HCG 5000IU

Producent: Bharat Serums

Produktkode: 613

Tilgængelighed: På lager

Pris: 25,59€
Ex moms: 25,59€
Tags: HCG 5000IU

Køb Provigil (HCG) i Danmark

Human Chorion Gonadotropin (HCG), et polypeptid hormon, der produceres af det menneskelige placenta, er sammensat af en alfa-og beta-sub-enhed.

Chorion gonadotropin til injektion, er et højt oprenset pyrogen-fri forberedelse indhentet fra urin fra gravide kvinder. Det er standardiseret af et biologisk assay procedure. Den er tilgængelig for intramuskulær injektion.

Provigil (HCG) Online Pris Danmark

Den handling er stort set identisk med den, der af hypofysen LH, selv om HCG ser ud til at have et lavt niveau af FSH. Det stimulerer produktionen af hormoner gonadal steroider ved at stimulere den interstitielle celler (celler af Leydig) af testiklerne til at producere androgener og corpus luteum af æggestokkene til at producere progesteron. Androgen Stimulation i den mandlige fører til udviklingen af sekundære kønskarakteristika, og kan stimulere nedstigning af testiklerne, når der ikke anatomiske hindring af afstamning er dette. Denne afstamning er normalt reversible, når HCG er afbrudt.

Blandt atleter, HCG bruges til at stimulere naturlige testosteron produktion, under eller efter et steroid cyklus, Danmark, som har forårsaget naturlige niveauer, der skal reduceres. Afbrydelse af en steroid cyklus brat, især når endogene androgener er fraværende, kan forårsage en hurtig tab i atletens nyerhvervede muskel. Når HCG bruges til at stimulere den naturlige produktion, en særlig udtalt nedbrud kan undgås. HCG Pregnyl er altid pakket i 2 forskellige hætteglas med pulver og den anden med et opløsningsmiddel og sterilt. Disse hætteglas skal blandes før injektion, og nedkølet bør overlades til senere brug.

Pakke
Pakke 1 x 5000 I. U.
Stof
Stof hCG

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest