Azolol 5 mg

Producent: BRITISH DISPENSARY

Produktkode: 88

Tilgængelighed: På lager

Pris: 109,00€
Ex moms: 109,00€

Køb Azolol (Stanozolol) i Danmark

Stanozolol er en af de mest populære og anerkendte anabolske steroid blandt bodybuildere, det er derfor de fleste af steroid producenter gør brug af denne mulighed og har dette stof i deres produktion. En undtagelse er ikke British Dispensary, som i år har bevist, at de kan tilbyde brugerne en høj kvalitet af steroider. For stanozolol, British Dispensary bruger navnet Azolol. Som du indså, at den aktive komponent af Azolol er Stanozolol, og det er 5 mg per tablet. Det sælges med 100 tabletter i en pose, steril. Den vigtigste grund til, at denne steroid er så populære, det kan være fordi den ikke konverterer til østrogen, og anti-østrogen stof er ikke nødvendigt når du bruger stanozolol. Hertil kommer, at det ikke giver væskeophobning og for ikke at give gynækomasti.

Azolol (Stanozolol) Effekter Positive

Den daglige dosis af Azolol er normalt 35-75 mg. Det er oftest ikke taget alene, det er normalt tages i kombination med andre steroider Danmark i henhold til de opstillede mål. Testosteron, D-bal eller Oxymetholone er tilføjet til bulking formål. I dette tilfælde, stanozolol vil balancere cyklen en smule, hvilket giver en god anabolske effekt med lavere østrogene aktivitet. Resultatet af denne kombination bør være en gevinst i muskelmasse med et lavt niveau af vand og fedt tilbageholdelse. Azolol kan anvendes i kombination med Trenbolon eller Halotestin. En sådan kombination er normalt for konkurrence og slankekure faser. Resultatet bør være veldefineret og hårdt at se på muscularity.

Azolol (Stanozolol) Bivirkninger

Stanozolol er en 17-alpha-alkylerede, det er derfor, for dem, der tager denne steroid for en lang periode af tid, og ved høje doser, lever-toksicitet bør være en bekymring. På grund af leveren toksicitet, det er anbefales til dem, der tager denne steroid på grænsen af deres cykler til seks uger eller mindre. Hvis du har besluttet at køre Azolol Danmark for en længere periode, bør du overvåge dine liver værdier via blodprøve for at sikre, at der ikke sker skade. Andre bivirkninger er: acne, prostata-udvidelsen og forværring af mandlig mønster skaldethed. Som jeg sagde tidligere, for at undgå dramatiske bivirkninger, dosis og tidspunkt for brug, skal kontrolleres nøje.

Pakke
Pakke 5 mg/fane. (400 fane.)
Stof
Stof stanozolol oralsex

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest