Stan-Max

Producent: Maxtreme

Produktkode: 530

Tilgængelighed: På lager

Pris: 33,15€
Ex moms: 33,15€
Tags: Stan-Max

Køb Stanol Injection (Stanozolol) i Danmark

_x000D_ _x000D_

Genesis er navnet på autencitet og ægte steroider produktionsvirksomhed, der fremstiller pharma grade Stanozolol for dem, der ønsker at reducere deres overskydende fedt. Det er meget vigtigt, at tilgang autentisk producenter for at sikre effektiviteten af kosttilskud. Genesis er en af disse steroider producent, der ikke går på kompromis med kvaliteten af produkter, og dette er grunden til, at brugere foretrækker at købe Stanozolol af dette selskab.

_x000D_ _x000D_

Stanol Injection (Stanozolol) Online Pris Danmark

_x000D_ _x000D_

Egenskaber: Stanozolol er en type af anabolske steroider til at skære og dette tillæg hjælper brugerne til at reducere deres overskydende kalorier og vedligeholde det for en lang periode. Dette tillæg indeholder kvalitet muskler til brugerne, og giver også solide knogler og en masse styrke og udholdenhed. Dette supplement er også bruges til behandling af muskel atrofi, osteoporose, osv., er Dette supplement er meget nyttigt for at brænde ofrene. Folk skal injicere dette tillæg på deres muskler. På grund af dens skæring evner, atleter og bodybuildere, Danmark gøre brug af dette supplement, under opskæring cykler.

_x000D_ _x000D_

Stanol Injection (Stanozolol) Dosering

_x000D_ _x000D_

Dosering: dosering af anabolske kosttilskud er af den allerstørste betydning! En præcis dosis vil give gode resultater og forkert dosering vil også medføre negative virkninger i kroppen. Den anbefalede dosis af denne anabolske for mænd er 50-100 mg per dag, mens 100mg anses for at være tilstrækkeligt til brugerne. På trods af dette, i samråd med erfarne folk vil give bedre resultater.

_x000D_ _x000D_

Stanol Injection (Stanozolol) Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Bivirkninger: Anabolske kosttilskud har bivirkninger, og dette er ikke noget nyt. Stanozolol har nogle bivirkninger, og dette er rastløshed, hovedpine, hævelse af arme og ben, allergiske reaktioner, nyresygdom, forstørrelse af clitoris, dybere stemme, osv., af denne grund, at folk skulle bruge en dosis af dette tillæg. Den bedste del af denne androgen stof er, at det ikke fremmer nogen østrogene effekter, og det er derfor bodybuildere Danmark kan opleve væskeophobning i musklerne.

_x000D_ _x000D_
Pakke
Pakke 50 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof stanozolol indsprojtning

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest