Bold-One

Producent: Maxtreme

Produktkode: 533

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 33,15€
Ex moms: 33,15€
Tags: Bold-One

Køb Boldenone 200 (Boldenone undecylenate) i Danmark

_x000D_ _x000D_

Boldenone 200 er en stærk anabolsk steroid med en moderat androgen virkning. Selv om starten af den virkning, der er ikke umiddelbare, det i sidste ende medfører en stor kvalitet gevinster i muskelmasse uden overdreven væskeophobning. Disse tilføjelser er ikke kun høj kvalitet, men også en bæredygtig, til et niveau, der næsten uændret efter dommen. Andre årsager til Boldenone 200 er så populær, er dens lave evne til at konvertere til østrogen, som er brugt i pre-konkurrence forberedelse til den dramatiske fremskridt i muskel hårdhed. Det øger også pumpe effekt under træning, metaxon pris og medfører uforholdsmæssigt store veiny look'. Boldenone 200 er en sikker injicerbar anabolske steroid med næsten nul negativ virkning på leveren. For en bedre anvendelse af stoffet Boldenone, det anbefales at blive taget med en dosis af stoffer: Sustanon-250, Stanox-10, Metaxon BLANDING, fluticason Propionat-100 og Trenbolonacetat.

_x000D_ _x000D_

Boldenone 200 (Boldenone undecylenate) Online Pris Danmark

_x000D_ _x000D_

Boldenone er en olie-baseret anabolske steroid injektion, at der er vedlagt den undecylenate ester er på grund af en langsommere frigivelse sats og half-life. Det er et derivat af testosteron, som bevarer dets anabolske styrke, men viser en reduceret androgen styrke i forhold til testosteron. Boldenone er især et veterinærlægemiddel, der oprindeligt er udviklet til brug i dyr. Boldenone vundet popularitet blandt bodybuildere og sportsfolk, som et mindre androgen form af testosteron, med mindre østrogene aktivitet end testosteron. Boldenone undecylenate blev udviklet ved et uheld, mens de forsøger at skabe en lang handler injicerbar form af methandrostanolone. Det er det faktum, at klart begrunder, hvorfor Boldenone er meget fejlagtigt knyttet til den kemiske affinitet af nandrolon. Det er i virkeligheden en form for indsprøjtning methandrostanolone uden en CH3-gruppen. Det giver langsom, lang holdbarhed og kvalitet gevinster uden overdreven væskeophobning. Nævnt, det er også en øget pumpe effekt, og alt for stor "veiny look", på betingelse af opfyldelse af en lav andel af fedt. Denne AAS Danmark er som kost, samt volumen. De mest almindeligt anvendte er injektion med det undecylenate ester er, jo mindre hyppig brug er dens propionat form og især fordi det skaber en stor smerte på den anden dag efter ansøgning i samarbejde med influenza virus er En tilstand, der ofte er så ubehagelige, at det er næsten umuligt at færdiggøre uddannelsen. Ikke kun det at øge proteinsyntesen, men også niveauet af epo, der øger antallet af røde blodlegemer og pumpe effekt under træningen. Med brugen af dette præparat, der ofte omtales i det er også øget appetit og glykogen niveauer. I forhold til de bivirkninger, det hører til den gruppe af meget undervurderet, anabolske steroider, selvom det ikke er en ekstrem, der er noget at overveje, da der har været meget lidt brugt AAS til human brug, og i sin injicerbar form.

_x000D_ _x000D_

Boldenone 200 (Boldenone undecylenate) Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Bivirkninger som følge af virkningen af østrogen er mild karakter. Dog, er det ikke aromatize, og med forøgelse af dosis, aromatisering sker mere og mere. Men vi kan sige, at den østrogene aktivitet af dette stof er så lav, at det bringer flere fordele i forbindelse med at styrke den anabolske virkninger end ulemper. De androgene bivirkninger er stadig lavere end den østrogene. Dets omdannelse i kroppen til at dihydroboldenone er helt ubetydelige (dihydroboldenone er 5 gange mere anabolske end testosteron), således at hårtab og acne er sjældent nævnt. Reducerer endogene (kroppens naturlige) testosteron, men det kan siges, at kun en lille smule, men med forøgelse af dosis og varighed af anvendelse af oprettelsen af testosteron vil falde betydeligt. Stigning i blodtryk er en anden bivirkning, som har tendens til at forekomme, specielt ved længere tids brug en anden hyppigt forekommende bivirkninger er stor belastning på nyrer og en uregelmæssig hjerterytme, og alt dette på grund af for høje niveauer af røde blodlegemer. Dette øgede niveau af røde blodlegemer kan manifestere sig gennem åndenød under daglige aktiviteter, hvilket også reducerer intensiteten af uddannelse.

_x000D_ _x000D_

Boldenone 200 (Boldenone undecylenate) Dosering

_x000D_ _x000D_

Boldenone undecylenate bør administreres hver 5 til 7 dage. Det er generelt bruges style blad-belastning, hvis der anvendes i faste doser dens virkninger først efter et par uger, stil, den sling-belastning bruge; mærkbare effekter kan opnås en lidt tidligere. Effekten forbliver i kroppen i 3 til 4 uger. Det vigtigste er ikke at glemme det faktum, at det er nødvendigt at tage boldenone for en periode på 8-16 uger. For begyndere, et tilstrækkeligt beløb i størrelsesordenen 300 til 500 mg per uge. Mellemliggende brugere for at opnå betydelige gevinster og udvikling af kvoter i området fra 500 til 700 mg per uge, uden at det er nødvendigt at bruge højere doser end 500 mg per uge, især når det er kombineret med andre anabolske steroider i Danmark. Erfarne brugere, der normalt ikke bruger i meget høje doser, som anabolske steroider, som Boldenone, men de doser af avancerede brugere, der kan være i størrelsesordenen 700 til 1000 mg per uge. Materiale saldi, der er afholdt i kroppen for 4 til 6 måneder.

_x000D_
Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof boldenone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest