Max-Drol

Producent: Maxtreme

Produktkode: 526a

Tilgængelighed: På lager

Pris: 94,89€
Ex moms: 94,89€
Tags: Max-Drol

MAX-DROL (ANADROL PILLER) TIL RÅDIGHED I DANMARK

Max-Drol er et steroid, der hovedsageligt bruges i vægtøgningscyklusser. Det fremstilles af Maxtreme Pharma i form af tabletter. Dens høje sikkerhed, effektivitet og tilgængelighed har gjort det til det mest populære produkt blandt atleter over hele verden. Den vigtigste aktive ingrediens er et dihydrotestosteronderivat kaldet oxymetholon (populært kaldet anadrol). Produktet har moderat androgen og stærk anabolsk aktivitet. Det er en af de stærkeste sportssteroider i pilleform.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF ANADROL PILLER

Hvis du følger anbefalingerne for brugen, vil Anadrol give dig mulighed for at opnå følgende resultater i løbet af en cyklus:

·       Hurtig vækst af god muskelmasse

·       Øget udholdenhed og kapacitet

·       Øget styrke

·       Stimuleret aktivitet af blodcirkulationen

·       Accelererede regenerationsprocesser, som er vigtige for sportsfolk, der regelmæssigt laver intense øvelser

·       Forbedret funktion af led og ledbånd

Denne steroid forårsager ikke aromatisering og beholder ikke vand i muskelvæv. Du skal dog sørge for at følge anbefalingerne for at opnå resultater uden bivirkninger.

HVORDAN MAN TAGER ANADROL PILLER

I gennemsnit tager brugerne 50-150 mg af stoffet om dagen. Denne serie er den mest effektive til progression og forårsager ingen bivirkninger. Cyklussen må højst vare 2 måneder. Efter steroidafvænning er det nødvendigt med postcyklisk behandling (PCT). Tamoxifen anbefales til dette formål.

De, der ønsker at opnå bedre resultater på en sikker måde, kan kombinere stoffet med andre AAS. Det kombinerer godt med Sustanon.

 

Pakke
Pakke 10 mg/pille (100 piller)
Stof
Stof oxymetholon

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest