Mastoral

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 553

Tilgængelighed: Udsolgt

Pris: 67,65€
Ex moms: 67,65€
Tags: Mastoral

Køb Mastoral (Methyldrostanolone) i Danmark

Methyldrostanolone er en mundtlig anabolske steroid, der aldrig blev markedsført gennem lovlige kanaler til medicinske formål. Det har været sat på markedet, i stedet for, i undergrunden som en "designer steroid."Den vigtigste ingrediens i Superdrol er Methasteron, der er faktisk svarer til steroid Masteron. Således Superdrol Danmark er et meget stærkt supplement. På så lidt som 10 dage, dem der er på Superdrol vil bemærke, at der er store stigninger i styrke. Superdrol er et anabolsk stof, hvilket betyder, at det fremmer proteinsyntese, og dermed muskelstyrke. Når musklerne bliver stærkere, de vokser. I sidste ende, Superdrol for brugerne at drage fordel af gevinster i muskelmasse, fordi deres muskler er blevet meget stærkere.

Superdrol også forkorter recovery tid. Dette betyder, at de på Superdrol kan løfte vægte hurtigere efter deres sidste træning end det normalt ville være tilfældet. Det er næsten umuligt at overtræner, mens de tager Superdrol, og mere tid i fitnesscenteret er lig med mere muskelmasse. Hertil kommer, at Superdrol også øger længden og kvaliteten af uddannelsen. Hviletiden mellem sættene er formindsket, fordi musklerne ikke har brug for så meget tid som normalt at komme sig. Med mere træning, der er længere og mere effektivt, det er ret nemt at se, hvordan Superdrol kan hjælpe en med at opnå en mere lean muskel.

Mastoral (Methyldrostanolone) Online Pris Danmark

Superdrol kan begynde at give meningsfulde resultater i den anden uge i brug. På grund af den hurtige indsats Superdrol resultater, det er almindeligt brugt som en kickstarter, når de er stablet med en lang ester injectables såsom testosteron enanthate/cypionat, trenbolonacetat enanthate og Boldenone undecylenate. En fælles erfaring her er, at brugerne vil være i stand til at tilføje op til 10 pund i lean muskelmasse i løbet af deres første 4 til 6 uger, efterfulgt af flere gevinster i det lange ester stof(s) virkelig at blæse.

Mastoral (Methyldrostanolone) Dosering

Den anbefalede brug for dette produkt er cirka 20 mg og 40 mg om dagen, afhængigt af de mål. Med den cyklus, ikke at være længere end 6 uger. Superdrol er blevet rapporteret vidt og bredt, at ofre for misbrug, med fyre, der opholder sig på cyklen for 12 uger, med katastrofale følger for deres lever fungerer.

Mastoral (Methyldrostanolone) Cycle

Superdrol har altid stables godt med de fleste injicerbare steroider eller andre hormoner, der ikke har en c-17aa ændring. Husk på, at din lever ikke ville være i stand til at modstå en anden mundtlig stablet med superdrol. Til bulking, deca-durabolin-og 19-Norandrosta 4,9 dien - 3,17 dion er den bedste stablet forbindelser, og at den kop, trenbolon. Da denne steroid Danmark er særligt vanskelige og svære at nedbrydning kan dette produkt er ikke anbefalet til brug i længere tid end 4 uger på grund af alvorlig levertoksicitet. Men nogle erfarne bodybuildere, der bruger N2Guard i løbet af cyklus ved hjælp af superdrol til 6 uger med gode resultater.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof methyl drostanolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest