Oxanabol

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 554

Tilgængelighed: På lager

Pris: 83,30€
Ex moms: 83,30€
Tags: Oxanabol

Køb Oxanabol (Oxandrolone) i Danmark

Oxandrolone er populært blandt bodybuildere på grund af sin fantastiske effekter. Det var en skam, hvis Alpha-Pharma har et ry for ikke at lave sine egne Oxandrolone. Oxandrolone Alpha-Pharma kaldes Oxanabol. Dens styrke er 10 mg per tablet, og den er solgt med 50 tabletter.

Dette steroid er ideel til bulking formål, og det er almindeligt anvendt under opskæring faser af uddannelse. Hvem har brugt denne steroid ved sikkert, at der er to store fordele: det ikke aromatize, og det har ingen indflydelse på kroppens produktion af testosteron. Disse to ting er meget, meget vigtigt for sundheden af kroppen. Ikke mindre vigtigt er, at Oxanabol ikke tilbageholde væske i leddene og musklerne.

Oxanabol (Oxandrolone) Dosering

Dette steroid er almindeligt brugt af bodybuildere, powerlifters, og vægtløfter. Powerlifters og bodybuildere kan lide denne steroid Danmark, fordi det forårsager fremragende gevinster i styrke uden at få kropsvægt. Dette er meget vigtigt for dem, fordi de ikke ønsker at ende op i de højere vægt klasser.

Oxanabol ikke selv give en mærkbar muskelvækst og styrke. Det kan være kombineret med mange steroider, såsom Deca-Durabolin, Dianabol, og de forskellige testosteron forbindelser. En kombination, der har vist sig at være meget effektiv, er Oxandrolone og Halotestin 20 - 30 mg per dag. Den samme effekt vil være Oxandrolone med 120 – 140 mcg Clenbuterol dagligt. En god gevinst i muskelmasse og styrke er 200 mg Deca Durabolin per week, 500 mg Testosteron Enanthate per uge og Oxanabol 25 mg per dag.

Manden: 30 - 70mg per dag

Kvinder: 10 - 20 mg per dag

Oxanabol (Oxandrolone) Bivirkninger

Oxanabol er lidt giftig og kun viser få bivirkninger, men det bør ikke glemmes, at næsten orale steroider Danmark, det er 17-alpha-alkylerede og brugen af den i høj dosis og i en lang periode af tid, det kan lægge stress på leveren.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof Oxandrolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest