Kamagra 100

Producent: Indian Brand

Produktkode: 12047

Tilgængelighed: På lager

Pris: 15,69€
Ex moms: 15,69€
Tags: Kamagra 100

Køb Sildenafil Citrate i Danmark

Sildenafil Citrate er en kraftfuld terapeutisk agent, der primært anvendes til behandling af mandlig impotens eller erektil dysfunktion (ED). Det er den første, der har anerkendt det virksomme stof, som trådte i eksistens i år 1998. Det blev faktisk opfundet til behandling af pulmonal hypertension, men ved et uheld, forskere har opdaget, at dette har hjulpet mænd til at opnå en mere stiv og erektion. Food and Drug Administration (FDA) har godkendt Sildenafil Citrat som en effektiv medicin mod erektil dysfunktion.

Viagra er den mærkede version af Sildenafil Citrat Danmark. Men fordi patentet af brandet navn version er mere, dette stof er nu tilgængelige i forskellige generiske former. Det fås i tabletter, soft piller, oral jelly og sprudlende pulver former. De generiske version af narkotika er lave omkostninger, selvom virkningsmekanismen er helt identisk med hans seneste udgivelse. Med Sildenafil Citrat, en mand kan glemme alt om hans impotens problem, og for at genvinde sin tabte styrke i penis til at udføre samleje med fuld tilfredshed.

Sildenafil Citrate Online Pris Danmark

En erektion af penis er en naturlig proces, der er kendt, når en mand er seksuelt stimuleret. Seksuel stimulation får hjernen til at sende signaler til det reproduktive system ved brug af visse kemikalier og hormoner, således at penis krop får tilstrækkelig blod til en erektion. I afmagt, blood flow er i høj grad påvirket på grund af, som blodet ikke kan nå til penis, der forårsager apatisk erektion.

Den grundlæggende idé er at øge blodgennemstrømningen til penis orgel ved at dilatere blodkarrene i for at genoprette erektion. Og det er meget muligt, med hjælp af Sildenafil Citrat. Denne medicin Danmark, efter oral administration, hæmmer enzymet phosphodiesterase type af fem (PDE5). Hæmning af PDE5 øger niveauet af nitrogenoxid, hvilket forbedrer blodcirkulationen ved at dilatere erektil arterier og afslappende penis muskler. På denne måde rigelige mængder af blod mellem penis orgel for en erektion, der udsættes for den længste periode.

Sildenafil Citrate Dosering

Sildenafil Citrat, en FDA-godkendte receptpligtige terapeutisk middel; derfor, det bør anvendes som anvist af en læge.

Den anbefalede dosis af denne medicin mod erektil dysfunktion er 50 mg eller 100 mg én gang i 24 timer.

Det er vigtigt at indtage den ordinerede dosis af den orale rute, omkring 45 minutter, før du agter at nyde den seksuelle praksis.

Det er bedst at tage den dosis, på en tom mave for gode resultater.

Holde sig væk fra alkoholholdige drikkevarer, grapefrugt, og fedtholdige måltider med doseringen, da disse stoffer har en tendens til at hæmme effektiviteten af medicin.

Det er obligatorisk at tage den næste dosis, 24 timer efter indtagelse af den sidste dosis.

Varigheden af effekten af en enkelt dosis er cirka seks timer, i løbet af denne tid, kan du i stand til at få erektion er seksuel stimulering og nyde kærligheden.

Sildenafil Citrate Bivirkninger

Syntetisk medicin omfatter visse bivirkninger, og Sildenafil Citrat er også kendt for at producere et par, såsom: –

Kvalme

En svag smerte i hovedet

Midlertidige problemer med synet

Hedeture

Mave smerter

Løbende eller tilstoppet næse

Smerter i brystet

Åndenød

Ødem af ansigt og læber

Hvis disse symptomer fortsætter, skal du straks stoppe din seksuelle akt, og ring til den nærmeste læge, rettidig lægehjælp.

Pakke
Pakke 100 mg/fane. (12 fane.)
Stof
Stof sildenafil citrate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest