N-Lone-100

Producent: Maxtreme

Produktkode: 536

Tilgængelighed: På lager

Pris: 43,35€
Ex moms: 43,35€
Tags: N-Lone-100

Superbol (NPP) Køb Danmark

_x000D_ _x000D_

Superbol er en del 100 af produkt af det EUROPГ†ISKE udvalg for FARMACEUTISKE produkter, der er emballeret som hætteglas med 5ml. Det har anabolske egenskaber, dominerende. Den vigtigste stof i Superbol er Nandrolon Phenypropionate.

_x000D_ _x000D_

Nandrolon Phenylpropionate er lig Nandrolon Decanoate (Deca); men stoffet Nandrolon Phenylpropionate kommer ind i blodet hurtigt. Det gør den kortsigtede virkning på kroppen. Derfor er frekvensen af regelmæssige mellemrum, måske to eller tre dage for at holde blodet høj og stabil. Denne form for kendetegn, er det mere almindeligt, at testet for bodybuildere og atleter.

_x000D_ _x000D_

Superbol (NPP) Online Danmark

_x000D_ _x000D_

Nandrolune Phenylpropionate er berømt for sine mere anabolske-som androgen. Denne funktion af steroid sikre at hjælpe proteinsyntesen og giver protein reserveret i den musle cellerne med store mængder. Med Nandrolon Phenylpropionate androgene bivirkninger er ikke et problem i almindelighed, på grund af dens anabolske/androgen ratio.

_x000D_ _x000D_

Som rapporter siger, Nandrolon Phenypropionate være effektiv i at lette fælles og sene smerter. Derfor, brug i kombination med andre steroider kaldes effektiv på grund af den fælles lettelse og helbredende virkninger. Derfor, det er blevet den mest almindeligt anvendte steroider blandt bodybuildere.

_x000D_ _x000D_

Superbol (NPP) side-Effekt

_x000D_ _x000D_

Den negative effekt af Nandrolon Phenylpropionate er væskeophobning (mindre end Nandrolon Deconate), højt blodtryk, forhøjet østrogen-niveau, og acne. For at minimere østrogen baseret bivirkninger, anbefales det at bruge en anti-østrogen derudover (som Tamoxifen, Proviron, Anastrozol). Mange andre bivirkninger kan undgås, hvis de doser, der er holdt inden for en rimelig rækkevidde. Nandrolon Phenylpropionate er også populær blandt kvindelige bodybuildere på grund af sin mild androgen egenskaber. Således masculizing bivirkninger er ikke et spørgsmål om frygt.

_x000D_ _x000D_

Superbol 100, som udbydes til salg online, uden at spørge om nogen recept på din trustable steroid shop Danmark til den bedste pris!

Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof nandrolon phenylpropionate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest