Oxanprime

Producent: Eminence Labs

Produktkode: 503

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 31,45€
Ex moms: 31,45€
Tags: Oxanprime

Køb Oxandrolone (Anavar) i Danmark

Oxandrolone Anavar eller først blev udviklet i 1964 af Searle Laboratorier til at bekæmpe og behandle forhold, som det hurtige vægttab og muskel spilde en masse andre anabolske steroider. I forhold til andre anabolske steroider, Danmark, Anavar anses for den sikreste til brug for både hanner og hunner, og dens meget almindeligt brugt af atleter.

Oxandrolone (Anavar) Dosering

Som Anavar er en af de mildeste af de anabolske steroider, mænd typisk er nødt til at tage meget større og større doser for at se mærkbare fordele. Den anbefalede dosering for mænd er 50 mg per dag. Dosis kan øges til 80 mg per dag, sikkert af mandlige atleter. Som kvinder er mere følsomme over for anabolske steroider den anbefalede dosis for kvinder er 10 mg dagligt med 20 mg Oxandrolone hver dag, er den maksimale grænse for kvinder. Anavar kan også bruges til længere perioder end andre anabolske steroider, og mænd og kvinder kan bruge Anavar i op til 8 uger.

Oxandrolone (Anavar) Effekter Positive

Anavar er ikke beregnet til at blive brugt til overdreven og hurtig udvikling af muskelmassen. Det er en mild anabolske steroid, der er beregnet til at blive brugt som doping produkt. Anavar er populært, fordi det kan føre til en stigning i fast og magert muskelvæv. Denne steroid, er en stor muskel konserverende egenskaber, og kan bevare muskelmassen og samtidig mindske kropsfedt, selv i en kaloriefattig diæt. Som fibrøst væv, der er konserveret og vil stige i forhold til kropsfedt, den metaboliske aktivitet også stiger, hvilket yderligere øger den hastighed, hvormed kroppen fedt er brændt op og bruges.

Oxandrolone (Anavar) Bivirkninger

Men, der er nogle bivirkninger forbundet med Anavar som med alle andre anabolske steroider. Da det er en oral steroid, det er en C17 alpha-alkylerede medicin, som giver ham mulighed for at overleve, da han trænger ind i blodbanen. Det er derfor, det kan også være giftigt for leveren, men som den steroid er så mild, leverfunktion synes ikke at være tildelt til de fleste brugere. Høje doser af Anavar Danmark kan forårsage acne, og mange af østrogen-relaterede bivirkninger. Som det stof ikke aromatize, Gynecomastia er ikke en bivirkning. Det kan forårsage overskydende ansigtsbehandling og krop hår vækst, dybere stemme og klitoris udvidelsen i kvinder. Ved lave doser, men Anavar, der har meget lidt eller ingen bivirkninger.

Oxandrolone (Anavar) Online Pris Danmark

Oxandrolone, som er den sikreste orale steroider nogensinde er lavet, det er min favorit, fordi det ikke er stress kroppen så meget som andre stærke mundtlige steroid såsom Dianabol eller Anadrol. Det er også en god lean muskel builder. Mennesker, der søger sikkerhed for anabolske steroider, købe Anavar, uden at bekymre dig.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof Oxandrolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest