Oxandrolonos 10

Producent: Pharmacom Labs

Produktkode: 12008

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 62,90€
Ex moms: 62,90€

Køb Oxandrolone Tablets i Danmark

Oxandrolone er en populær anabolske androgen steroid og er regnet som et af de mest sympatiske i form af bivirkninger. Dette er en af de få anabolske steroider, at bære med en høj succesrate blandt kvinder, så meget, at det bliver ofte omtalt som "The Girl Steroid." Men det er en titel, der er en smule misvisende, fordi det er meget effektivt for mænd, det bare sker for at være en af de sjældne kvinder kan bruge det uden de store problemer.

Oxandrolone er også en af de mest under-rated anabolske steroid på grund af sit milde natur, men manglen på forståelse for, at nogle af steroid brugere hold er på grund af det latterlige forventninger, eller blot at købe et produkt af meget dårlig kvalitet. Oxandrolone er en af de hyppigst forfalskede steroider nogensinde har eksisteret.

Var 10 Oxandrolone var først kom til i 1960'erne og er blevet sat på markedet af G. D. Searle & co, under navn af Anavar. I den forbindelse er blevet noteret for at holde mange terapeutiske egenskaber, men er ophørt med at eksistere i 1989. I slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne, var der enorme pres, der lægges på den steroid på markedet af FDA og Searle simpelthen faldt linje. Ved midten af 1990'erne, næsten alle Oxandrolone forsvundet fra markedet indtil 1995, hvor steroid er genopstået takket være Bio-Teknologi Generelt CORP (BTG), under brand navnet Oxandrin. Med det nye brand og en ny ejer, og et komplet monopol på det stof, BTG har sat prisen drastisk, faktisk, en af de dyrere anabolske steroider for at eksistere. I moderne tider, prisen har nogle gennem fremstilling af generisk medicin, men Oxandrolone er stadig en af de dyreste steroider, du nogensinde vil finde.

Vigtigt: Anavar er stadig den mest almindeligt brugte navn i forbindelse med Oxandrolone. Der er dog ingen farmaceutisk virksomhed, der fremstillede Oxandrolone Danmark under dette navn siden 1989. Det er et vigtigt faktum at huske, hvis du nogensinde være i markedet.

Oxandrolone Tablets Online Pris Danmark

Oxandrolone er en dihydrotestosteron (DHT), som er udledt anabolske androgen steroid. Mere specifikt, Oxandrolone er en DHT hormon, der med tilsætning af en ilt-atom, i stedet for kulstof-2 i ringen. Denne enkle vekslen øger anabolske hormon af effekt og forhindrer det fra at være metabolisk brudt ned. Hormonet er senere ændret igen til den 17 co-emissionerne gennem tilsætning af en methylgruppe. Dette giver Oxandrolone til at blive indtaget oralt, uden at blive ødelagt af leveren, og officielt klassificerer det som en C17 alpha alkylerede (C17-aa) anabolske steroider.

Oxandrolone har vist sig at være oprindelsen pralede af mange terapeutiske fordele. Det er mest almindeligt anvendt til at hjælpe i en vægtøgning, som er nødvendige efter infektion eller kirurgi eller enhver anden tilstand, som kan føre til alvorlige vægttab. HIV og cancer patienter, der kan drage nytte af denne steroid. Oxandrolone har også vist sig at være effektiv i behandlingen af overeksponering af kortikosteroider, og har en stærk track record for at øge knogletætheden i kampen mod osteoporose. Desværre, hvis de anvendes med succes i det meste af verden bruger er noget begrænset i de FORENEDE stater til sådanne formål. Hormonet er også blevet brugt med succes i samarbejde med børn, der mangler hormon produktion og selv i behandlingen af nogle tilfælde af hepatitis.

Oxandrolone Tablets Effekter Positive

Ved blot at kigge på de terapeutiske fordele af Oxandrolone, bør vi allerede har i det mindste en lille forståelse af, hvorfor steroider er nydes af mange præstationsfremmende atleter Danmark. Selvom betragtes som en mild steroid, er Oxandrolone anabolske bedømmelse er mere end det tredobbelte af Testosteron. Dette er ikke til at sige, at Oxandrolone er også stærke i forhold til at opbygge muskelmasse, såsom Testosteron, men det bør begynde at give en forståelse for forbindelsen. Når du par dette med sin lave androgenicity, som er en del af, hvad der gør det, så sød, så vi virkelig kan begynde at sætte pris på det.

Oxandrolone har mange funktioner, der er gavnlig, men det er dens evne til at reducere Kønshormon-Bindende Globulin (SHBG) glukokortikoid hormoner, og øger kvælstofretention, der gør den så værdifuld. En stigning i kvælstof fastholdelse skaber en mere rammende anabolske miljø, hvor en reduktion af én resultater i katabolisme. Faldet af SHBG, fremmer den stigning i niveauet af frit testosteron, og også slip og alle andre anabolske steroid hormoner for at blive bundet. Sænke SHBG kan føre til mere af en knytnæve af steroider, som du bruger. Så er vi tilbage med reduktion af glukokortikoider, muskel atrofi hormoner. Disse hormoner, der fremmer fedt muskel gevinst og tab; de bogstaveligt talt gøre det modsatte af, hvad du leder efter.

Oxandrolone er også kendt for sin evne til at øge antallet af røde blodlegemer, som igen vil medføre en forbedring af den muskulære udholdenhed. Nogle data har vist, at denne steroid kan endda fremme forbedret hjerte-kar-udholdenhed. Lige så spændende er, at dette er en af de eneste anabolske steroider, der direkte kan kaldes fedtforbrænding steroider. Af alle de anabolske steroider kan have en positiv indvirkning på stofskiftet, og nogle er mistænkt for at have en direkte effekt på fedtforbrænding, men hvor meget har stadig ikke været afgørende. Oxandrolone er blevet vist, til direkte at fremme lipolyse.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof Oxandrolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest