Oxa-Max

Producent: Maxtreme

Produktkode: 523a

Tilgængelighed: På lager

Pris: 87,26€
Ex moms: 87,26€
Tags: Oxa-Max

Køb Oxandro Tablets i Danmark

Bodybuildere og magt løftere, især gerne Oxandrolone af tre grunde. Første, Oxandrolone forårsager en stærk styrke gevinst ved at stimulere fosforkreatin syntese i musklen celle uden deponering væske (vand) i leddene og musklerne. Power løftere og vægtløfter, der ikke ønsker at ende op i en højere vægtklasse drage fordel af dette, da det giver dem mulighed for at blive stærkere uden at få kropsvægt på samme tid. Kombinationen af Oxandrolone og 20 - 30 mg Halotestin dagligt har vist sig at være meget effektiv, da musklerne også se nærmere. Gode resultater kan opnås ved en samtidig indtagelse af Oxandrolone og 120-140 mcg Clenbuterol per dag. Selv Oxandrolone ikke selv give en mærkbar muskelvækst kan det klart forbedre muskel-udvikling effekt af mange steroider. Deca-Durabolin, Dianabol, og de forskellige testosteron forbindelser, især kombinere godt med Oxandrolone at opnå en "masse oprustning", fordi styrken gevinst som følge af indtagelse af disse stærkt væv-udvikling og flydende fastholde stoffer resulterer i en ekstra muskel masse. En stak på 200 mg Deca-Durabolin/week, 500 mg Testosteron Enanthate (f.eks Testoviron Depot 250)/uge, og 25 mg Oxandrolone/dag fører til en god gevinst i styrke og masse i de fleste atleter. Deca-Durabolin har en særskilt anabole virkning, og stimulerer syntesen af protein; Oxandrolone forbedrer styrken ved øget phosphocreatine syntese og Testosteron Enanthate øger aggressivitet for træning og accelererer regenerering.

Den anden grund til, at Oxandrolone er så populær er, at denne blanding ikke aromatize i nogen dosering. Som allerede nævnt, bestemt del af testosteron i kroppen er en omdannes til østrogen. Denne aromatisering proces, afhængigt af disposition, kan variere markant fra en atlet til Danmark til den anden. Oxandrolone er en af de få steroider, som ikke kan aromatize til østrogen. Denne egenskab har forskellige fordele for atlet. Med Oxandrolone musklen system ikke har den typiske våde udseende som med mange steroider, hvilket gør det meget interessant i forbindelse med forberedelsen til en konkurrence. I denne fase er det især vigtigt at holde østrogen niveau så lavt som muligt, da østrogen programmer kroppen til at opbevare vand, selv om kosten er lav i kalorier. I kombination med en diæt, hjælper Oxandrolone til at gøre musklerne hårde og rippede. Selv Oxandrolone ikke selv nedbryde fedt, det spiller en indirekte rolle i denne proces, fordi stoffet ofte undertrykker atletens appetit. Oxandrolone kan også medføre, at nogle oppustethed, som i flere atleter, resulterer i kvalme og opkastning, når tabletterne er taget med måltider. Indlægssedlen i den italienske Oxandrolone noter dens virkning på aktiviteten i mave-tarmkanalen. Nogle atleter således rapport fortsat diarré. Selv om disse symptomer ikke er meget behageligt at de stadig hjælpe atleten nedbryde fedt og blive hårdere. Dem, der arbejder for en konkurrence, eller er interesseret i at få kvalitet muskler bør kombinere Oxandrolone med steroider som Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan, og Testosteron Propionat. En stak på 50 mg Winstrol hver anden dag, 50 mg Testosteron Propionat hver to dage, og 25 mg Oxandrolone hver dag har vist sig effektiv. En anden fordel ved Oxandrolone ikke-aromatisering er, at idrætsudøvere, der lider af forhøjet blodtryk eller udvikle gynækomasti af thymus og kirtler stærkere, når du tager androgen steroider vil ikke have disse bivirkninger med dette stof. . Oxandrolone/Deca-Durabolin stak er et velkomment alternativ til denne gruppe af atleter eller atleter, der viser tegn på dårlig sundhedstilstand i løbet masse oprustning med testosteron, Dianabol, eller Anadrol 50. Atleter over fyrre skal overvejende brug Oxandrolone.

Den tredje grund, der taler godt for en indtag af Oxandrolone er, at selv i en meget høj dosis dette stof ikke har indflydelse på kroppens eget testosteron produktion. For at gøre dette klart: Oxandrolone ikke undertrykke kroppens på hormon produktion. Årsagen er, at det ikke har en negativ feedback mekanisme på hypothalamohypophysial testikel akse, hvilket betyder, at der under indtagelse af Oxandrolone modsætning under indtagelse af de fleste anabolske steroider, testiklerne signal hypothalamus ikke at reducere eller stoppe udgivelsen af GnRH (gonadotropin frigørende hormon) og LHRH Luteinizing hormon hormon). Denne specielle træk ved Oxandrolone kan forklares ved den omstændighed, at stoffet ikke er konverteret til østrogen Oxandrolone (Anavar), når det gives til normal mænd i høje doser ikke mindsker skelsættende volumen eller tælle, det kan heller ikke konverteres (aromatiseret) i østrogen.

Oxandro Tablets Dosering

Oxandrolone kombinerer meget godt med Andriol, da Andriol ikke aromatize i en dosis på op til 240 mg dagligt, og har kun ringe indflydelse på hormon produktion. Den daglige indtagelse af 280 mg Andriol og 25 mg Oxandrolone resulterer i en god gevinst i styrke, og i steroid novicer, også i muskelmasse uden overdreven væskeophobning og uden væsentlig indflydelse på testosteron produktion. Som for de dos-alder Oxandrolone, 8-12 tabletter hos mænd og 5-6 tabletter hos kvinder synes at bringe de bedste resultater. Den grundlæggende tommelfingerregel at tage 0.125 mg/pund kropsvægt dagligt har vist sig gode til kliniske forsøg. Tabletterne er normalt taget to til tre gange dagligt efter måltider, som sikrer en optimal absorption af stoffet. Dem, der får allerede drøftet gastrointestinale smerter, når du tager Oxandrolone er bedre tjent med at tage tabletterne én til to timer efter et måltid eller skifte til et andet stof.

Oxandro Tablets Bivirkninger

Da Oxandrolone er kun lidt giftige og som regel viser få bivirkninger, flere atleter bruger det over en længere periode. Men Oxandrolone bør ikke tages for flere på hinanden følgende måneder siden, som med næsten alle orale steroider er det 1 7-alpha alkylerede og dermed lever giftige. Oxandrolone er en all-formål retsmidler, der afhængigt af atletens mål er meget alsidig. Kvinder, der er meget følsomme over for indtagelse af anabolske steroider Danmark for at opnå gode resultater, når man kombinerer Oxandrolone/Primobolan Tabs og/eller Clenbuterol, uden at der lider af de sædvanlige virilization symptomer. Kvinder, bør dog ikke tage mere end 6 tabletter dagligt på anden måde, androgen-forårsaget bivirkninger såsom acne, dyb stemme, clitoridis hypertrofi eller øget vækst af hår på kroppen kan forekomme.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof Oxandrolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest