Clomid 50mg

Producent: Cipla

Produktkode: 628

Tilgængelighed: På lager

Pris: 7,46€
Ex moms: 7,46€
Tags: Clomid 50mg

CLOMID 50MG TILGÆNGELIG I DANMARK

Ciplas Fertomide-50 er et anti-østrogen lægemiddel, som atleter har brug for efter steroidcyklussen, når hypofysen er undertrykt, og endogent testosteron ikke syntetiseres. Clomid har længe været anvendt inden for sport. Tilbage i halvfjerdserne brugte atleter clomiphene for at øge testosteronproduktionen. Vægtløftere begyndte først at bruge stoffet som et anti-østrogen. Derefter blev det ret hurtigt udbredt til andre sportsgrene. Det skal også bemærkes, at Clomid ikke kan påvises i dopingprøver, hvis koncentrationen af mandligt hormon er høj.

 

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF CLOMID

For anabolske steroider, der anvendes af atleter og bodybuildere, kan Clomid fungere som et effektivt anti-østrogen til at lindre en uønsket østrogene bivirkning af aromatiserende anabolske steroider (såsom Testosteron, Dianabol, Boldenone osv.). En sådan uønsket bivirkning er gynækomasti, som er udviklingen af brystvæv som følge af for høje østrogenniveauer i kroppen. Fordi østrogen har en antagonistisk virkning på hypothalamus, hvilket resulterer i øget produktion af gonadotropinerne LH og FSH, kan Clomid bruges effektivt til at øge den endogene testosteronproduktion hos mænd. Dette er især vigtigt for en anabolsk steroid, der bruges af mænd, der ønsker at genoprette korrekt hormonel funktion inden for et par uger efter afslutning af en anabolsk steroidcyklus.

 

HVORDAN MAN BRUGER CLOMID PILLER

Clomid bør påbegyndes efter ophør med brug af anabolske steroider, når metabolitterne fra disse stoffer har forladt kroppen. Efter en let cyklus af anabolske steroider er doseringen af clomid 25 - 50 mg pr. dag til behandling efter cyklus. Doseringen efter en mere alvorlig anabolsk steroidcyklus er op til 150 mg i de første dage af PCT og derefter gradvist nedsat.  For at opnå de bedst mulige resultater bør Clomid tages sammen med Gonadotropin.

Ved brug af Clomid eller Clomiphene Citrate genoprettes koncentrationen af det mandlige hormon, testosteron, inden for ca. to uger.

 

Pakke
Pakke 50 mg/tab. (10 tabletter)
Stof
Stof clomifencitrat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest