Suhagra 100

Producent: Cipla

Produktkode: 12053

Tilgængelighed: På lager

Pris: 6,40€
Ex moms: 6,40€
Tags: Suhagra 100

SUHAGRA 100 PILLER TIL RÅDIGHED I DANMARK

Suhagra 100 af medicinalvirksomheden Cipla er et lægemiddel til behandling af erektil dysfunktion hos mænd. Det fås som en oral fast tablet, der indeholder den aktive ingrediens sildenafilcitrat. Sildenafil er en såkaldt fosfodiesterase type 5 (PDE5)-hæmmer. Ved at hæmme PDE5 kan musklerne slappe af og øge blodgennemstrømningen til visse dele af kroppen.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF SILDENAFIL PILLER

Dette af Cipla-produkt indeholder den samme aktive ingrediens som i den mere kendte daglige medicin kaldet Viagra. Denne generiske version fungerer på nøjagtig samme måde.

Erektil dysfunktion er klassificeret som manglende evne til at få eller opretholde en solid erektion. Sildenafil hjælper med at slappe af i musklerne i kønsorganerne og udvider blodkarrene, hvilket øger blodgennemstrømningen til penis. Dette hjælper med at øge penisens hårdhed, men kun hvis der er seksuel ophidselse i kroppen.

HVORDAN MAN TAGER SILDENAFIL PILLER

Sildenafil bør tages 30-60 minutter før en planlagt seksuel aktivitet for at opleve toppen af lægemidlet på det optimale tidspunkt. Virkningerne varer i ca. 4-6 timer og muligvis længere, hvis der er seksuel stimulering. Undgå at tage mere end 1 tablet (100 mg) på 24 timer, og tyg ikke tabletten, før den sluges. Lægemidlet kan tages med eller uden mad, men det bør ideelt set tages på tom mave. Dette sikrer den maksimale virkning af medicinen.

Pakke
Pakke 100 mg/pille (4 piller)
Stof
Stof sildenafilcitrat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest