Oxymetholone LA®

Producent: LA PHARMA

Produktkode: 160

Tilgængelighed: På lager

Pris: 99,00€
Ex moms: 99,00€

Køb Oxymetholone LA i Danmark

Oxymetholone (Anadrol) har det lader til at være produceret af Pharma. Dette er den anden mest solgte Oxymetholone af verden med den tyrkiske Anapolon. Det er så foretrækkes af bodybuildere, arm brydere og powerlifters især på grund af sin mere til at tage magten i sin anden dag efter den første brug af dagen. Maca kan løfte næsten dobbelt vægt i en kort periode, efter du har brugt det. Vi har aldrig råd mere end 1 tablet eller 50 mg per dag i 6 uger. Det skal blive drukket så meget vand, som det bruger.

De røde blodlegemer, tillader muskler til at absorbere mere ilt, med Oxymetholone øger antallet af røde blodlegemer. Som et alternativ af D-bol en masse bodybuildere og styrke atleter bruge dette stof i Danmark. Som D-bol, Oxy tilbyder de samme resultater, nogle gange mere, men med færre bivirkninger. Generelt, i 2 uger atleter rapport gevinster af 10 bøger, disse bøger er ikke ualmindeligt, at denne steroid. Mens det er meget effektive til at øge appetitten, tager på i vægt og styrke, og det er at øge røde blodlegemer, der tæller.

Oxymetholone LA Online Pris Danmark

Oxymetholone er ikke et steroid for en konkurrence, men i løbet af en kost, er det også hjælper med at spare muskelmasse og for at give en intens træning. Fort hans grund, bodybuildere bruger det om en uge før konkurrencen til væskeophobning ved at tage anti-østrogener og diuretika så som de vises i, fast og hårdt.

Oxymetholone LA Dosering

Oxymetholone bør anvendes 0,5 til 0,8 mg per kropsvægt. Også dem, der tager denne steroid for første gang skal være 50 mg per dag, og først efter en uge kan dosis kan øges til 100 mg per dag.

Efter Oxymetholone, i en kort periode sker drastiske reduktion, og brugeren ser ud, før du tager denne steroid, der er grunden til, at det er nødvendigt at fortsætte cyklus med injicerbar steroider ligesom nandrolon, er boldenone og testosteron i flere uger.

Oxymetholone LA Bivirkninger

Nogle bivirkninger af denne medicin Danmark er hævelse, hurtig vægtøgning, ændringer i hudfarve, øget eller vedvarende erektion af penis, problemer med vandladning, kvalme, opkastning, mave smerter, tab af appetit, gulsot. I kvinder, acne, ændringer i dine menstruationer, hæs eller dybere stemme, forstørret klitoris eller stigning eller et fald i libido, mandlige mønster skaldethed.

Pakke
Pakke 50 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof oxymetholone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest