Clomid 50mg

Producent: Cipla

Produktkode: 628

Tilgængelighed: På lager

Pris: 5,95€
Ex moms: 5,95€
Tags: Clomid 50mg

Køb Clomiphene Citrate i Danmark

Clomiphene er en selektiv østrogen receptor modulator (SERM), der øger produktion af gonadotropiner ved at hæmme negativ feedback på hypothalamus. Stoffet anvendes i kvindelig infertilitet, igen primært som ægløsning induktion til at vende oligoovulation eller anovulation, som i infertilitet i polycystisk ovarie syndrom, såvel som bliver brugt til æggestokkene hyperstimulation, som en del af et in-vitro-befrugtning procedure. Clomifencitrat Danmark er markedsført under forskellige handelsnavne herunder Clomid, Serophene, Fertomid,.

Clomiphene ser ud til at hæmme østrogen receptorer i hypothalamus, og derved hæmme negativ feedback af østrogen på gonadotropin produktion. Det kan også resultere i en direkte stimulation af hypothalamus–hypofyse–binyre-aksen.

Clomiphene Citrate Effekter Positive

Blandt atleter og bodybuildere det er almindeligt anvendt til genvinding af stoffer og taget til slutningen af et steroid cyklus. Først og fremmest, Clomiphene er udnyttet til at overvinde gynocomastia og hæve kroppen, at niveauet af naturlige testosteron. Clomiphene Citrate virker ved at minimere eller blokering af virkningerne af østrogen i kroppen. Det er kemisk et syntetisk østrogen med antagonist egenskaber, og er meget lig den struktur og virkningen af Tamoxifen. I nogle væv, Clomiphene Citrate Danmark blokerer muligheden af østrogen til at binde med dens tilsvarende receptor. Med genoprettelse af naturlige Testosteron niveauer, og det hjælper atletens krop for at bevare de gevinster af størrelsen og styrken af muskler.

Clomiphene Citrate Online Pris Danmark

Clomiphene Citrate er en effektiv antagonist i hypothalamus og i brystvæv. Det er et effektivt agonist i knoglevæv, og til forbedring af kolesterol i blodet. Det har også den egenskab at reducere effekten af beskadigelse af muskelvæv som et resultat af øvelser. Dette stof bruges primært af mænd, og de er ikke så populære blandt de kvindelige atleter. Clomiphene citrate kan tages med HCG - Humant Choriongonadotropin, for at opnå en umiddelbar resultere i testosteronforøgende, og kan også bruges som en vedligeholdelse anti-østrogen stof i løbet af en steroid cyklus.

Pakke
Pakke 50 mg/fane. (10 fane.)
Stof
Stof clomifencitrat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest