Winibol 100

Producent: EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Produktkode: 182

Tilgængelighed: På lager

Pris: 89,00€
Ex moms: 89,00€

Køb Winibol (Stanozolol) i Danmark

Winibol (Stanozolol) er fremstillet af Desma af Spanien, og det er pakket som 1 ml hætteglas. Det er sammensat af Stanozolol.

Stanozolol er anset for at være en af de mest populære og velkendte steroider i dag er i brug. Det er introduceret på markedet i 1960'erne af Wintrop Laboratorier og dens popularitet i årenes løb har fortsatte med at vokse. Det blev udviklet til medicinske formål at behandle anæmi, derudover, det er også blevet brugt til veterinære formål. Lav androgen egenskaber det har, og være ansvarlig for opbygningen af høj kaliber, muskelvæv er et udbredt steroid blandt bodybuildere og atletes.

Det har mere end androgen anabolske egenskaber, hvilket er grunden til dens anabolske eller østrogen-relaterede bivirkninger vil mindre tilbøjelige til at udvikle, og desuden for højt blodtryk er ikke et problem ved at bruge det.

Kvinder har ofte difuculties bruger anabolske steroider på grund af sin virilization bivirkninger; men Stanozolol, som det ofte er kendt, har meget mindre af virilization rating. Som et resultat, er mindre tilbøjelige til at være androgen og mindske virkningerne af virilization gør stanozolol et godt valg for kvinder bodybuildere i Danmark.

Winibol (Stanozolol) Online Pris Danmark

Alligevel, Stanozolol brugere kan i sjældne tilfælde hovedpine, muskelkramper og en stigning i niveauet af kolesterol, som er tilbøjelige til at gøre en tendens til åreforkalkning. De myndigheder, der understregede, Stanozolol bør ikke tages mere end to måneder for at blive beskyttet fra muligheden af læsioner i leveren.

Som nævnt ovenfor, Stanozolol Danmark udviklet til behandling af amenia af den måde produktionen af røde blodlegemer. Flere røde blodlegemer betyder mere ilt er blevet gennemført på forskellige dele af kroppen. Ilt er afgørende molekyle, fordi det er anvendt til fremstilling af adenosintriphosphat, som er den vigtigste energikilde i celler; det er desuden af afgørende betydning i forebyggelsen af udgivelsen af mælkesyre, som forårsager muscle kramper og smerter.

Winibol (stanozolol) er udbudt til salg online, behøver ikke nogen recept din styrke steroid shop!

Pakke
Pakke 100 mg/ml. (10 ml)
Stof
Stof stanozolol indsprojtning

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest