Meltos 40

Producent: Pharmacom Labs

Produktkode: 12007

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 28,05€
Ex moms: 28,05€
Tags: Meltos 40

Køb Clenbuterol i Danmark

Clenbuterol er ikke en anabolske steroid. Du har hørt folk henvise til Clenbuterol som en anabolske steroid, men Clenbuterol er klassificeret som en bronkodilatator og en decongestant ordineret primært til patienter, der lider af kroniske sygdomme og luftvejssygdomme som astma.

Clenbuterol er terapeutisk anvendelse, er dog blevet overgået af dens termogeniske egenskaber eller dens evne til at forbrænde fedt. Thermogenics er et kosttilskud der øger stofskiftet i kroppen, fedtvæv (kropsfedt), hvilket genererer varme (termogenese), der fører til betydelige fedt tab.

Clenbuterol Effekter Positive

ECA stack (efedrin, koffein, aspirin ), der bruges til at være den mest populære termogeniske støtte i planet, men det er blevet erstattet af den nye generation af fedt-tab stoffer som Clenbuterol. ECA stack er berygtet for at forårsage alvorlige bivirkninger fremtrædende, som er dens indvirkning på, hvordan hjerte-kar-systemet. REVISIONSRETTEN er aldrig en anbefalet købe, hvis du har eksisterende hjerte lidelser såsom ventil skade. Dette er ikke til at sige, at Clenbuterol ikke give bivirkninger; efter alle, det er en medicin, som du tager, der udøver en aktivitet i kroppen. Men Clenbuterol bivirkninger er mildere i forhold til efedrin.

Clenbuterol er også brugt i dyr. Det er primært anvendes til behandling af luftvejs-lidelser hos heste. Denne blanding har opnået en vis berømmelse, fordi det er også bruges illegalt, ved at nogle individer, at blande det i maden for dyr at holde deres kød magert. Dette har ført til forurening af kødprodukter, der fører til madforgiftning.

Clenbuterol Dosering

Den effektive dosering af Clenbuterol varierer fra 20-60 mikrogram i døgnet . På trods af dette lav dosis, kan det føre til en passende bodybuilding effekter, da det virker på dit Centrale Nervesystem. Men, vil du bemærke, at du kommer til at nå et punkt, hvor de førnævnte minimum dosering mister sin effekt, som din krop justerer til stoffet. Hvis dette sker, kan du øge dit indtag. Husk at gradvist at øge dit indtag ikke kun at undgå de fleste af de bivirkninger, men også for at finde den laveste effektive dosis vifte af Clenbuterol i dit tilfælde.

Den maksimale Clenbuterol dosis for kvinder er 120mcg per dag, der henviser til, at mænd kan tage op til 140 mcg per dag. Danmark Bodybuildere normalt cykle Clenbuterol i 3 uger, og derefter efterfulgt af 3 ugers pause. Resten er nødvendigt for at forhindre kroppen i at blive tolerante over for stoffet.

En Clenbuterol bør ske på samme måde, som du starter cyklus mellem dig gradvist.

Clenbuterol Online Pris Danmark

Det bedste sted at købe Clenbuterol for din bodybuilding mål er online Danmark. Der er et utal af steder på nettet, der giver dig mulighed for at købe Clenbuterol selv uden recept. Og der er mange fordele, som du kan opleve, når du køber Clenbuterol online.

Købe Clenbuterol online tilbyder dig den bekvemmelighed. Mest online-websteder, accepterer stort set alle former for former for betalinger, fra pengeoverførsler til kredit kort betalinger. Når du køber Clenbuterol i Danmark, det er bedst at tjekke først, hvis online-hjemmeside er legitim, og at sikre transaktioner, før du giver dine personlige oplysninger og dit kreditkort. Som med andre shopping udflugter brug din sunde fornuft og god dømmekraft er et must, når du køber Clenbuterol online. Sammenlign prisen først, og hvis du finder et websted, der tilbyder produktet i en utrolig god pris glemmer at købe Clenbuterol fra denne online site.

Pakke
Pakke 40 mcg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof clenbuterol hydrochlorid

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest