Stan-Max

Producent: Maxtreme

Produktkode: 524

Tilgængelighed: På lager

Pris: 33,05€
Ex moms: 33,05€
Tags: Stan-Max

Køb Stanozolol Tablets i Danmark

Stanozolol (Stromba, Winstrol, Stanocaps, Azolol), i bodybuilding, er der generelt stor samling med andre testosteron-baseret anabolske steroider. På grund af den stigning i styrke, uden overdreven vægtøgning, Stanozolol er brugt af mange bodybuildere, letter øger invascularity, og ikke bliver til østrogen. Han har ikke taget risikoen for overdreven væskeophobning, og som anses for at have en vanddrivende effekt på kroppen.

Mange atleter og bodybuildere, der bruger denne steroid for at tabe fedt og samtidig bevare muskelmassen. For at beskytte lean body mass, mens metabolisering af fedtvæv, bodybuildere bruger Stanozolol i en "skære-cyklus" særligt til at forbrænde fedt, men det er ikke blevet bevist uden for enhver tvivl.

Det kan tages i kombination med Trenbolon eller Halotestin. Denne kombination er normalt for konkurrencer og perioder af planen. Resultatet bør være veldefineret og hårdt at se på muscularity.

Kraftfulde og effektive Oxymetholone, som er brugt i løbet af din cyklus, skal være afsluttet ved udgangen af cyklus produkter i Danmark, som HCG, Clomid eller Tamoxifene (Nolvadex).

Stanozolol Tablets Dosering

Den anbefalede dosis for atleter er i intervallet 30 til 70 mg.

Stanozolol Tablets Bivirkninger

Nogle af de bivirkninger af Stanozolol er en allergisk reaktion, hævelse af arme eller ben (især ankler), hyppig eller persistente erections, eller breast ømhed eller udvidelse, ændringer i stemmen, hårtab, facial hår vækst, clitoral udvidelsen, eller menstruationsgener uregelmæssigheder (kvindelige patienter), acne, søvnforstyrrelser, hovedpine, ændringer i seksuel lyst.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof stanozolol oralsex

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest