhydrat brændstof", der er, vil forbruge kun kulhydrater og fedt ikke røre. Endvidere når tilførslen af ​​brændstof løber ud, i løbet er reserverne i kroppen, der er fedt. Fra dette punkt, magt eller aerob træning begynder at forfølge dit mål at tabe sig.

Dette sker som følger. Når der er behov energi til fysisk aktivitet, og glycogenreserver ophørt (glycogen - er de samme carbonhydrater, men behandles af kroppen i en energireserve), begynde processen med at opdele fedtceller, molekyler, der gennem blodet ind i "metabolisk ovn". Det er brændt, frigiver den energi, vi har brug for at fortsætte uddannelsen.

Efter afslutningen af ​​uddannelsen, disse fedtmolekyler i blodet er stadig store sæt, og de vil være en kilde til at genoprette energireserver, så længe du ikke får en del af de kulhydrater i fødevarer. Og for dig som person at tabe sig, er det vigtigt at forsinke så meget som muligt indtag af kulhydrater i kroppen, for hvis det sker, at energiudnyttelse allerede de vil være engageret, og fedtmolekyler vende tilbage til deres tidligere pladser.

Derfor nyttige råd til dig. Hvis du tabe sig, så efter træning ikke spiser kulhydrat fødevarer i 1-2 timer. Det maksimale, som du kan, og bliver nødt til at tage - er de BCAA s, som vil beskytte dig mod at miste muskelvæv. Du ønsker ikke med fedtforbrænding og muskel, ikke? Men gør ikke også fanatet, generelt ignorerer kulhydrater efter en træning. Hvis du er mere end 2 timer at udskyde modtagelsen af ​​kulhydrat fødevarer i din krop, er det meget sandsynligt, vil begynde at aktivt at miste muskel. Siden introduktionen stærk kataboliske processer, som ødelægger muskelfibre til energi.

Det er nok alle. Det var de centrale spørgsmål i ernæring efter træning. Følg disse regler, og du vil se, hvordan dine fremskridt er afgørende for at forbedre og accelerere. Og husk, at korrekt ernæring i bodybuilding, er en af ​​de vigtigste komponenter, smuk og stærk krop. En dårlig kost vil ophæve alle dine bestræbelser i gymnastiksalen. Undgå denne fejl nogensinde!