Stanos 10

Producent: Pharmacom Labs

Produktkode: 12037

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 38,25€
Ex moms: 38,25€
Tags: Stanos 10

Køb Stanabol Tablets i Danmark

Stanabol - Stanozolol er en meget almindeligt anvendte anabole steroid i skære cyklusser. Mens mange mennesker vil forsøge at bruge Dianabol, eller selv Anadrol for opskæring cykler, Jeg har virkelig aldrig hørt om nogen, der bruger Stanozolol for noget, bortset fra en skære-cyklus. Det er lidt af en one-trick-pony i denne henseende. Lad mig gentage, at: Stanozolol er en klippe stof. Ikke mange mennesker vil argumentere for dens anvendelse i en bulking cycle. Dens helt sikkert ikke en meget effektiv forbindelse til behandling af anæmi, og således kunne man med rette antage, at dens rolle i bulking cykler er meget begrænset. En roman brug for Stanabol i enhver cyklus (måske endda bulking) ville være at bruge det på et meget begrænset dosis, for at sænke SHBG. En af de egenskaber af Stanabol er dens dybe evne til at sænke SHBG meget mere end andre steroider Danmark. En dosis .2mg/kg sænket SHBG betydeligt, hvilket ville gøre det, øge mængden af frit testosteron, som cirkulerer i kroppen. Som med 99% af steroider, men det er vigtigt at bemærke, at undertrykkelse af din naturlige hormonelle niveauer, der vil forekomme (men måske ikke i det omfang, vil det med mange andre steroider). Som kører med stort set ethvert stof, testosteron tilskud (dvs køre test i en cyklus, der indeholder Stanabol) er berettiget til at undgå mulig seksuel dysfunktion.

Stanabol Tablets Online Pris Danmark

Jeg kørte Stanabol for omkring 3 måneder (12 uger) i en dosis på 100mgs Hver Anden Dag (sammen med Test prop på 125mgs, hver anden dag), og jeg led ingen uheldige effekter. Mine led følte fint, og jeg kan sige, at det eneste, der var uønsket om, at cyklen var smerter ved injektion. Generelt, folk rapport en "tør" og mindre smurt følelse i deres samlinger, når du er på denne medicin (væskeophobning, er nul, med Stanozolol), og også en "tør" overordnede udseende for så vidt angår konkurrence prep. Dette kunne skyldes en slags "omvendt osmotisk" - effekt...det er naturligvis spekulation, men folk ser "tørretumbler" på Peter, og nogle endda se tørretumbler i stedet de injicere (mere om dette senere). Der er mange modstridende rapporter om senen styrke og Stanozolol, selv i medicinske tidsskrifter. Nogle rapporter hævder, at det er med til at svække sener, andre, at det styrker dem (og nogle spekulationer om internettet, blandt mange andre "guruer" er, at det styrker dem ujævnt, hvilket fører til skader). Af denne grund, kan det være bedst for atleter i eksplosive eller high-impact idræt, til at holde sig væk fra dette stof. Det har helt sikkert vist sig at være gavnlig i nogle knogler lidelser fremkaldt af glukokortikoid-induceret stress samt at have kollagen producerende egenskaber , men med alle de anekdotiske problemer atleter har lidt med deres samlinger, mens du er på Stanozolol, jeg kan simpelthen ikke anbefale det med tillid til at styrke/hastighed atleter. Jeg kan sige, at personligt, det var en effektiv forbindelse til mig og gav ikke anledning til fælles nød, men jeg kan gøre uden ubehag af skud, og har fundet andre DHT-baseret forbindelser til at være langt mere effektiv (Masteron springs to mind). Som tidligere nævnt, at dette stof er unik, da den er tilgængelig i både en mundtlig form, samt en injicerbar form. Begge former indeholder præcis det samme stof, men indsprøjtning af dette stof (og ja, du kan drikke den injicerbare version, og nej, du shouldn ' t) er overlegen i forhold til at indtage det oralt i form af kvælstof fastholdelse , og dermed ville man også forestille sig, for den samlede anabolisme. Intravenøs det har også den fordel, at man undgår "first pass" gennem leveren, og dermed placerer din lever under mindre stress.

Stanabol Tablets Bivirkninger

At tilføje det til en stor bulking cyklus kan være problematisk, da Stanozolol er en 17aa sammensatte, hvilket betyder, at den er blevet ændret til at udholde den første passage gennem leveren, uden at blive ødelagt. Dette gør det til et mundtligt aktive stof; så mange mennesker vælger at tage piller, der er til rådighed fra både legitime farmaceutiske virksomheder samt Underjordiske Laboratorier. Desværre, da det er 17aa, det er også lever giftig&; Stanozolol er en af de værste hepatoxicity (mg for mg) af enhver steroid. Dette er grunden til dens tillæg til en bulking cyklus kan være problematisk; generelt en bulking cycle vil være meget tung, dosering klog samt toksicitet-wise. Det har også uønskede resultater på Kolesterol, og en simpel 6mgs/dag af Stanozolol kan sænke HDL med 33% og øge LDL med 29%. Hjertehypertrofi, selv ved lavere doser kan være et problem med Stanabol samt Dermed mange mennesker begrænse deres indtag af Stanozolol at precontest eller Sommer-skæring typer af cykler. Det generelt accepteret, at på grund af toksicitet spørgsmål af Stanozolol, bør være begrænset til 6 uger& som med noget selv, mange mennesker har kørt det i op til 12 uger med ingen problemer.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof stanozolol oralsex

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest