Methyltestosterone Tablets

Producent: GENESIS

Produktkode: 52

Tilgængelighed: På lager

Pris: 48,00€
Ex moms: 48,00€

Køb Methyltestosterone Tablets i Danmark

Methyltestosterone Tabletter indeholder 100 tabletter pr-pakken, og den er fremstillet af, som er det selskab, der har en bred vifte af produkter; hertil kommer, at Det har et godt ry på markedet, takket være den erfaring og det fundament, de har.

Methyl indeholder Methyltestosterone, som er en anabolske steroid almindeligt anvendt til medicinske formål, især for dem, der har en mangel på testosteron i kroppen. Methyltestosterone er også blevet anvendt til behandling af fremskreden brystkræft. Det er også populært blandt bodybuildere og atleter.

Det er en oral medicin, men det er almindeligt at tage det som at placere den under tungen. På denne måde, giver meget mere absorption hurtigere end påstået. Methyltestosterone er meget udbredt blandt bodybuildere til at forbedre muskelmasse, og det er også hævdes at give spontane udbrud af energi med øget aggression. Det er derfor, det er en god chooice for vægtløftere og brydere.

Methyltestosterone Tablets Online Pris Danmark

Der er dog en meget mere effektiv steroid for at få masse på markedet. Mange bodybuildere foretrækker Methyltestosterone på grund af sin evne til at øge aggression og forbedre ydeevnen for korte varigheder.

På den anden side, Methyltestosterone har ry for at være meget giftigt for leveren, der forårsager forhøjet blodtryk og acne og aromatizing nemt. Det har også været knyttet til øget aggression og irritabilitet. Derfor, det anbefales at tage Arimidex eller Tamoxifen til at reducere bivirkninger.

Methyltestosterone Tabletter udbydes til salg online, behøver ikke nogen recept din styrke steroid shop Danmark til den bedste pris!

Pakke
Pakke 25 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof methyltestosterone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest