Provironum

Producent: Schering

Produktkode: 637

Tilgængelighed: På lager

Pris: 13,86€
Ex moms: 13,86€
Tags: Provironum

Køb Provironum i Danmark

Provironum, navnet for mesterolone, er en syntetisk form for mandlige kønshormon. Mesterolone, kemisk kendt som 1-methyl-5?-dihydrotestosteron (DHT), der er denatureret sprit (tilsætning af en methylgruppe-CH3) hvilket gør det til et aktiv, steroid meget lignende til DHT ikke konvertere til østrogen eller progesteron (både kvindelige hormoner) én gang i kroppen. Provironum har mange positive effekter på kroppen, herunder øget muskelmasse, øge niveauet af testosteron og behandling af mandlig seksuel dysfunktion.

Provironum anses for at være en svaghed af steroider ifølge en undersøgelse foretaget af A. T. Kicman offentliggjort i British Journal of Pharmacology. Men det har unikke egenskaber, der gør det til et nyttigt værktøj og effektiv forstærker, især af testosteron. I den normale niveauer i kroppen, testosteron er for det meste inaktive, fordi de fleste af dem er bundet af kønshormon-bindende globulin (SHBG) og albumin. Provironum har også en stor affinitet til shbg, så når administreres, vil det binde til shbg Danmark, så der bliver mere fri testosteron.

Provironum Online Pris Danmark

Stigningen i frie testosteron, så kan mægle anabolske aktiviteter, herunder proteinsyntesen, hvilket igen øger muskel gevinst.

Østrogen er kun aktive og effektive, når de er bundet til østrogen-receptorer. Provironum nedsætter evnen af disse østrogen-receptorer, der findes i muslces, til at binde sig til østrogen, derfor at nedsætte mængden af aktive østrogen. Hertil kommer, at Provironum har en affinitet for aromatase enzymet, som er det enzym i kroppen, binder med testosteron og konvertere det til østrogen. Når Provironum binder sig til enzymet, det blokerer testosteron fra bindende, derfor reducere mængden af østrogen produkt. Disse effekter resultere i et fald af ophobning af vand i kroppen, hvilket resulterer i magert muskler, mere at se.

Impotens også kaldet erektil dysfunktion er manglende evne til at få eller opretholde en erektion. En af årsagerne til impotens er et lavt niveau af testosteron. Provironum Danmark, diskuteret i ovenstående afsnit, har evnen til at øge testosteron, der efterfølgende kan lindre symptomerne på impotens.

Provironum Bivirkninger

Mandlig infertilitet eller subfertilitet, er ofte forårsaget af et problem med produktionen af sædceller. Selv om den fulde mekanisme af den mandlige fertilitet er endnu ikke forstået, at det er kendt, at produktionen af sædceller er afhængig af både androgener (såsom testosteron) og gonadotropiner, som er de hormoner, der stimulerer den seksuelle organer. Androgener har været anvendt til behandling af infertilitet problemer, men de er ofte nedsat sekretion af gonadotropiner, hvilket gør det ineffektivt til at fremkalde produktion af sædceller.

Provironum stimulerer androgener, mens der lille eller ingen effekt på gonadotropiner, ifølge en undersøgelse udført af Patrick Bye, og offentliggjort i den Postgraduate Medical Journal. Provironum er derfor en attraktiv kandidat til behandling af mandlig infertilitet og flere undersøgelser blive gennemført.

Pakke
Pakke 25 mg/fane. (10 fane.)
Stof
Stof mesterolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest