Oxanabol

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 554

Tilgængelighed: På lager

Pris: 104,48€
Ex moms: 104,48€
Tags: Oxanabol

OXANABOL TILGÆNGELIG I DANMARK

Oxanabol er et kunstigt steroid, der ligner det naturlige steroid testosteron, fremstillet af Alpha Pharma. Det er et dihydrotestosteronhormon (DHT), der er blevet strukturelt ændret for at skabe et aktivt stof kaldet Oxandrolone. Det er en DHT med et tilføjet oxygenatom, der erstatter carbon-2 i "A"-ringen. Denne ændring øger hormonets anabole aktivitet betydeligt og forhindrer også dets metaboliske spaltning. Oxandrolone, som er almindeligt kendt som Anavar, har også en anden ændring på 17-positionen af kulstoffet ved at tilføje en methylgruppe, hvilket gør det muligt for hormonet at blive taget oralt, hvilket officielt klassificerer Anavar som et C17-aa anabolsk steroid.

Som et terapeutisk middel, har Anavar vist sig effektiv i mange behandlingsplaner. Anavar er en anabolsk steroid, som fremmer udviklingen af muskelvæv. Det bruges til at genvinde vægt, der er tabt efter en medicinsk procedure, en alvorlig skade eller en permanent infektion. Dette steroid anvendes også til personer, der af uklare kliniske årsager ikke kan tage på eller opretholde en fast vægt. Oxandrolone bruges også til at reducere tabet af muskelmasse forårsaget af brugen af andre steroider og til at reducere knogleproblemer hos personer med osteoporose ved at øge knogletætheden.

 

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF ANAVAR

Selvom Anavar ser mild ud i udseende, har det en enorm anabolsk aktivitet, som er 3-6 gange stærkere end testosteron. Den anabolske rating af Anavar er 322-630, mens testosteron, et kraftfuldt anabolsk hormon, har en rating på 100.

Hvis de umiddelbare funktioner og egenskaber af Anavar betragtes, er de vigtigste dets evne til at øge kvælstofretentionen i musklerne, sænke SHBG-niveauerne og hæmme glukokortikoidhormoner. Øget kvælstofretention vil fremme anabolisme, mens en nedsættelse af kvælstofretentionen ofte fører til katabolisme. En sænkning af SHBG-niveauerne vil resultere i højere niveauer af frit testosteron i kroppen, hvilket ikke kun vil give et større anabolsk kick, men også fremme den frie eller ubundne tilstand af alle cirkulerende anabolske steroider. Det gør ganske enkelt de anvendte steroider mere effektive. Hvad angår hæmning af glukokortikoidhormoner, er disse hormoner muskelødelæggende hormoner; cortisol er bedst kendt. Sådanne hormoner fremmer fedtforøgelse samt ødelæggelse af magert muskelvæv.

Anavar er også kendt for at øge antallet af røde blodlegemer i blodet, hvilket forbedrer muskeludholdenhed. Nogle undersøgelser har endda vist, at denne steroid kan øge den kardiovaskulære udholdenhed. Sidst men ikke mindst er anavar en af de eneste steroider, der rent faktisk forbrænder fedt. De fleste anabolske steroider øger stofskiftet, hvilket fremmer fedttab, men Anavar er blevet vist at fremme direkte lipolyse. Mange tilskriver dette til dets evne til at binde sig fast til androgenreceptoren samt dets evne til at reducere thyroidbindende globulin og også øge thyroxinbindende præalbumin. Som følge af denne virkning anvendes hormonet triiodothyronin eller T3-hormonet i større omfang.

 

HVORDAN MAN TAGER ANAVAR PILLER

Doseringen af Anavar afhænger af målene for den enkelte. For mænd er det anbefalede og sikre doseringsområde 20mg til 80mg om dagen. For kvinder er det sikre doseringsområde 5mg til 20mg om dagen. Oxandrolone har en halveringstid på 8 til 10 timer, så den daglige dosis bør opdeles i to portioner. For eksempel, på den off chance, at du tager 30mg for hver dag, vil du tage 15mg mod begyndelsen af dagen og 15mg om natten. En almindelig Anavar cyklus vil løbe en måned og en halv, og dette vil blive fulgt af post-cyklusbehandling, en proces, der anvendes til at reducere leverskader og øge den naturlige testosteronproduktion.

Pakke
Pakke 10 mg/tabletter (50 tabletter)
Stof
Stof Oxandrolone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest