Turinabol 10

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 561

Tilgængelighed: På lager

Pris: 60,77€
Ex moms: 60,77€
Tags: Turinabol 10

TURINABOL 10 TILGÆNGELIG I DANMARK

Turinabol er et lægemiddel fremstillet af Alpha Pharma, baseret på det aktive stof Chlorodehydromethyltestosteron, som har egenskaber svarende til Methandienone, men med meget mindre væskeophobning i kroppen. Turinabol forbedrer atleters fysiske præstationer og gør dem mere udholdende og stærkere, selv under udmattende træning.

Når man tager Turinabol, bliver muskelmassen tættere og mere fremtrædende. På trods af stoffets høje effektivitet har alle egenskaberne en gradvis virkning på cyklussen, men kvaliteten og slutresultaterne af en Turinabol-cyklus vil gøre det muligt at værdsætte dets sande værdi.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF TURINABOL

Lægemidlet bidrager til en mærkbar stigning i musklerne, gør atleter stærkere og mere udholdende, har fedtforbrændingsegenskaber og forbedrer også appetitten. Dette værktøj gør det muligt for atleter ikke kun at øge mængden og kvaliteten af deres muskelmasse, men også at øge deres fysiske evner betydeligt. Turinabol giver ikke et betydeligt sæt muskler, derfor anbefales det udelukkende at blive brugt af begyndere i solo cykler, og professionelle atleter bør kombinere dette stof med andre steroidmedicin.

HVORDAN MAN BRUGER TURINABOL PILLER

Turinabol er et meget effektivt produkt med fremragende virkninger, men for at bruge det korrekt bør du konsultere en specialist, som vil hjælpe dig med at finde den bedste individuelle dosering og varighed af brugen af dette lægemiddel. Oftest bruges det i en dosis på 20-80 mg om dagen, for begyndere bør du starte med en lav dosis på 20 mg og gradvist øge den. Turinabol-cyklussen varer normalt 4-6 uger.

Oftest bruges Turinabol i kombination med Testosteronpropionat, denne kombination sikrer små men højkvalitets muskelvækster. Når Turinabol kombineres med Trenbolon og Testosteron Enanthate, kan der opnås en betydelig forøgelse af muskelmassen. Før hver cyklus bør du undersøge dit helbred og din kropstilstand.

Pakke
Pakke 10 mg/tab.(50 tabletter)
Stof
Stof chlorodehydromethyl testosteron

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest