Oxydrolone

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 555

Tilgængelighed: På lager

Pris: 72,25€
Ex moms: 72,25€
Tags: Oxydrolone

Køb Oxydrolone (Oxymetholone) i Danmark

Oxymetholone er en meget stærk og kraftig type mundtlig androgen. Kommer med den helt Oxydrolone, det betragtes som den mest effektive orale steroid, som er tilgængeligt for alle. Dette er en af de ældste former i verden af steroider og blev første gang introduceret i 60'erne ved en international drug selskab kaldet Syntex. Ved udgivelsen, at han straks erobret hjerter af mange og er blevet populære. Effekten var temmelig hurtigt produktet er massive gevinster. Brugere har rapporteret, at have fået 20 til 30 pounds på bare 2 måneder.

På grund af dets art, Oxydrolone kan overleve de brud, der sker i leveren. Men da Oxydrolone Danmark har en lav affinitet til androgen receptor, kræver det en høj milligram beløb per dosis er 50 mg eller mere i forhold til andre mundtlige steroider. En mand ved navn William Llewellen var i stand til at skabe en god beskrivelse i Anabolske sammenligne Oxydrolone af Dianabol, og Winstrol. 3 tabletter af Oxydrolone 50 svarer til 30 tabletter af Dianabol eller 75 Winstrol tabletter.

Mange brugere kan holde sig til længden af tid på netop denne steroid for op til 6 uger, eller endnu mindre, på grund af sin stærke og svære bivirkninger. Hvis du har en acne en kappe type, du vil have det til at blive undersøgt af din læge, før du begynder din cyklus. Brugen af anti-østrogen medicin er stærkt anbefales, når du bruger Oxydrolone.

Oxydrolone (Oxymetholone) Effekter Positive

Oxymetholone (Oxydrolone) er meget tiltrukket af vand og fedt, som fører til opbevaring af både. Din vægt går op, formentlig på grund af den tilbageholdte vand i kroppen. Dette er ikke et stort problem for en person, der ønsker at få et par pounds, og ikke fokusere på at være tynde. Væskeophobning er blevet rapporteret til at hjælpe med at smøre leddene og give smerte fri træning i forhold til dem, der ikke bruger det.

Også, da Oxydrolone tiltrækker fedt, muskler, også har til formål at lette og forbedre den måde, du ser. Det vil være nyttigt til alt, hvis du ikke holder hensyn til dit udseende, for en tid, men der lægges vægt på forbedring af din krop. Dette kan også være en udfordring for dem, der ikke har fedt på kroppen det meste af deres liv. Denne medicin er for dem, der er villige til at få en masse mere, og de er ivrige efter, selv om visse risici er involveret i hele processen.

Oxydrolone (Oxymetholone) Dosering

Brugere har for vane at se resultater med en enkelt dosis på 50 mg per dag. Der er bodybuildere, der tager flere hundrede milligram, der forårsager for meget stress på leveren, og dette er ikke, hvad du ønsker i lang sigt. Du er nødt til at være forsigtig med indtagelse af disse stoffer. Det vigtigste er at holde sig til den optimale dosis. Holde din sundhed, uden alt for stor risiko for, at du ikke har nogen brug for din krop, hvis du langsomt dræbe dig selv i processen.

Få din medicin Danmark fra troværdige kilder, og sørg for at de er godkendt af de kompetente myndigheder, såsom FDA. Få masse, for at være stærk, men på samme tid, holde din sundhed er dit eneste rigdom i denne verden.

Pakke
Pakke 50 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof oxymetholone

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest