Max-Pro

Producent: Maxtreme

Produktkode: 534

Tilgængelighed: På lager

Pris: 72,25€
Ex moms: 72,25€
Tags: Max-Pro

Køb Drostanolone Injection i Danmark

_x000D_ _x000D_

Drostanolone er en 2-methylerede dihydrotestosteron (DHT), som gør det meget ligner den mere populære søskende, Proviron. I virkeligheden, alle DHT derivater er stærkt androgen, med begrænset anabolske og fraværet af østrogene effekter. De viser også, stærk affinitet for enzymet aromatase (det letter konvertering af nogle af steroider til østrogen), uden egentlig at aromatizing. Denne egenskab gør dem gode kandidater til brug som anti-østrogener, men det skal bemærkes, at Proviron er bedre egnet til denne opgave.

_x000D_ _x000D_

Drostanolone Injection Effekter Positive

_x000D_ _x000D_

Drostanolone propionat er derfor anvendes i bodybuilding udelukkende som en androgen steroid i løbet af skære-cyklus. Selv om det ofte stablet med en anden anabole steroider, det tjener dette formål meget godt på egen hånd: Masteron hjælper med til at kaste fat og hjælper med at vedligeholde muskelmasse, mens der ikke forårsager vand-retention.

_x000D_ _x000D_

Sikkerhed: Masteron har lidt, hvis nogen alvorlige bivirkninger, bortset fra dem, der almindeligvis tilskrives DHT – hårtab (mandlig mønster skaldethed), prostata hypertrofi og acne.

_x000D_ _x000D_

Drostanolone Injection Online Pris Danmark

_x000D_ _x000D_

Du kan købe den bedste kvalitet Masteron Danmark på markedet. Dette skære steroid, fra fremstilling af første Mosebog kaldes Drostanolone Propionat. Du vil få svært lean muskel med denne anabolske steroid.

_x000D_ _x000D_

Drostanolone er meget populær på grund af dens testosteron ester er ikke krydret selv ved høje doser. Drostanolone er primært brugt før konkurrencen, fordi musklerne bliver brutal hårdhed og tæthed, hvis man har en meget lav procentdel af kropsfedt.

_x000D_
Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof drostanolone propionate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest