Magnum Turnibol 10

Producent: Magnum Pharmaceuticals

Produktkode: 12080

Tilgængelighed: På lager

Pris: 46,91€
Ex moms: 46,91€

TURNIBOL 10 (TURINABOL PILLER) TILGÆNGELIG I DANMARK

Turnibol 10 er en kemisk modifikation af testosteron (mandligt kønshormon), der har samme struktur som methandienon (methandrostenolon). Den aktive ingrediens er chlorohedehydromethyltestosteron, også kendt som turinabol eller tobol. Det har høj anabolsk aktivitet (100% testosteron) og reducerede androgene egenskaber (50% testosteron), hvilket sikrer dets effektivitet som et sportsmedicin og eliminerer næsten muligheden for at udvikle androgene lidelser.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF TURINABOL

Den vigtigste effekt af Turinabol er kvalitativ muskelvækst, selv om dets handlinger til at øge hastighed og styrke, ydeevne, forbrænde fedt og øge muskeldensitet og relief også er højt værdsat. I løbet af Turinabol-cyklussen kan der udvikles virkninger af øget appetit og libido hos brugeren.

At dømme ud fra praksis for brug og anmeldelser kan Turinabol give resultater på op til 10 kg muskelmasse i en cyklus, der varer 6-8 uger. Lægemidlet forårsager ikke den mest hurtige udvikling af resultater, de udvikler sig gradvist, men med hensyn til at få muskelmasse er de af høj kvalitet på grund af fraværet af vandretention. Desuden er der kun lidt eller intet tab af gevinster efter cyklussen.

HVORDAN MAN TAGER TURINABOL PILLER

Da produktet har en bred vifte af virkninger, fra at øge styrkepræstationen til at øge appetitten, kan det anbefales til atleter i næsten alle sportsdiscipliner, der involverer fysisk anstrengelse.

Cyklussen af Turinabol-administration kan vare effektivt op til 6-8 uger. Som regel bør man ikke tage længere tabletter på grund af en øget risiko for bivirkninger, som opvejer alle fordelene. Chlorohydromethyltestosteron er en af de sikreste og mest effektive steroider for begyndere, og det vælges ofte af begyndere til deres første cyklus. Dosis for begyndere kan starte med 20 mg om dagen og gradvist øges til 40-80 mg afhængigt af brugerens tolerance over for stoffet.

Turinabol anbefales ikke kun til mænd, men også til kvinder til atletiske formål, herunder bodybuilding. Kvindelige atleter kan bruge produktet i doser på 5-15 mg dagligt uden frygt for at udvikle viriliseringssymptomer såsom akne, øget aggressivitet, intens behåring af ansigt og krop eller grovhed af stemmen.

 

Pakke
Pakke 10 mg/pille (50 piller)
Stof
Stof chlorodehydromethyl testosteron

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest