Om Os

Atletisksundhed.com er en ærlig, upfront og pålidelig online butik for anabolske steroider.

Vi leverer kun originale formuleringer!

Vi sælger kun produkter af apotekskvalitet, der har bestået kvalitetskontrol og er fremstillet af de originale medicinalfirmaer. Vi samarbejder direkte med producenterne, så du kan være sikker på, at de varer, du modtager, er ægte.

Steroider, som al anden medicin, kommer i de samme fabriksforseglede beholdere, som du kan købe på dit lokale apotek, og vi sælger også hætteglas og ampuller, som er svære at duplikere i et underjordisk laboratorium, hvilket gør vores produkter unikke.

Vores velrenommerede lægemiddelproducenter, såsom Alpha Pharma, giver mulighed for at bekræfte produktets legitimitet på deres eget dedikerede hovedwebsted. Derfor kan du altid bekræfte ægtheden af det produkt, du har modtaget, ved at se på batchkoden trykt på siden af hvert produkts emballage.

Vi tilbyder praktiske betalinger såsom - sikre og sikre kreditkortbetalinger, PayPal og mere.

I modsætning til andre steroidudbydere beder vi dig ikke om at gennemføre betaling via Bitcoin eller andre ikke-sikre betalingsmetoder såsom Western Union eller Money Gram. Hvis du foretrækker det, accepterer vi selvfølgelig sådanne overførsler (og du vil endda kvalificere dig til rabatter fra os, hvis du betaler via denne metode), da dette hjælper dig med at handle anonymt, hvis du ønsker det.

Men der er meget online-svindel i dag (folk modtager falske produkter, ikke-effektive produkter eller modtager aldrig nogen varer overhovedet). Derfor tilbyder vi vores kunder 100% sikre kreditkortbetalinger som et alternativ. På denne måde kan du være sikker på, at du får præcis det, du har bestilt uden nogen risiko.

Vores leveringsgaranti - Vi er 100 % forpligtet til kundetilfredshed.

Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at din betaling er godkendt. Leveringstiden til Danmark og ethvert andet europæisk land er 7-15 hverdage (der kan forekomme nogle portoforsinkelser på visse tidspunkter på grund af Covid-19).

Hvis du finder nogle af vores produkter ankommet uforseglet eller beskadiget, bedes du sende os en videofil af udpakningen. Dette giver os mulighed for at kræve produktprisen fra fragtfirmaet, så vi enten kan refundere dig eller sende dig en ny ordre. Hvis din ordre i det usandsynlige tilfælde bliver stoppet i tolden, skal du sende os et billede af beslaglæggelsesbrevet, så vi kan sende din pakke igen uden ekstra omkostninger.