KAMAGRA - 100 (TYGGETABLETTER)

Producent: AJANTA PHARMA

Produktkode: 12048

Tilgængelighed: På lager

Pris: 8,53€
Ex moms: 8,53€

KAMAGRA - 100 TYGGETABLETTER TIL RÅDIGHED I DANMARK

Kamagra - 100 er et lægemiddel fremstillet af lægemiddelvirksomheden Ajanta Pharma. Denne medicin er en alternativ form for daglig behandling i stedet for de sædvanlige faste tabletter. Disse tabletter er bløde og lette at tygge, så de er gode til personer, der ikke kan lide eller har svært ved at sluge hårde tabletter. Disse tyggetabletter indeholder den samme mængde af den aktive ingrediens, sildenafilcitrat, som de andre former for tabletter og virker på nøjagtig samme måde. Der er dog en forskel: Kamagra fås i 4 forskellige frugtsmagninger (banan, ananas, appelsin, jordbær).

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF SILDENAFIL PILLER

Sildenafil kan øge blodgennemstrømningen til penis efter seksuel stimulering. Sildenafil kan hjælpe mænd med at overvinde mange erektile dysfunktioner, hvis det anvendes korrekt. Komponenterne i lægemidlet kan også reducere tangles i genitalområdet og dermed undgå blokering af blodgennemstrømningen. Dette sikrer den naturlige stivhed af penis.

HVORDAN MAN TAGER SILDENAFIL PILLER

Ideelt set bør stoffet tages omkring en halv time før seksuel aktivitet begynder. Så længe der er seksuel stimulering (ophidselse), vil virkningen af Sildenafil vare i 4 til 6 timer og muligvis længere. Du bør kun tage 1 tablet om dagen (24 timer), og sørg for at tygge tabletten, før du sluger den, for at opnå maksimal effektivitet. Vær opmærksom på, at indtagelse af grapefrugt eller en drink kan øge grapefrugtniveauet i blodet og nedsætte virkningen af medicinen.

Pakke
Pakke 100 mg/pille (4 piller)
Stof
Stof sildenafilcitrat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest