Kamagra Chewable

Producent: Indian Brand

Produktkode: 12048

Tilgængelighed: På lager

Pris: 6,80€
Ex moms: 6,80€

Køb Kamagra (Sildenafil) i Danmark

_x000D_ _x000D_

Sildenafil (Mærke navn: Viagra. Kamagra) - Sildenafil Citrate er en oral terapi til behandling af erektil dysfunktion, uanset om de er økologiske eller psykogen oprindelse. Medicinske årsager til erektil dysfunktion omfatter diabetes, kredsløbssygdomme, neurologiske eller urologiske forhold.

_x000D_ _x000D_

Kamagra (Sildenafil) Online Pris Danmark

_x000D_ _x000D_

Sildenafil anvendes til behandling af impotens hos mænd, og kan forbedre evnen til at træne i mennesker med pulmonal arteriel hypertension. Det er også bruges til at forbedre den vasodilaterende effekt af nitrogenoxid i penis og dermed opretholde en erektion. Undersøgelser viser, at denne medicin ikke kan helbrede erektil dysfunktion, forebygge graviditet eller spredning af seksuelt overførte sygdomme.

_x000D_ _x000D_

Kamagra (Sildenafil) Dosering

_x000D_ _x000D_

Hvis Sildenafil er for erektil dysfunktion, det er taget efter behov inden seksuel aktivitet, som er foreskrevet af lægen, Danmark. Det bedste tidspunkt at tage denne medicin en time før sex, bør tages én gang om dagen. Den sildenafil tages med eller uden mad. Den medicin, du kan tage mere af en effekt, hvis medicinen tages sammen med et måltid rigt på fedt. Hvis Sildenafil Citrate anvendes til behandling af pulmonal arteriel hypertension, den recept, skal følges. Det er normalt er taget tre gange om dagen med eller uden mad. Tag denne medicin på samme tidspunkt hver dag, og plads doser omkring 4 til 6 timer fra hinanden. For mere information, se venligst etiket og du konsultere en specialist. Du må ikke tage mere Sildenafil, end det er angivet på etiketten uden at konsultere din læge.

_x000D_ _x000D_

Kamagra (Sildenafil) Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

De almindelige bivirkninger af Sildenafil Danmark er rødmen i ansigtet, hovedpine, mavebesvær, kvalme og diarré. Mere alvorlige bivirkninger omfatter pludseligt høretab og svimmelhed. I sjældne tilfælde kan patienter, der lider smertefuld og langvarig erektion varer 4 timer, skal du straks stoppe med at bruge medicinen, og søg lægehjælp, før du permanent opstå problemer.

_x000D_
Pakke
Pakke 100 mg/fane. (4 fane.)
Stof
Stof sildenafil citrate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest