Stanoprime

Producent: Eminence Labs

Produktkode: 502

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 11,05€
Ex moms: 11,05€
Tags: Stanoprime

Køb Stromba (Stanozolol) i Danmark

Stromba eller Stanozolol er et anabolsk steroid, der anvendes til at få lean og hårdt, er det først og fremmest bruges som et mundtligt under opskæring cyklusser for at tabe kropsfedt. Det er som variant af Dihydrotestosteron (DHT), så du kan forvente lignende fedt tab fordele, som du ville med enhver anden DHT derivat steroid. For de fleste brugere, det er et billigere alternativ til anavar, og, selvfølgelig, der er flere tilgængelige på det sorte marked. På grund af ændring til En ring, det er en meget unik steroid, med meget unikke skære-evner. Dette gør Stromba en top 3 skære steroid på markedet.

Som med de fleste DHT relaterede steroider, du behøver ikke at bekymre dig om Stromba at konvertere til østrogen. Der er et interessant faktum om stanozolol, der er aldrig nævnt, det har evnen til at sænke niveauet for high-density lipoprotein (HDL) - kolesterol og øge niveauet af low-density lipoprotein (LDL), dette er noget som alle steroid brugere i Danmark kan drage nytte af. Dog, dette HDL/LDL spørgsmål mangler stadig videnskabelig kvalitet, primært fra anekdotiske beviser.

Stromba (Stanozolol) Online Pris Danmark

Stromba har en unik evne til at reducere mængden af kønshormon-bindende globulin (SHBG), der mere end nogen anden steroid på markedet. SHBG er et hormon, der binder til andre steroider i din cyklus, hvilket gør dem ubrugelige; i enkle vendinger, er det tillader dig at tage på for meget steroider som ubrugelig, da det neutraliserer dem. Men stanozolol giver dig mulighed for at stable flere steroider i din cyklus, uden at det er nødvendigt at nedsætte dosis. En interessant stack ville være Stromba og proviron, så den reduktion af SHBG og for at maksimere den cyklus effektivitet.

Når de anvendes under opskæring cykler, brugerne har tendens til at være hårde og tørre, især når stabling med anavar, men under længere, hårdere bulking cykler Stromba kan ikke være det bedste valg. Hvorfor ikke? Primært på grund af fælles problemer. Det er en almindelig praksis for fyre at rapporten er "tørre" og smertefulde led, når du bruger Stromba Danmark. Selv om dette er acceptabelt under en skæring fase, hvor vægttræning er lettere, det er uacceptabelt i løbet af bulking faser, hvor den tunge vægte, og vægtøgning på grund af fælles problemer.

Stromba (Stanozolol) Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er tør leddene aka dine led er smertefulde, så du er nødt til at tage fælles kosttilskud. Stromba er generelt gennemført ved en kombination af glucosamin, chondroitin, msm, calcium, og kollagen/vitamin C. Hvis du tager fælles støtte formler med disse ingredienser, skal du løse de fleste af dine problemer i leddene. Det næste spørgsmål er, leverproblemer, som er fælles for alle orale steroider (selv injicerbar til en vis grad); derfor, du nødt til at tage N2Guard at gøre sikker på, at din lever er beskyttet. N2Guard gør et stort stykke arbejde i at beskytte din lever, nyrer, hjerte og helbred i en Stromba cyklus.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof stanozolol oralsex

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest