Oxa-Max

Producent: Maxtreme

Produktkode: 523a

Tilgængelighed: På lager

Pris: 94,89€
Ex moms: 94,89€
Tags: Oxa-Max

OXA-MAX (OXANDROLON PILLER) TIL RÅDIGHED I DANMARK

 

Det sportslige medicinalfirma Maxtreme Pharma producerer et oralt steroid kaldet Oxa-max. Den aktive ingrediens, oxandrolon (også kendt som Anavar), blev oprindeligt udviklet til behandling af HIV-patienter og er siden blevet taget af atleter i Danmark og i hele verden.

 

 

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF OXANDROLON PILLER

 

Med en anabolsk virkning fire gange større end normalt testosteron er produktet et forbedret dihydrotestosteron. Det har også omkring 1/4 af den androgene aktivitet af almindelig testosteron.

 

Det bruges ikke til masseforøgelsescyklusser, virkningerne af denne steroid bruges hovedsageligt til sammentrækningscyklusser. Nogle af de fordele, som brugerne ser, er øget muskeludholdenhed, vedvarende fedtforbrænding, øget styrke, muskeldefinition og øget produktion af væksthormon i kroppen.

 

 

HVORDAN MAN TAGER OXANDROLON PILLER

 

Sikker for både mænd og kvinder, men det er vigtigt at være meget forsigtig med doseringen, når man tager denne medicin. For mænd anbefales 20 mg pr. dag i begyndelsen af cyklussen og kan øges til en optimal dosis på 80 mg ved udgangen af den første uge. For kvinder bør doseringen ikke overstige 10-20 mg om dagen. Cyklussen kan vare op til 8 uger.

 

Mange atleter kombinerer det med andre steroider med højere androgen aktivitet, såsom Sustanon, Primobolan eller testosteron. Dette kan ikke kun bidrage til at maksimere effekten, men også minimere eventuelle bivirkninger.

Pakke
Pakke 10 mg/pille (100 piller)
Stof
Stof Oxandrolon

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest