T3-Max-25

Producent: Maxtreme

Produktkode: 525

Tilgængelighed: På lager

Pris: 26,35€
Ex moms: 26,35€
Tags: T3-Max-25

Køb T3 Cytomel Hubei i Danmark

_x000D_ _x000D_

Cytomel er en af de mest almindelige lægemidler til behandling af hypothyroidism. Cytomel udløser af thyroid hormoner som T3. Når T3 er steget i kroppen regelmæssigt, det udløser den metaboliske aktivitet og kroppen begynder at forbrænde fedt hurtigere end den normale hastighed.

_x000D_ _x000D_ _x000D_

Der er ingen bivirkninger af Cytomel. De fleste af de bivirkninger er tab af muskelvæv. Mange bodybuildere bruge Cytomel i deres strenge diæter med lavt kalorieindhold, fordi det giver et lavt forbrug af kalorier, men efter mad igen, de bruger steroider Danmark for at få muskel-masse tilbage. Også bivirkninger såsom hovedpine, overdreven svedtendens og søvnløshed, der er fælles. På grund af den lave organ fedt i kroppen, som mange kvinder har sagt, at de har problemer i deres menstruationscyklus.

_x000D_ _x000D_ _x000D_

T3 Cytomel Hubei Dosering

_x000D_ _x000D_ _x000D_

Cytomel er meget sjældent, at der anvendes alene i cykler og mange atleter bruger det som supporter. Mange bodybuildere og sportsfolk, Danmark start Cytomel 6 uger før en konkurrence. 6 til 8 uger er tilstrækkeligt til at øge niveauet af T3 i kraft peak i blodet. 25 mg per dag, er den mest almindelige form for nybegyndere, og det kan øges op til 100 mg per dag. I nogle tilfælde, læger kan ordinere den dosis på 150 mg, for mænd.

_x000D_ _x000D_ _x000D_

T3 Cytomel Hubei Bivirkninger

_x000D_ _x000D_ _x000D_

Efter Cytomel brug er stoppet, kan brugerne står over for nogle problemer, indtil den naturlige produktion af Thyroid hormoner er begyndt på kroppen igen. Der er en stor diskussion om denne situation på videnskabelige verden, fordi det er meget individuelt, når Skjoldbruskkirtlen hormon, der vil begynde at blive produceret i kroppen naturligt igen. Mens mange mennesker fik deres naturlige thyroid produktion i en kort periode, nogle af dem kunne ikke gøre det, eller gøre det i lange perioder af gangen.

Pakke
Pakke 25 mcg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof liothyronine (T3)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest