Max-One

Producent: Maxtreme

Produktkode: 522

Tilgængelighed: På lager

Pris: 33,05€
Ex moms: 33,05€
Tags: Max-One

Køb Methandienone Tablets i Danmark

Tabletter, Methandienone (Dianabol) steroider er nogle af de mest populære steroider på alle tider, af alle orale steroider er til rådighed uden at stille spørgsmål steroider Dianabol at holde tronen af de mest populære. Samt at det er uhyre populære, at de er mere af den første anabolske at være syntetisk fremstillet til anvendelse på mennesker i en mundtlig form. Mens steroid er også tilgængelige i injicerbar form slugning af sæd er langt den mest populære og mest almindeligt anvendte; i virkeligheden, selv om der er en injicerbar version er almindeligt kendt som Reforvit-B det er den mundtlige version, der interesserer os her, da det er langt det vigtigste-version, der bruges, og virkelig den eneste, som du har brug for.

Methandienone Tablets Online Pris Danmark

Steroider Dianabol blev først udviklet af lægen af Ol-Hold i USA, John Zeigler i 1956 gennem Ciba Lægemidler i et forsøg på at give det AMERIKANSKE Hold har en fordel i forhold til de Sovjetiske atleter, der allerede var doseringen deres atleter med testosteron. Siden denne tid er der nu vender tilbage; hurtigt disse små piller vil næsten natten bliver en favorit af mange sportsgrene, især i bodybuilding og vægtløftning verden. Det er velkendt, at en masse bodybuildere fra 70'erne, som omtales ofte som Den Gyldne Alder af steroid brug Dianabol regelmæssigt, og de gjorde ikke skjul om det, trods alt, på tidspunktet for dens ikke som om, at de bryder loven.

Methandienone Tablets Effekter Positive

Effekten af de fleste injicerbar anabolske steroider er stærkt forbedret ved tilsætning af Dianabol Danmark. Forbedringen er mere end blot at øge mængden af injicerbar med samme beløb. En klassisk og dramatisk eksempel er trenbolon. Hvis den samlede mængde steroid, der anvendes, er den samme i alle tre tilfælde, 50 mg/dag af trenbolonacetat stablet med 50 mg/dag Dianabol giver en langt mere effektiv steroid cyklus 100 mg/dag af trenbolonacetat eller 100 mg/dag Dbol alene. Den side-effekt profil er overlegen så godt. Med andre ord, de forbindelser virker synergistisk: det hele er større end dens dele. Dette skyldes formentlig, at forskellige virkningsmekanismer.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof methandienone oralsex

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest