Oxymetos 25

Producent: Pharmacom Labs

Produktkode: 12009

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 58,65€
Ex moms: 58,65€
Tags: Oxymetos 25

Køb Anapolon (Oxymetholone) i Danmark

Anapolon (anadrol) er meget magtfulde produkt, i at få muskler af bodybuildere. Det kan påvirke kroppen i løbet af 2-3 dage efter første brug. Det giver til at stige, da 85-90 kg i bænkpres, der bruger 50 kg før Anapolon. Der var lille effekt af massen af den cyklus med Anapolon, men det vil blive tildelt masse cyklus og magt stige, hvis det er til brug med deca,trenbolon og testosteron produkter. Væskeophobning under huden, er at det er almindelige bivirkninger. Brugere kan øge tæt på 5 til 10 kg på kort tid. På grund af sin toxiticy, kan det forårsage acne. Det er helt som at drikke 2-3 liter vand om dagen i løbet af Anapolon cyklus og hepatit er foder med a-Vitamin B. Vi aldrig rådgivning bruge mere end 6 uger. Røde blodlegemer, tillader muskler til at absorbere mere ilt, med Oxymetholone øger antallet af røde blodlegemer. Som et alternativ af D-bol en masse bodybuildere og styrke atleter, der bruger dette stof. Som D-bol, Anapolon tilbyder de samme resultater, nogle gange mere, men med færre bivirkninger. Generelt, i 2 uger atleter Danmark rapport gevinster af 10 bøger, disse bøger er ikke ualmindeligt, at denne steroid. Mens det er meget effektive til at øge appetitten, tager på i vægt og styrke, og det er at øge røde blodlegemer. Oxymetholone er ikke et steroid for en konkurrence, men i løbet af en kost, er det også hjælper med at spare muskelmasse og for at give en intens træning. Fort hans grund, bodybuildere bruger det om en uge før konkurrencen til væskeophobning ved at tage anti-østrogener og diuretika så som de vises i, fast og hårdt.

Anapolon (Oxymetholone) Dosering

Oxy bør anvendes 0,5 til 0,8 mg per kropsvægt. Også dem, der tager denne steroid for første gang skal være 50 mg per dag, og først efter en uge kan dosis kan øges til 100 mg per dag. Efter Oxymetholone, i en kort periode sker drastiske reduktion, og brugeren ser ud, før du tager denne steroid, Danmark, det er derfor, det er nødvendigt at fortsætte med den cyklus af injicerbar steroider ligesom nandrolon, er boldenone og testosteron i flere uger.

Anapolon (Oxymetholone) Bivirkninger

Nogle bivirkninger af dette stof er hævelse, hurtig vægtøgning, ændringer i hudfarve, øget eller vedvarende erektion af penis, problemer med vandladning, kvalme, opkastning, mave smerter, tab af appetit, gulsot. I kvinder, acne, ændringer i dine menstruationer, hæs eller dybere stemme, forstørret klitoris eller stigning eller et fald i libido, mandlige mønster skaldethed.

Pakke
Pakke 25 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof oxymetholone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest