Fertigyn (Pregnyl)

Producent: Sun Pharma

Produktkode: 690

Tilgængelighed: På lager

Pris: 33,05€
Ex moms: 33,05€

Køb Ovigyn (HCG) i Danmark

Den humane choriongonadotropin (HCG) og rekombinant protein formulering, kaldes choriogonadotropin alfa (r-HCG) er et gonad-stimulerende polypeptid hormon, der normalt udskilles af moderkagen under graviditet. Den ikke-rekombinante produkter, der er fremstillet af urin fra gravide kvinder. Rekombinant-HCG er produceret via rekombinant DNA-teknikker i Chinese Hamster Ovary celler (CHO). Den farmakologiske virkning af HCG og r-HCG er det samme, og ligner luteiniserende hormon (LH); HCG er normalt bruges som et surrogat for VENSTRE.

HCG har været anvendt til behandling af kryptorkisme eller hypogonadotrop hypogonadisme, i mænd, undertiden i kombination med menotropins eller follitropin. Det er interessant, HCG er blevet indført til behandling af kryptorkisme i 1931, og forblev den eneste hormonelle agent til rådighed til at behandle sygdommen, indtil 1970'erne, hvor gonadotropin-releasing hormon (GnRH) er også blevet en behandlingsmulighed.

Urin-afledt af HCG er først blevet godkendt af FDA i 1939, og fik efterfølgende godkendelse for yderligere indikationer i 1973. OvidrelВ®, den første HCG rekombinant (r-HCG), har modtaget FDA godkendelse til kvindelig infertilitet at fremkalde endelige follikulært modning, September 20, 2000. OvidrelВ® pre-fyldt sprøjte har modtaget godkendelse fra FDA i oktober 2003; fremstilling af OvidrelВ® flasker er ophørt.

Ovigyn (HCG) Online Pris Danmark

HCG binder sig til receptorer, der er til stede i den reproduktive væv i det menneskelige, regulering af fertiliteten. HCG er i stigende grad anvendes i kombination med Terapi af Testosteron. Når eksogene Testosteron administreres, og det påvirker balancen i hypothalamus – hypofyse – gonad (HPG) akse. På grund af aromatisering af testosteron til østrogen metabolitter og direkte androgene effekter, den endogene produktion af testosteron er reguleret.

Østrogene og androgene mægling af negativ feedback, der reducerer udskillelse og aktivitet af gonadotropin releasing hormone (GnRH), og derfor reducerer sekretion af gonadotropiner. Gonadotropiner kontrol funktionaliteten af gonaderne, herunder deres produktion af hormoner og fysiologiske processer. Mere specifikt, reduktion af LH og FSH at reducere aktiviteten af testiklerne, spermatogenese og testiklerne producerer testosteron. Testicular atrofi er resultanten af svigt af gonadotropin-signalering. HCG er ofte brugt under og efter behandling af testosteron til at opretholde og genskabe testikelkræft størrelse, endogene testosteron produktion og spermatogenese.

HCG administration er komplementære af gonadotropin, udskiftning af fraværende VENSTRE aktivitet. HCG stimulerer Leydig-celler til at syntetisere intratesticular testosteron, dette testosteron er afgørende for spermatogenese opstår i Sertoli-celler.

I løbet af testosteron terapi HCG Danmark er blevet fundet til at opretholde det niveau af intratesticular testosteron, og til at opretholde en normal spermatogenese. For at opnå denne effekt af 500 iu HCG blev administreret hver anden dag for de behandling af testosteron.

Ovigyn (HCG) Effekter Positive

Virkningsmekanismen af human choriongonadotropin (HCG), afhænger af det formål, som det er brugt, køn patient, og det niveau af modenhed af patienten, til hvem det er, der administreres.

Voksne og unge hanner: voksne og unge mænd med hypogonadotrop hypogonadisme, HCG fungerer som VENSTRE og stimulerer produktionen af testosteron i Leydig celler og spermatogenese i sædkanalerne. Stimulering af androgen produktion af HCG forårsager udviklingen af sekundære kønskarakterer hos mænd (fx, dybere stemme, facial hår, osv.). Den humane choriongonadotropin (HCG), stimulerer også Leydig-celler til at producere østrogen; stigningen i østrogen niveauer kan producere gynækomasti hos mænd. Når HCG er lanceret, bør der være mindst 70 til 80 dage til kønsceller at nå spermatozoal fase. Respons på behandlingen, fremgår også af udviklingen af mænds seksuelle forhold, og den normalisering af serum testosteron niveauer. Induktion af væksten af testikler, og øget sæd volumen kan hjælpe til at gendanne frugtbarhed hos disse mænd, efter mange måneder til år af behandlingen, som er nogle gange kombineret med brugen af menotropins eller follitropin.

De voksne kvinder vælger kvinder med infertilitet, human chorion gonadotropin er handlinger, der er stort set identiske med dem, af luteiniserende hormon (LH). Den humane choriongonadotropin (HCG), synes også at have andre, om end minimal, af det follikelstimulerende hormon (FSH) aktivitet. Ved administration af HCG efter follitropin, menotropins eller clomiphene, LH-bølge, der går forud for ægløsning kan efterlignes. Den humane choriongonadotropin (HCG), som fremmer udvikling og vedligeholdelse af corpus lutetium og produktion af progesteron. Efter indgift af HCG, den sidste af de luteinization eller modning af ægceller opstår, og enten ægløsning kan resultere for en tidsbestemt insemination teknikker, eller oocyt hentning kan tage af sted, af assisteret reproduktionsteknologi (ART) - procedurer, såsom in vitro-fertilisering (IVF). Når graviditet finder sted, den endogene HCG er normalt udskilles af moderkagen til at støtte en fortsættelse af udskillelsen af kvindelige hormoner og kroppen gul.

Mandlige spædbørn og børn: For det mandlige barn, normal nedstigning af testiklerne er færdig ved 3 måneders alderen. Nedstigning af testiklerne opstår sekundært til et højdepunkt på endogene testosteron stimuleret af hypofysen gonadotropiner, som reaktion på dommen af eksponering for mødres cirkulerende østrogen i fødslen; dette højdepunkt af testosteron toppe inden for 60 dage efter fødslen. Blandt mandlige spædbørn og børn med kryptorkisme, HCG fungerer som VENSTRE, og årsagerne til den Leydig celler i testiklerne til at producere en stigning i testosteron og til at fremkalde nedstigning af testiklerne håndgribelig. Den hormonelle stimulering af HCG kan føre til en tidlig pseudopuberty, og i nogle tilfælde respons på hormonel terapi kan være midlertidig i 10-20% af tilfældene. Hormonbehandlinger som HCG har ikke erstattet de vigtigste kirurgisk behandling af den tilstand, der er orchiopexy i de første 1-2 år af deres liv. Tidligt dyreforsøg har antydet, at HCG kan bruges som et supplement til den orchiopexy til at hjælpe med at bevare fertiliteten, men data er mangelfulde.

Aktiviteten på sammensætningen af kroppen (alle køn): Human chorion gonadotropin har ingen kendt indvirkning på appetitten, eller om tilvejebringelse af eller distribution af fedt i kroppen. Det er ikke en effektiv behandling af fedme. I sport, atleter, Danmark bruge HCG som ikke kan "spores" anabolske steroid; HCG stiger kroppens produktion af testosteron, og epitestosterone uden at øge forholdet mellem de to hormoner i urin over det normale værdier. Urin test er ved at blive udviklet, som skal gøre det muligt at skelne den test af HCG doping i idræt.

Pakke
Pakke 1 x 5000 I. U.
Stof
Stof hCG

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest