Kamagra 100

Producent: AJANTA PHARMA

Produktkode: 12047

Tilgængelighed: På lager

Pris: 17,06€
Ex moms: 17,06€
Tags: Kamagra 100

KAMAGRA 100 PILLER TIL RÅDIGHED I DANMARK

Kamagra 100 er et lægemiddel fremstillet af Ajanta Pharma til behandling af Erektil Dysfunktion (ED) eller impotens hos mænd. Denne effektive tablet indeholder 100 mg sildenafilcitrat (den samme aktive ingrediens som Viagra) og skal blot sluges med et glas vand. Det vil hjælpe med at øge erektionen af penis, når du er fuldt seksuelt ophidset.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF SILDENAFILCITRAT PILLER

Dette produkt vil hjælpe impotente mænd med at opnå fantastiske resultater, hvis det tages som foreskrevet af en specialist. Den vigtigste aktive ingrediens gør sit arbejde godt ved at øge kvaliteten af blodgennemstrømningen og reducere vene tangles (hovedårsagen til at blokere den naturlige mekanisme, der fører til penisstivhed).

 

HVORDAN MAN TAGER SILDENAFIL CITRAT PILLER

Sildenafil tages i en dosis på 1 tablet om dagen. Slug tabletten hel, og tyg eller knus den ikke, da dette kan reducere dens virkning. Tabletten skal tages ca. 30 minutter før planlagt seksuel aktivitet. Bemærk, at lægemidlets virkning kun er effektiv, hvis du er seksuelt ophidset. I dette tilfælde varer effekten i 4-6 timer.

Pakke
Pakke 10 mg/pille (12 piller)
Stof
Stof sildenafilcitrat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest