Turinabolos 10

Producent: Pharmacom Labs

Produktkode: 12039

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 52,70€
Ex moms: 52,70€

Køb Turbol (Turinabol) i Danmark

Turinabol, også kendt som Tbol, er det mærke navn for anabolske steroid 4 – Chlorodehydromethyltestosterone, et derivat af Dianabol eller methandrostenolone. Det er en oral steroid, der kommer i en flaske med tabletter af 10 mg. Med en interessant historie og en vis mystik, der omgiver det, Tbol er uden tvivl en af de mere fascinerende steroider, der er tilgængelige på markedet i dag.

Turinabol blev oprindeligt udgivet i 1965 af den Øst-tyske medicinalfirma, Jenepharm efter et vellykket forsøg på adskillelse af anabolske og androgene egenskaber af mundtlige anabolske androgene steroider (AAS). På grund af det stof, kort halveringstid på omkring 8 timer, lav androgen virkninger og moderat anabolske egenskaber, udvikling af Turinabol har været betragtet som et stort fremskridt, at atleter og bodybuildere kan bruge uden at hæve umiddelbare mistanke.

Tyskland er snart bemærket Turinabol fordele og tøv ikke med at benytte lejligheden til at give det land, atleter og bestyrelsen. Landet har gennemført en lang og berømte-doping-program, af en varighed på mere end 20 år (1968 – 1989) og deltagelse af omkring 10 000 atleter. Østtyskerne, der er domineret af internationale mange sports-konkurrencer, takket være effektiviteten af Turinabol ved at øge effektiviteten, uden at blive opdaget.

Succes Turinabol i forbedring af sportslige præstationer under hensyn til dets anvendelse er udbredt blandt bodybuildere, powerlifters og atleter fra hele Europa, og i mindre grad, i det forenede KONGERIGE. I 1990, men brugen af anabolske steroider, såsom Turinabol, havde været forbudt i alle sportsgrene i de fleste lande. Som et resultat, er det stof blev yderst vanskeligt at kilde og derfor er forsvundet fra markedet. Men stigningen i de underjordiske laboratorier (UGLs) og internettet har ændret tingene. Ligesom mange andre tidligere utilgængelige anabolske steroider, Turinabol er langsomt ved at gøre et comeback på markedet, som giver nutidens generation af bodybuildere i det forenede KONGERIGE, med mulighed for at opleve, hvad der engang var den mest magtfulde doping agent, der nogensinde er lavet.

Turbol (Turinabol) Online Pris Danmark

Teknisk, Turinabol-eller 4-chlorodehydromethyltestosterone er en fusion af methandrostenolone (eller Dianabol) og 4-chlorotestosterone. Dens egenskaber, og dens virkninger er et sted mellem Dianabol, og Anavar. Dette betyder, at stoffet har moderat anabolske virkninger, med milde bivirkninger. Turinabol faktisk viser anabolske egenskaber, der er generelt lig med eller lidt over dem af testosteron, med lidt eller ingen androgene effekter. Så brugerne ikke skal forvente massiv eller dramatisk, vægt, styrke og muskel masse gevinst. Snarere, Turinabol fordele manifestere sig i en langsom, solidt muskel gevinst og god styrke gevinst, hvis de tages over flere uger. Selvfølgelig, brug af Turinabol ikke producere hurtige vægt, styrke og masse gevinster, såsom dem, der tilbydes af stigningen af anabole androgene steroider, såsom Anadrol-50 eller testosteron. Men, muskler og styrke, at brugerne vil få, er af høj kvalitet og solid. Dette er fordi der er en manglende androgene egenskaber, der kan forårsage dette puffy udseende.

På grund af den svage sine anabolske virkning, Turinabol er der typisk anvendes af det forenede KONGERIGE, bodybuildere og atleter til opskæring faser og tab af fedt under stærk anabolske virkninger er ikke nødvendigt. Det stof produkt er langsom, opbygge kvalitet, lean muskel væv, som gør det muligt at opnå en solid rippet krop og en betydelig styrke gevinst. Stoffet er virksomhedens styrke ligger primært i dens evne til at stimulere moderat vægt, styrke og masse gevinster med lidt eller ingen negative virkninger på sundheden. Hverken stof aromatize eller forårsage progestagenic aktivitet. Som et resultat, forskellige sundhedsskadelige virkninger, der er forbundet med gestagen hormoner, humør gynger, væskeophobning, seksuel dysfunktion, fedt gain, gynækomasti, osv, er fraværende. Hertil kommer, at stoffet ikke kan være den 5-alpha reduceret, hvilket betyder, at det ikke kan omdannes til andre stoffer, aktive metabolitter. Dette gør Turinabol et godt valg for kvinder i det forenede KONGERIGE, der ønsker at undgå maskulinisering. Men, som med alle andre anabolske steroid, ved at tage højere doser af stoffet kan forårsage uønskede bivirkninger.

Når det kommer til udseende, Turinabol hjælper med at levere en hård, tør, svarer til den kop steroider Danmark, såsom Trenbolonacetat, Winstrol, og Halotestin, selv om resultatet er ikke så dramatisk. Men mens de fleste af dens egenskaber gør den ideel som en steroid, der kan bruges til at opbygge lean muskelmasse i løbet af off-season. I modsætning til den rene skære steroider som Winstrol, og Anavar, dette stof har en tendens til at skræve linje mellem det skærende værktøj og lean masse af generator. Selv om det ikke generere den mængde masse, der normalt tilbydes af den magtfulde masse bygherrer, såsom Anadrol-50, og testosteron, han kan producere mere kraftfulde muskel-bygning virkning i forhold til de fleste af de skærende værktøjer.

Turbol (Turinabol) Bivirkninger

På grund af sin lave androgen rating, Turinabol er meget positive, når det kommer til de negative effekter på sundhed som en procentdel af gevinster. Når det bruges i de rette doser, Turinabol vil bygge fast masse og styrke, uden den grimme androgene bivirkninger som hårtab, øget hårvækst, akne, aggression osv, Fordi stoffet er, som leveres med 4-chlor ændring, er det ikke interagerer med aromatase enzym. Som et resultat, de negative østrogene virkninger for helbredet, såsom gynocomastia, bør ikke være en bekymring. Det er dog interessant at bemærke, at nogle mennesker hævder, at blive påvirket af en lille gynocomastia med Tbol. Dette menes at opstå som følge af det stof, der har en lav grad af direkte virkning på kroppen af østrogen receptorer eller virkningen af en lille mængde af methyltestosterone tilovers fra fremstillingsprocessen.

Den 4-chlor ændring forhindrer enzymet 5-alfa-reduktase i interaktion med lægemidler til Danmark. Således konvertering af denne medicin i en dihydro form ikke er muligt, undgå de bivirkninger af det. Men alopeci kan altid forekomme, især med en højere dosis. Andre Turinabol bivirkninger, der kan opstå med højere doser, der omfatter: erektil dysfunktion, nedsat indhold af naturlige testosteron og luteiniserende hormon, forhøjede leverenzymer, forstoppelse, gas, mild acne og blod lipid profil spørgsmål.

Ligesom andre orale steroider, Turinabol er 17-alpa alkylerede, en egenskab, der gør det muligt for ham at overleve i fordøjelsessystemet uden at blive ødelagt og passerer gennem leveren til blodet. 17-alkylated steroider forårsage toksicitet i leveren, som de ikke er let brudt ned i leveren. Når det kommer til Turinabol -, lever-toksicitet kan forekomme, især når stoffet bruges i en lang periode af tid eller i større doser. For at undgå skader på leveren, det anbefales at begrænse brugen af dette steroid i cirka 6 uger. Hertil kommer, at stoffet har vist sig at påvirke blodets evne til at størkne. Det er derfor vigtigt at tage forholdsregler, når du bruger af Turinabol.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof chlorodehydromethyl testosteron

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest