Features øvelser

11 Mar / 2017

CrossFit

Write By: admin Published In: Features øvelser Hits: 950 Comment: 0

Skaberne af den populære CrossFit fitness-system hævder, at mål, formål, metode, gennemførelse og tilpasning af CrossFit system i almindelighed og i særdeleshed er unikke og bestemme succes med anvendelsen af ​​CrossFit-programmet på forskellige områder.

11 Mar / 2017

Fitness i vores liv

Write By: admin Published In: Features øvelser Hits: 856 Comment: 0

Skønheden i den menneskelige krop har altid været på toppen af ​​popularitet, siden de dage i antikken. Det skal bemærkes, at forekomsten af ​​fitness har sin Resultatet var nogensinde tid. Selv før begyndelsen af ​​AD, de gamle grækere var i stand til at kombinere evnen til at opleve harmoni i dig selv og perfekt fysisk form. Denne form for aktivitet har været meget kun nogle få, som var villige til at afsætte uddannelse næsten hele tiden. Og under de olympiske lege selv stoppet slaget, blev al den opmærksomhed fokuseret på den klareste syn.

11 Mar / 2017

Sådan få muskler uden fedt

Write By: admin Published In: Features øvelser Hits: 1877 Comment: 0

Et sæt af muskelmasse i Danmark - en meget tidskrævende og langsommelig proces. At opbygge stærke muskler er påkrævet tusindvis af timers træning i gymnastiksalen og i køkkenet. Det er nødvendigt at sove 8 timer om dagen og nøje følge kosten. For et sæt af muskelmasse, især hvis du er en ectomorph, du nødt til at investere en enorm mængde ressourcer. Men trods dette, meget ofte tør muskel gevinst kan ikke være, og har ikke fået novice bodybuildere muskel og fedtmasse.

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)