Provironos 50

Producent: Pharmacom Labs

Produktkode: 12035

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 73,95€
Ex moms: 73,95€

Køb Mesviron (Mesterolone) i Danmark

Mesterolone er blevet udviklet af firmaet Schering hele 1934, hvilket gør det blandt de første lægemidler, der anvendes i hormon-substitutionsbehandling. Mesviron er helt magen til den di-hydrotestosterone, fordi det er en stærk steroid hormon, men en virkelig lav-organisk proces af den fast ejendom agent.

Mesviron er nyttigt withinside dynger på grund af sin unikke evne til at holde din krop gennem skifte androgen hormon eller det mandlige væksthormon direkte lige i østrogen, dette giver dig en androgen hormon eller testosteron til en bedste økologiske proces virkning. Dette hjælper bodybuilder på mange måder. Først og fremmest, at forebyggelse af den faktiske oexcess den ekstra østrogen strukturer inde i sindet, som medfører en stigning af den withinside udgivelsen af Gonadotropiner (Luteiniserende hormon og også FHS), som inducerer den faktiske testiklerne til overskydende testosteron.

For det andet, hver gang de anvendes på et enkelt Mesviron ikke forårsage stor muskel væv stiger. Præcis, hvor det ikke har en vigtig rolle, er det, at det lever op til 60-65% af Kønshormon Simpel Præsentation af protein (SHBG). Dette kan indeholde for at være i stand for dig til at hjælpe med at tvinge andre er mere skrøbelige, for nogle til SHBG i en gratis (energi), der af staten. SHBG binder med henblik på at kunne for dig at hjælpe testosteron meget høj grad bidrage 95% til 99% af din androgen hormon eller det mandlige væksthormon er knyttet til. Kun den frie fraktion, der er forbundet med at gå rundt androgen hormon eller det mandlige væksthormon er i virkeligheden, hvad præcis er det, at du er i stigning.

Withinside mindre kompliceret, Mesviron den evne til at forbinde sig så stærkt til SHBG, der kan frigøre de andre anabolske steroid medicin med din samling for at give dem mulighed for at dyrke mere motion.

Mesviron også klæber til den aromatase hjælper i fordøjelsen af mineraler, for at undgå alle disse konvertere til et par forskellige steroid stoffer for at være i stand til at hjælpe dig med at oexcess den ekstra østrogen. Og dermed give Mesviron den yderligere fordel i rollen som en moderat effektiv anti-østrogen. Med denne særlige, Danmark Mesviron har ingen steroid bivirkninger, som gør det til et meget godt supplement til at være i stand for dig til at hjælpe enhver pre-contest periode.

Den medicin, vil ikke have nogen form af primære organisk proces, eller måske steroid aktivitet.

Mesviron (Mesterolone) Online Pris Danmark

Selv hvis denne anabolske steroid salve medicin vil blive fast steroid hormon fra Danmark, organisk proces effekt, er det anerkendt som så sårbar, at den henviser til muskeltræning funktioner.

Mesviron giver spillerne mulighed for mere end én måde, da det giver den unikke evne i form af forbedring, eller måske genopbygning af den naturlige produktion af androgen hormon eller testosteron. I betragtning af, at testosteron mangel er et meget almindeligt problem for sportsfolk på i betragtning. Mesviron hjælper til at holde letvægts alt besværet med at finde en helt ny betydning af hensyn til ydelsen, styrken af systemet, og også de muskler, lige så hurtigt for 6 til 8 uger. Hvis dette ikke havde været mange, denne medicin kan være effektive til at forbedre afhænge af, samt kvaliteten af den sædafgang ud over at øge køn drev af begge strande til en betydelig grad.

På toppen af disse typer af ydelser, Proviron, kan også være en succes for forbedring af sædkvalitet og også high top god fremragende også aktivt nyder en afgørende rolle i at stoppe sundhedsspørgsmål, blot svarende til impotens, nedsat libido.

Steroid-profil:

Anabolske Handling - fra 100 til 150% af testosteron

Androgen udøvelsen af 30 til 40% med androgen hormon eller testosteron

Magert kød med lav toksicitet.

Kursus om forvaltning af den Mundtlige.

Periode: op til 12 flere lang tid.

Den specifikke diagnose af den periode på 5 til 6 uger.

Indikationer for brug:

Mesterolone vil blive foreslået i behandlingen af testosteron mangel eller mandlig infertilitet er forbundet med dysfunktion af hypothalamus, hypofyse eller måske testis.

Kontraindikationer:

Det anbefales ikke til børn, samt rådgivet en, der har allergi, når det er tidligere eller tidligere kræft i leveren, eller måske i eksistensen af prostata type af kræft, kan det aktivere udvikling. Er ikke designet til medicinske pleje af mødre såvel som gravide kvinder, mennesker skaber androgen forvaltning af enhver slags.

Mesviron (Mesterolone) Dosering

Lægemidlet administreres af munden, og også den foreløbige foreslået, vil være tre til fire 25 mg tabletter hver dag i et antal uger, efterfulgt af vedligeholdelse brug af to-tre kapsler (50-75 mg) hver dag. Mange bruger withinside dosis på 150 mg, så du kan 200 mg, er den daglige dosis af bordet. Det er en meget tryg og sikker medicin såvel som for enkeltpersoner, doser, der tilbyder meget lidt skadelig virkning. Ud Over den dosis af 100 mg per dag, begynde at komme ind zoom forbundet med nedsat udbytte.

Mesviron (Mesterolone) Bivirkninger

Anvendelse af Mesviron misbrug kan føre til bivirkninger, som bare ligner slimede porer og hud, acne, bumser, træthed, nedsat libido, eller smertefulde erektioner, ansigts/krops ny vækst af hår, og også mænd, design den frækhed at fortsætte med at være meget typisk. Pige, du bør styre klart af dette stof i Danmark, navnlig på grund af sin virilising bivirkninger.

Den faktiske doser med hensyn til Mesviron ikke ændre dem uden at have en medicinsk behandling, som kan føre til, at den sødme af alvorlige bivirkninger såsom søvnforstyrrelser, frustration, nedsat effektivitet, despression symptomer, skrøbelighed hukommelse.

Pakke
Pakke 50 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof mesterolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest