Primo Tabs

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 556

Tilgængelighed: På lager

Pris: 169,52€
Ex moms: 169,52€
Tags: Primo Tabs

Køb Primobolan (Methenolone Acetat) i Danmark

Methenolone Acetat er også kendt som Metenolone acetat og er en dihydrotestosteron (DHT), som er udledt anabolske steroid. Det er en acetat derivat af methenolone. Om samspillet med aromatase enzym den ikke er østrogen. Det er korrekt, der bruges af de mennesker, der er sårbare over for østrogene bivirkninger. Generelt Methenolone Acetat er til oral administration, så Methenolone enanthate er en injektion form for administration i kroppen. Injektionen er nomally anses for at have mere biotilgængelighed.

Primobolan (Methenolone Acetat) Online Pris Danmark

Methenolone Acetat er en ester af eddikesyre og er en langsigtet karakter. Det har en tendens til at omgå hepatisk opdeling for første pass, så det har en højere overlevelsesrate. Det er ikke kun giver dig mulighed for at reducere stress på leveren, men også tilgængeligheden. Methenolone Acetat er anset for at være en af de sikreste steroider, det har meget færre bivirkninger. Det har ingen østrogene bivirkninger, fordi, som vandet-at opretholde en tendens til cellerne i kroppen stiger, hvilket skaber til at tjene en høj grad af body mass. Det er sikrere selv, for piger atleter og bodybuildere på grund af sin meget lave virilization bivirkninger, hvis det ikke bruges i længere tid. Methenolone Acetat er også kendt for at være mindre alt for undertrykkende af HPTA akse. De fleste bodybuildere og atleter foretrækker at bruge mellem cykler af steroider i især når det er deres tid, eller ikke varigheden af begivenheden, så de får nok hjælp til at holde deres muskel gevinster og krop styrke. Den langsigtede sikkerhed Methenolone Acetat er endnu ikke etableret, og i øjeblikket er risikabelt, fordi det kan føre til permanent bekæmpelse af HPTA-aksen.

Primobolan (Methenolone Acetat) Effekter Positive

Methenolone acetat bruges i tilfælde af ildfaste til mangel på røde blodlegemer i anæmiske tilfælde. I sådanne tilfælde, som aplastic anæmi, myelofibosis, agnogenic myeloid metaplasia, myelosclerosis, og hypoplasi ameia opstod på grund af en ondartet tumor af myelotoxic narkotika i en længere periode har fået tilstrækkelig hjælp fra dette stof. Methenolone Acetat er kaldet kroniske infektioner, omfattende kirurgi, myopati, sår, forbrændinger, corticosteroid-induceret myopati, decubitus mavesår, alvorlige traumer, og lignende tilfælde, hvor det kræver, at tilbageførsel af kataboliske processer for protein-besparende effekt. Det er et supplement til, og derfor ikke fungere som en erstatning for konventionel behandling af lidelser, der er nævnt ovenfor. Dens virkninger er veldokumenteret, i mange tilfælde, at modvirke kataboliske stater af patienten, således at betingelserne for patienten, efter et stort traume.

Det blev rapporteret i Sports Illustrated i februar 2009, at Alex Rodriguez testet positiv for to anabolske steroider og et af dem var Methenolone (injektioner fomr), mens han spillede for Texas Rangers i år 2003. Han sagde, at han havde indkøbt som over the counter køb i den Dominikanske Republik. Han indrømmede også, at han bidrog i væsentlig forbedring af ydeevne. Et andet kendt eksempel er, at Barry Obligationer, der også er testet positiv for Methenolone (re-injicere form) i 2000 og 2001.

Generelt Methenolone acetat være for blødt, eller det kan være sikkert anvendes sammen med andre steroider Danmark. Det er i tillæg til de anmodning injektion af form over den mundtlige form på grund af omkostningerne faktor. Som vi har set, at Methenolone Acetat er en af de sikreste steroider på grund af sin meget mindre, bivirkninger.

Pakke
Pakke 25 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof Methenolone acetat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest