Astralean

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 567

Tilgængelighed: På lager

Pris: 24,52€
Ex moms: 24,52€
Tags: Astralean

ASTRALEAN PILLER TIL RÅDIGHED I DANMARK

Clenbuterol er den aktive bestanddel i Astralean. Clenbuterol er et bredspektret lægemiddel. I medicin bruges det til behandling af astma. I sportsverdenen er det kendt som et adrenomimetikum. Lægemidlet er bredt anerkendt for sin evne til at forbrænde overskydende fedt. Det er derfor, at bodybuildere bruger det til at tørre af.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF CLENBUTEROL PILLER

I sport bruges Clenbuterol til at tørre ud og opnå det nødvendige atletiske udseende i en kort periode. Brugen af Clenbuterol øger skjoldbruskkirtelfunktionen og stimulerer produktionen af fedtforbrændingshormoner.

Når du bruger Clenbuterol, vil du få:

  • Tørre muskler med en spektakulær fysik.
  • Styrke gevinst.

De aktive ingredienser har heller ingen effekt på muskelvævscellerne, hvilket er vigtigt, hvis du er på en kaloriefattig diæt kombineret med øget fysisk aktivitet.

HVORDAN MAN TAGER CLENBUTEROL PILLER

Clenbuterol cyklus kan tages solo eller sammen med anabolske steroider og varer fra 8 til 12 uger, men det bør tages i 2 uger, så skal du tage en pause i 2 uger, hvorefter du kan fortsætte med at tage Clenbuterol indtil slutningen af kurset.

Den anbefalede dosis af Clenbuterol er et sted mellem 40-160 mikrogram (1-4 tabletter) om dagen, afhængigt af dine mål og tolerance over for dette stof. For kvinder er den anbefalede dosis 20-100 mikrogram.  Ideelt set bør du starte med den laveste dosis og gradvist øge dosis om dagen, indtil den mest behagelige dosis er nået.

Pakke
Pakke 40 mcg/pille (50 piller)
Stof
Stof clenbuterol hydrochlorid

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest