Xanavar 5mg

Producent: Lyka Labs

Produktkode: 271

Tilgængelighed: På lager

Pris: 99,00€
Ex moms: 99,00€

Køb Xanavar (Oxandrolone) i Danmark

Xanavar (Oxandrolone) blev først indført i 1964, Amerika og har ekspanderet hurtigt, som en af de mest kendte og populære orale steroider i brug i øjeblikket. Oxandrolone er en DHT-baseret steroid, der har haft det molekylære struktur, i noget modificeret, som forvandlede det til en C17 Alpha Alkylerede mundtlige, med en høj anabolske aktivitet. Oxandrolone er en androgen, meget lav, men det har en meget høj anabolske/androgen ratio.

Oxandrolone er en af de få anabolske steroider, der ikke forårsager for tidlig vækst plade lukning på grund af dens medicinske anvendelse er til behandling af osteoporose, og at stimulere udviklingen af børn. Oxandrolone normalt ikke forårsage virilization (sekundære mandlige seksuelle karakteristika hos kvinder, når de anvendes i relativt lave doser. (For kvinder dette svarer til mindre end 20 mg om dagen.

Xanavar (Oxandrolone) Online Pris Danmark

Bodybuildere, magt løftere, powerlifters, og MMA kæmpere kærlighed Xanavar Oxandrolone, fordi det skaber en stor stigning i styrke med minimal væskeophobning. Denne særlige egenskab er at drage fordel af den hastighed og styrke atleter, fordi det giver dem mulighed for at bo i nærheden af deres respektive vægt klasse. En forøgelse af den styrke, der opstår, dels fra øget phosphocreatine syntese af og til dels af stigningen i myofiber numre uden at tilføje et volumen af vand. Denne effekt er særlig gavnlig for den vægt, der er klassificeret af atleter i Danmark, fordi det giver mulighed for en ydelse stige med lidt tilsvarende vægtøgning.

Xanavar er også kendt i høj grad øger kvælstofretention og hæmning af SHBG (Kønshormon-Bindende Globulin) medfødte hæmmende effekt fører til en generel stigning i frit testosteron, samt at fremme en "uafhængig stat" af alle andre anabolske steroider inde i systemet af en person.

På grund af Xanavar lav androgen egenskaber, er det min opfattelse, at det kan/bør bruges sammen med andre anabolske androgene steroider. Selv Oxandrolone ikke aromatize i enhver dosis, tilsætning af anti-østrogen forårsage endnu flere muskler og hårdhed. Oxandrolone er også kendt for at nedsætte appetitten, hvilket gør det til et ideelt valg for ketogen kost, lav-kulhydrat kost og pre konkurrence prep. Af større interesse for de atleter, Danmark, det er, at Xanavar har vist sig at påvirke lipolyse i højere grad end de fleste andre anabolske steroider. Det binder sig til androgen receptorer, reducerer Thyroid Bindende Globulin, der øger udnyttelsen af T3 hormon, og at det øger produktionen af røde blod celler, der har en direkte effekt på den samlede iltning af kroppen.

Xanavar (Oxandrolone) Dosering

Oxandrolone kan nedsætte produktionen af endogene testosteron ved moderate doser op til 50 mg, MEN doser på over 60 mg per dag, kan have en markant forebyggende virkning på leydig celler i Testiklerne, og forskning har vist, at det fald, der sagde, at niveauet af testosteron kan være så høj som 67%. Som en side bemærkning den undertrykkende effekter er fraværende på både antallet af sædceller og volumen.

Oxandrolone kan have en masculinizing effekt på den kvindelige atleter i doser på 30 mg per dag, og kvinder fra 5 til 50 mg per dag.

Nogle foretrukne kombinationer med Oxandrolone at omfatte Halotestin, som forårsager stigning i styrke, definition, og hårdhed af, clenbuterol, hvilket resulterer i forhøjelse af muscularity, Parabolon, hvilket resulterer i en forøgelse af styrken af muskler og hårdhed, såvel som Winstrol, kendte til den generelle stigninger i musklerne. Hvis Oxandrolone er, at blive brugt i en "stacking " cyklus" med en anden aromatizing steroider, en anti-østrogen bør være tilføjet.

Pakke
Pakke 5mg/tab (100 fane)
Stof
Stof Oxandrolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest